Gå til innhold

GamleGyngehest

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GamleGyngehest

  1. Går nok helt fint ettersom W11 er bakoverkompatibel med W10 software. Har akkurat kjøpt inn en ASUS Tuf F17 med Win11 som klarer fint TrainSim3 og bør klare skolesim også. Den er sikkert EDB kompatibel også....😄
  2. Har forsøkt å finne litt mer om man trenger nettbrett med LTE (mobildata), eller om det går fint så lenge den har wifi? Tenkte jeg kunne bruke en gammal fjøl av et nettbrett på skolen, som har bare har wifi og blåtann. Det er vel kanskje bare bøker/skjemaer som skal lastes opp og fylles ut på brettet når man er ute? Når jeg nå tenker meg om, så kan jeg bare la mobilen lage egen wifi sone som jeg kan bruke på nettbrettet. Så jeg svarte meg sjøl, men det kan jo være greit å la det stå dersom andre har det samme spørsmålet... 😄
  3. Tror det står en del om det bakover i tråden her. Flere synspunkter på hvorfor akkurat de mener skoene de har valgt er de beste.
  4. Det var vel snakk om 50 lokførere totalt, bosatt forskjellige steder over landet. Tror ikke de kan dekke opp behovet landsmessig for de neste årene, nå gjennomsnittlige utlysninger er 6 stillinger pr. annonse. Dessuten så er behovet fortsatt der og vil bli tatt opp av andre selskaper. Så "my 50 cents" er at det fortsatt er økende behov for lokførere i hele landet. Også en del som går av med pensjon fremover. Følg gjerne med på hva Norsk Lokomotivmannsforbund skriver og mener, de har nok en god oversikt over arbeidsmarkedet.
  5. Tror det står om dette litt lengre bak i forumet. Seek, and you shall find 🙂 Hilsen 9.januar 2023 elev 🤪
  6. Er det pensumliste på lesestoff man trenger på skolen?
  7. For dere som tar tog til/fra skolen, hvilken stasjon er det best å bruke? Og hvor lang tid tar det å gå til skolen derifra? Skriv gjerne tips på hvordan dere kommer dere enklest til og fra skolen, setter stor pris på alle forslag 🙃
  8. Tror lånekassa har et litt annet opplegg for oss som skal gå Lokførerskolen. Jeg starter i januar, og får fullt ut i 1.semester før jeg søker på nytt for 2.semester. Så det ser ikke ut som det stemmer det du har fått i lån.
  9. Det høres fornuftig ut. Da satser jeg på at Lånekassa kan finansiere året. Er den totale studietiden 12 mndr, eller 10? (pluss praksistiden etterpå)
  10. Til dere som går/har gått skolen, er det mulighet for å jobbe ved siden av studiene, eller er det så intenst at det ikke lar seg gjøre?
×
×
  • Opprett ny...