Jump to content

Kristofferramb

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Er nesten vanskelig å si😅. Husker bare noe av alt jeg gjorde. Det siste jeg gjorde før den funket var å rense vakumpumpa/bensinpumpa. Renset også alle slangene som det gikk bensin i. Brukte startgass før jeg startet for å få ordentlig gnell i motoren. Alt jeg gjorde totalt på de dagene. renset forgasseren 3 ganger byttet coil byttet plugg byttet insug (da det andre hadde knekt) Rengjort alle slangene renset vakumpumpa/bensinpumpa 2 ganger renset eksopotta renset tanken gikk masse tid til feilsøking å prøve forskjellige ting og deler😂
 2. Fikk fikset den nå. Var bare å skru å teste med forskjellige deler i 3 timer så til slutt funka den😂👍
 3. Nå har jeg byttet coil. Renset forgasseren. Renset bensinpumpa. Prøvde å kjøre uten batteri. Den går fortsatt ikke mere enn 20 km/t. Det virker som om den ikke har nokk kraft til å bytte gir på en måte. For scooter girer på ett vis.
 4. Haha. Bør nok ikke gjøres på natta😂
 5. Tømte bare bensin i tanken å rista på den og deretter tømte ut all bensinen igjen. Har byttet tennplugg. Kan ta av potta å se om det kanskje kan være feilen.
 6. Det har vært ett forsøk:). Men om jeg hopper på scooteren litt så funker den som normalt i 2 minutter før den sakker ned til 20 km/t igjen.
 7. Hei. Kisbee 50cc scooteren sperrer på 20 Km/t. Det skjedde etter jeg fylte diesel med ett uhell. Tømte tanken og forgasseren. Men etter jeg fylte diesel så går den ikke fortere enn 20 km/t. Har renset forgasseren. Vaska tanken. Har tømt vakumpompa. Har bytta tennplugg. Hva kan feilen være? Hmm
×
×
 • Create New...