Gå til innhold

Tom Dunbar

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tom Dunbar sine prestasjoner

23

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kanskje du burde slå følge med han ned.
  2. Siden han ennå ikke forstår så foreslår jeg at vi sender han ned til IDF og at vi får Jonathan Conricus i bytte.
  3. Oi, internett og propaganda apparatet til Hamas (og tilhengere) er midlertidig stoppet og hylekoret er allerede i gang i vestlig presse. Reportere som sitter trygge på hotellet i Israel og spyr ut Hamas propaganda dagtid og tar seg en kald drink i baren på kvelden. For all del, man blir jo sliten av å bære en diger vest for publikum hele dagen. Jeg håper at IDF rensker grundig ut det som er av Hamas terrorister, slik at vi kan leve trygt i et fritt samfunn. Du vet et slikt samfunn som Hamas og deres likestilte religiøse fanatikere hater, og der reportere kan føle seg trygge. Av og til må man bare vaske bilen selv om møkka kommer tilbake. Du kan ta av deg klovnedrakten, ikke en eneste journalist som har dekket konflikten mellom Israel og Palestinere har dødd på Israels ordinære territorium (der de nå rapporterer fra) siden 1948, meg bekjent. Men i Italia derimot bør de gå med vest.
  4. https://m.youtube.com/watch?v=gzdA0VWVHHY&pp=ygUXU3TDuHJlIGp1Z2VyIGkgaW50ZXJqdXY%3D
  5. Dersom politiet ikke er i stand til å holde befolkingen trygge for terror av dette slaget, til tross for dagens drakoniske overvåkings samfunn, så bør det være tillatt å bære våpen for å forsvare seg og andre mot terrorister og andre som benytter våpenvold mot forsvarsløse. Det må gjerne være strenge regler for hvordan, men ikke umulig.
  6. Har du kanskje laget et partiprogram som løser snillismen du henviser til? Det kunne vært artig å lese, jeg har god humor. Sist jeg sjekket var ikke Norge et alt for ille land å bo i, men du bør kanskje ta saken i egne hender å slå deg frem i politikken,, eller mye enklere, emigrere til et sted hvor snillismen er mindre. Tørr jeg foreslå Filippinene?
  7. Flytt til Sverige. Högkostnadsskydd Du betalar själv kostnader som under ett år är sammanlagt 3 000 kronor enligt statens referenspriser eller tandläkarens respektive tandhygienistens priser om de är lägre. Sedan får du ersättning för 50 procent av kostnader som överstiger 3 000 kronor 85 procent av kostnader som överstiger 15 000 kronor. I tillegg har du https://folktandvarden.vgregion.se/frisktandvard/ fast pris pr. mnd.
  8. Jeg syntes TS skal jobbe hardt med sin tvangspregede sove situasjon slik at dere får et normalt samliv. Det er uvanlig av par i arbeidsfør alder sover separat. Soving sammen bidrar som et lim og styrker sikkerheten og styrken i forholdet på lang sikt. Når man blir eldre (pensjonsalder) er det ikke uvanlig at par sover i separate rom.
  9. Pussig at syn og tenner ikke er deler av kroppen som dekkes av egenandel i verden rikeste land.
×
×
  • Opprett ny...