Gå til innhold

Jørgen1990

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jørgen1990

  1. Bare til info. Det er fullt mulig å lage bruker / logge seg inn å lese om de forskjellige oppgavene uten å måtte starte noe som helst. Det er nok det enkleste, tror ikke det hjelper så mye med tips og triks fra andre.
  2. De sa hvertfall det før vi startet med fysiske at om noen hadde helseplager eller noe, så måtte vi si ifra før vi startet testene, så man får utsatt det. Om man først starter så får du ikke mulighet til å avslutte for så starte opp igjen en annen dag. Så jeg regner med at du har mulighet til å få det utsatt om du ringer inn og sier ifra
  3. Forsto ikke den helt, det var 3340 søkere i år, og 1300 ble kalt inn til fysiske. Da må de jo hatt en poengrense ?
  4. Personlig så løper jeg en del, men jeg kjører ca 95 % langkjøring, siden jeg liker det best. Tok testen på opptak forgje uke og synes den var hard, hadde 25 sekunder til gode, men om jeg skulle forberedt meg til den spesifikke testen hadde jeg nok kjørt intervaller + få inn det å legge seg ned og reise seg opp igjen. PS: ingen fasit, men bare det jeg hadde gjort.
  5. Skjønner, kjipt at det er vanskelig å komme inn den veien, hørt at det er ganske få plasser for realkompetansesøkere. Søkte i år ja, men både jeg og opptakskontoret var skeptiske til at mine 7 år i vekter / psykiatri vil holde hele veien. Vurderer nesten å kjøre på med 23/5. Har du mange år men ansiennitet ?
  6. Det er visst sånn at man må være over 25 år. Og ha 5 års relevant arbeidserfaring + at man ikke kan ha studiekompetanse om man søke på dette grunnlaget
  7. Noen her som søker med Realkompetanse ? Evt noen som har kommet inn på realkompetanse tidligere ? Lurer bare på hvor krevende det er å komme inn på den måten, PHS sier selv at de anbefaler å heller ta opp fag / søke 23/5 regelen enn å søke realkompetanse.
×
×
  • Opprett ny...