Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

[email protected] sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ligner litt på SAP-prosjektet de jobbet med i 2006-2008, det het vel Golf-prosjektet den gangen, men hver gang det kom inn nye ledere fikk det nytt navn. Tror vel aldri det ble fullført heller ;)
  2. Det er noe med læreres arbeidstid som begrenser muligheten til å innføre nye ting. De er opptatt med elever stort sett hele dagen, som selvfølgelig er kjerneoppgaven til en lærer. Den eneste muligheten for å innføre nye systemer o.l. blir da på ettermiddag og kveldstid. Da blir det nesten opp til lærene selv om de ønsker å gjøre dette. Motivasjonen burde la ligge på muligheten for flere lønnstrinn som gulerot, mot å lære nye ting.
  3. Veldig bra at dette settes fokus på, det er mange tjenester privat og offentlig, som bruker usikre løsninger, men fungerer til formålet. Sikkerheten blir ofte nedvurdert, og man tenker kanskje at ingen gidder vel å hacke mitt system ;)
  4. Et prosjekt som skal tilfredsstille 9000 brukere, vil garantert møte på noen skjær i sjøen. Har tidligere jobbet på sykehus og vet at leger har høye og noen ganger ureastiske krav til systemer. Samtidig bør de brukes som nyttige samarbeidspartnere i utviklingen av nye applikasjoner. Jeg stusser også på Paracet-eksempelet, er dette tilfellet :) Men hvorfor skal man alltid finne opp hjulet på nytt? Burde man ikke gjøre litt research og se om noen andre har laget et tilsvarende system, og bruke deres erfaringer. Det kan noen ganger virke som at hver kommune sitter på sin egen haug, og skal lage alt selv. Men det er klart, vi har over 350 kommuner i dette landet, det er god konsulent-mat ;)
×
×
  • Opprett ny...