Jump to content

Fantaboks

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 :)
  1. Sverige og Finland innlemmes i NATO, etter det er det ingenting Tyrkia får gjort lenger. Da er det bare å kaste hele memorandumet som er resultatet av Sultan Erdogans latterlige basar-diplomati, rett i søpla, der der det hører hjemme.
  2. Som Tyrkia altså, som har vært kandidat siden 1999! EU driver allerede å forhandler med Serbia og Montenegro, uten at forhandlingene har kommet noen vei enda. Også har vi Nord-Makedonia og Albania, også kandidater som senest denne uka gikk ut i frustrasjon over at forhandlingene deres ikke er gjenopptatt etter bruddet for to år siden. Ukraina kan bare stille seg lengst bak i den køen (vel, foruten Tyrkia, som ikke er en seriøs kandidat).
  3. Men ingen har stengt luftrommet for Air Serbia. Som flyr direkte fra Moskva til Beograd. Og det finnes andre kommersielle muligheter, som Turkish Airlines via Istanbul. Virker som om hele poenget rundt affæren ikke var å komme seg til Serbia men snarere prøve å demonstrere et eller annet poeng og slå politisk mynt.
×
×
  • Create New...