Jump to content

adz13

Nye medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. OP her: Svar til litt forskjellig Jeg er fullt klart over at det er min egen feil at jeg ikke trippelsjekket reiseforsikring. Forsikring gjennom pappa gikk dessverre ut i høst. Går på BI og dette var en selvstendig linjetur som skolen ikke hadde egentlig noe med. Jeg hadde ingen ide om hvor dyrt det skulle bli, da hadde jeg heller blitt på hotellet. Grunnen til at jeg dro på sykehuset en kort time var fordi jeg hadde kraftig influensa og begynte p svime av/hallusinere. Hadde ikke dratt dersom jeg visste at jeg kom til å havne i denne situasjonen. Når det gjelder Helfo, kan de ikke hjelpe. Jeg har allerede snakket med de. Og ja, oppga personnummer og slikt så de har min kontaktinfo. Lurer mest på om det går an å ignorere dette frem til jeg har fått fullført bachelorgraden min (har et år igjen) og eventuelt får jobbe fulltid for å nedbetale.
  2. Tusen takk for svar. Snakk om 13 000 dollar omtrent, 130 000 NOK ca. Forsøkt å finne noe mer informasjon om dette på nettet men ikke klart å finne noe, noen som kan peke meg i riktig retning? Burde jeg eventuelt konsultere med advokat i Norge?
  3. Hei, Jeg har endt opp med en regning fra et sykehus i New York, på tidspunktet så hadde jeg ikke reiseforsikring. Jeg har forsøkt å google dette, men ikke funnet så mye. Er det mulig for et amerikansk selskap å kreve inn gjeld i Norge? Har de mulighet til å sende gjelden til namsmann i norge f.eks? Noen som har noen tanker om jeg kan ignorere gjelden? Takk på forhånd for svar.
×
×
  • Create New...