Gå til innhold

jacobandersen

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av jacobandersen

  1. Grunnen til at jeg har så mange omdømmepoeng i forhold til innlegg, er at folk rett og slett er enige med meg 😊
  2. Datter av offentlig tjenestemann drept: https://www.aftenposten.no/verden/i/wOMkwn/datter-av-kjent-russisk-ideolog-drept-i-attentat-utenfor-moskva Hvorfor Russland gjorde som de gjorde. Inkludert om ar russerne ville redde den russisk talende minoriteten fra kulturelt folkemord: Vestlige ledere saboterte en fredssamtale Ukraina og Russland var enige om: https://www.gulf-insider.com/western-allies-led-by-uks-johnson-sabotaged-tentative-ukraine-russia-peace-deal/ Når jeg skrev om målet til vestlige ledere og at de ønsker at flest mulig dør, samt fattigdom på egen befolkning, er det meninger jeg tar ut fra handlingene deres. Altså, det mest sannsynlige er at de ønsker vondt. Særlig sett i relasjon til at Russland ikke er en trussel sett opp mot India, Kina, Indonesia, Saudi Arabia osv.
  3. Vestlige land er nå begynt å drepe sivile Russere! https://www.nrk.no/urix/tidlegare-sjef-for-det-russisk-luftfartsinstituttet-er-dod-etter-a-ha-falt-ned-ei-trapp-1.16114235 Dette er heller ikke første gang. For ikke lenge siden ble datteren til en offentlig tenestemann drept av Ukraina og vestlige land. Virkelig skummelt hvor psykopatiske vestlige ledere er. Helt sykt. Først ønskte de å omringe Russland med millitærbaser og NATO allierte. Som de igjen kunne bruke når de skulle utføre sine onde planer. Drap, biologisk krigføring, statskupp osv. Så reagerte Russland defansivt. De skulle beskytte sivilbefolkningen i den russisk talende delen av Ukraina mot diskriminering og hindre en form for folkemord. Samt hindre NATO medlemskap for Ukraina. Ukraina var klare til å forhandle i April, men Joe Biden og andre vestlige lederee hadde ikke skapt nok lidelse enda, de saboterte hele fredsavtalen Ukraina ville signere. Ikke nok folk var døde. Nå blir det ressesjon og fattigdom i de fleste vestlige land, på grunn av ondskapen til lederne våre. Det er også sykt.
  4. Historisk sett har alle folkeslag i verden, i alle fall de som har dominert, prioritert sine sønner høyere enn døtre. Det er ikke rart at foreldre har valgt det, fordi det gir logisk mening. Ei jente vil få barn bare hun gjør seg tilgjengelig og holder seg noenlunde normalvektig. Slik at det ikke med gutter. Menn må som regel ha et greit utseende, i tillegg til andre kvaliteter. Slik som status, god jobb og god selvfølelse. I Norge er det en god del flere menn utenfor det gode selskap mtp dating ol. Som ikke har hatt forhold i det hele tatt eller så og si ingen. Bør foreldre gå tilbake til den gamle kulturen som prioriterer gutter? Det er jo helt klart en fordel for mange familier på sikt.
  5. Takk. Varmer hjertet at det er noe som er enig med meg her. Sjelden vare 😊
  6. Jeg vil heller si at det er USA som er skyld i den høye strømprisen. Gjennom målet om å omringe Russland med NATO allierte.
  7. Der jeg bor hat vi hatt den verste sommeren i manns minne. Regn, regn og atter regn. Likevel må vi betale like mye for strømmen og mer for nettleien, fordi strømmen skal transporteres bort. Ikke rart at folk flytter til østlandet. Godt vær, billigere nettleie, like høy strømpris, tog osv. De legger opp til sentralisering og at folk bor oppå hverandre. Med ekstremt dyre boliger.
  8. Det blir flere og flere barn som vegrer seg mot å gå på skolen: https://www.nrk.no/sorlandet/slar-alarm-om-ufrivillig-skolefravaer_-_-sakene-blir-flere-og-barna-blir-yngre-1.16090430 Trolig har det mye med mobbing å gjøre. Hva tenker du er løsningen på dette? Jeg tenker at en må få til en ordning slik at de kan ha hjemmeskole. At foreldrene får pengene som egentlig skulle gått til skolen, slik at de kan få i stand noe selv. Kanskje at flere foreldre slår seg i lag, der en av foreldrene tar seg av undervisning og testene. Under mer trygge forhold. Eventuelt leier inn en professionell. Da kan barna lære under bedre forhold. En hadde da i tillegg hindret en del fra å utvikle psykiske lidelser. Omsorg i ung alder fører til styrke i voksen alder. Kjærlighet fører til selvtillit.
  9. Jeg bare skrev det eliten tenker før de får tid til å uttrykke det i mediene.
  10. Nå etter SD har gjort det så bra, er det viktigere enn noen gang å stoppe hatefulle ytringer og fake-news. Det er fake-news at Sverige har noen som helst problemer. Det er desinformasjon at det eksisterer problemer med innvandring noen steder i Europa. Så for å hindre slike partier å få stemmer og makt, så må en ta større kontroll over mediene, en må bøtlegge sosiale medier som tillater fake-news, desinformasjon og hatefulle ytringer. En må gå etter personene som ytrer seg og kanskje familiene deres. En må få dem sparket. Uten skikkelige midler vil en ikke få bukt med disse uønskede elementene i samfunnet. I dette tilfellet er Tyskland foregangsnasjonen og jeg synes EU gjør en god jobb. Kina er hakk i hæl og har gitt mange gode tips.
  11. Det er vanskelig å gå ned i vekt. Særlig fordi en ofte bruker mat, som du sier, til å trøste seg selv. Vi overvektige er ofte mindre lykkelige og får færre av våre behov dekket. Derfor blir vi feite og holder oss feite. Eksempelvis: du er ulykkelig fordi du ikke har kjæreste og derfor spiser mer, som trøst. Da er det enda mindre sjanse for å få kjæreste senere. Så en må bare virkelig motivere seg og prøve å se fordelene ved å gå ned i vekt. Prøve å gjøre artige ting og dekke behov som ikke har med mat å gjøre, slik som å ikke være ensom. Så gjør det de andre skriver her.
  12. Må si det her er litt av en utvikling: https://www.nrk.no/trondelag/single-kvinner-har-tatt-over-fertilitetsklinikkene-i-norge-1.16078471 Nå utgjør single kvinner en stor del av de som får kunstig befruktning. Må si jeg synes det er ganske synd at de velger å bli kunstig befruktet istedenfor å akseptere en mann som ikke er helt perfekt i deres øyner.
  13. Svært egoistisk fra min side om jeg ikke får barn ...
  14. Ja, det der er et godt poeng. Ingen greier å endre selvtilliten ved å gruble og tenke over selvtillit. En må gjøre relle endringer i måten en tenker og handler på i praksis. Derfor er jo bøker som @Gaea nevnte, Selfølelsen av Guro Øiestad, ofte til hjelp. Fordi de kanskje hjelper en å lære å endre på måten en reagerer, tenker og handler på. Det er jo ikke nekelt å gjøre noe med 😕
  15. Det er jo selvsagt ikke alt som betyr noe, men self-esteem er et viktig grunnlag for lykke i livet.
  16. Jeg synes det er interessant hvordan selvtillit eller self-esteem, et bedre uttrykk, og helse henger sammen. Med self-esteem mener en f.eks.: 1. Troen på sin evne til å tenke rasjonelt og danne gode konklusjoner. 2. Troen på at følelsene dine gir deg viktig og hensiktsmessig informasjon. 3. Du tror at folk flest aksepterer deg. 4. At du har gode evner og fysikk. 5. At du kan bli elsket av andre og det motsatte kjønn. 6. At du er i stand til å takle livet i denne verden og de utfordringer livet gir deg. 7. At du har en egenverdi og er villig til å stå opp for denne. At du er verdig lykke. Med god self-esteem menes selvsagt ikke tanker om å være bedre enn andre eller andre negative personlighetstrekk. Om en har svært lav self-esteem kan en eksempelvis tenke: " Ingen liker meg, en kvinne kan aldri elske meg. Huff, jeg synes vurderingen min i den situasjonen var dårlig, hvorfor er jeg så dum? Hvorfor ble jeg så fryktelig nervøs, er jeg så rar? Jeg greier ikke dette livet, jeg er uegnet for denne eksistensen! " Synet vårt på oss selv påvirker veldig mye i livet vårt. Om en ikke tror på sine egne vurderinger og tanker, vil en ikke dele dem med andre. Om en ikke tror at følelsene sine sier noe hensiktsmessig, vil en ikke prosessere dem skikkelig og handle på dem. Om en er nervøs og mener en selv er rar fordi en er nervøs, blir en bare mer nervøs fordi en ikke prosesserer følelsen. Om en ikke tror at en kan bli elsket av ei kvinne, vil en ikke prøve seg, og derfor aldri oppleve kjærlighet. Om en ikke tror at en takler utfordringene virkeligheten kaster på oss, vil en aldri velge å oppleve det livet har å by på. Å ha lav self-esteem blir en selvoppfyllende profeti. Den kaster deg nedover i en spiral. God self-esteem kaster deg inn i en positiv spiral. Dette er interessant å tenke på: den som er glad, ser bedre ut. Andre er mer positive til dem som ser bra ut og er glade. At andre like deg, gjør deg glad. At jenter liker deg, gjør deg glad. Du er mer fornøyd i livet og sover bedre. Du ser bedre ut og du blir igjen mer populær blant det motsatte kjønn. Har du noen tanker rundt dette? Kan du anbefale noen bøker? Jeg likte veldig godt boken: six pillars of self-esteem av Nathaniel Branden.
  17. Med all sannsynlighet er de såkalte radikale populistiske partiene, både mindre radikale og mer rasjonelle enn psykoene som styrer landene i vesten i dag.
  18. Du tenker på Tyskland under andre verdenskrig og Afghanistan? Alle disse landene ble også invadert av USA. Senest for noen år siden bombet jo Norge Libya og var med på innvasjonen av Afghanistan.
  19. Akkurat nå er de kanskje ikke omringet, men om de ikke gjorde noe, ville de med tiden sannsynligvis vært det. Jeg ser ikke på russisk vennlig tv, men jeg evner å tenke selv. Alle med litt vett i hodet ser at kilden til konflikten ligger i vestlige land. Politikerne som enten er helt bak mål, uten vett eller forstand, eller er rett ut ondskapsfulle som f.
  20. Ingen land rundt Russland ble innvadert før de skulle bli medlem av NATO, så her er det mye som ikke stemmer. Lurer på hvordan USA hadde reagert viss Canada og Mexico ble baser for kinesisk etterretning og millitære.
  21. Konflikten i Øst-Europa startet ved at vestlige land skulle omringe Russland med NATO land. Istredenfor å komme Russland i møte med deres bekymringer, så gikk de hardt på. Så kom statskuppet i Ukraine, der den russisk vennlige demokratisk valgte lederen ble kastet. En ny elite til makten som har ulovliggjort russisk talende fra å bruke deres språk, ulovliggjort oppisjonelle medier og partier. Rett ut er Ukraina en marionettstat. Nå lider folk i Europa med voksende levekostnader og dårligere liv, fordi lederene deres skulle ta Russland. Et land som ikke er en trussel på noen som helst måte. Lederne i Europa og resten av vesten er totalt inkompetente og jeg skjønner ikke hvordan de kan få lov til å holde på! Sier virkelig noe om folkene som stemmer. Våre ledere gjør kontinuerlige feil som svekker landene våre. Klimapolitikken som truer med å ruinere oss, innvandringspolitikken som fører til hat og splittelse, kjønnspolitikken som fører til færre fødsler osv. osv. Helt fullstendig galskap.
  22. Jeg boikotter bankid. Betaler regninger med giro og tropper opp hos noen og betaler kontant. Sier at kontant er tvungen betalingsmiddel og sier at vi ellers sees i retten.
  23. Kanskje dette er den relle bakgrunnen til at staten vil utdanne så få leger. Til flere leger, til flere sykemeldinger kan bli utstedet Tror vi har forstått det nå.
×
×
  • Opprett ny...