Gå til innhold

Amanda3920

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Amanda3920 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sto ingenting om lønn etter tariff, det sto dog "lønn etter avtale" på annonsen. Tenkte tariffavtalen fra virke er et godt utgangspunkt på hvor lønna kommer til å ligge. Jeg kommer til å takke nei ihvertfall hvis lønna ikke er minst 200 kr i timen + tillegg.
  2. Hei Jeg skal på intervju snart for en 40% stilling på bensinstasjon. Det er vel 14 timer pr uke slik jeg har skjønt ifølge arbeidstilsynet Minstelønnen for de som jobber på bensinstasjon er på 165,07 kr pr time ifølge virke, og nattillegg kommer på 22 kr mellom 21:00 – 24:00 og 24 kr mellom 00:00 – 06:00 ifølge PDF’en. Det blir sånn 188 kr i timen ca., som jeg synes er svært lite. Månedlønnen kommer da på bare 10500~ kr. Jeg har ingen arbeidserfaring fra før, men har bachelorgrad i datafag som ikke er så relevant for denne jobben. Jeg tenker å forhandle meg frem til timelønn på 200 kr minst, tror dere det kommer til å gå? Dette må desidert være det mest lavtlønte yrket i Norge.
  3. Ønsker også å kjøpe en el-sparkesykkel og håper noen brukere her kan gi med råd. Her er mine kriterier: - Budsjettet er 5000 kr, men er villig til å gå noen hundrelapper over for riktig vare - Bør være lett og sammenleggbar. Skal kunne fraktes via kollektiv transport plettfritt - Bør kunne tåle tung nedbør - Hørt at luftfylte 10-er dekk er det som er anbefalt har jeg forsåvidt skjønt? - Bør kunne tåle 100kg+ - Så mye kraft som mulig - Lang holdbarhet Takker for hjelp!
  4. Er ikke denne nok til å takle jobben? https://www.komplett.no/product/838251/datautstyr/nettverk/routere/asus-rt-ac51u-dual-band-router Skal for det meste bruke PC’er kablet og skru på wifi av og til for å bruke nett på mobil. Eller er det noe spesiell grunn til at man bør rutte litt mer på ruter?
  5. Skal koble den til nettverksuttak på veggen som gir 100/100 hastighet fra telia. Noen gode anbefalinger?
  6. Hei Jeg har greid å rote bort det fysiske vitnemålet mitt fra høyere utdanning. Bør jeg i det hele tatt bekymre meg? Vitnemålet mitt er jo lagret i vitnemålportalen, så har den originale fysiske kopien noe å si?
×
×
  • Opprett ny...