Jump to content

Tom Dunbar

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dersom politiet ikke er i stand til å holde befolkingen trygge for terror av dette slaget, til tross for dagens drakoniske overvåkings samfunn, så bør det være tillatt å bære våpen for å forsvare seg og andre mot terrorister og andre som benytter våpenvold mot forsvarsløse. Det må gjerne være strenge regler for hvordan, men ikke umulig.
 2. Har du kanskje laget et partiprogram som løser snillismen du henviser til? Det kunne vært artig å lese, jeg har god humor. Sist jeg sjekket var ikke Norge et alt for ille land å bo i, men du bør kanskje ta saken i egne hender å slå deg frem i politikken,, eller mye enklere, emigrere til et sted hvor snillismen er mindre. Tørr jeg foreslå Filippinene?
 3. Flytt til Sverige. Högkostnadsskydd Du betalar själv kostnader som under ett år är sammanlagt 3 000 kronor enligt statens referenspriser eller tandläkarens respektive tandhygienistens priser om de är lägre. Sedan får du ersättning för 50 procent av kostnader som överstiger 3 000 kronor 85 procent av kostnader som överstiger 15 000 kronor. I tillegg har du https://folktandvarden.vgregion.se/frisktandvard/ fast pris pr. mnd.
 4. Jeg syntes TS skal jobbe hardt med sin tvangspregede sove situasjon slik at dere får et normalt samliv. Det er uvanlig av par i arbeidsfør alder sover separat. Soving sammen bidrar som et lim og styrker sikkerheten og styrken i forholdet på lang sikt. Når man blir eldre (pensjonsalder) er det ikke uvanlig at par sover i separate rom.
 5. Pussig at syn og tenner ikke er deler av kroppen som dekkes av egenandel i verden rikeste land.
×
×
 • Create New...