Gå til innhold

johnsø

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

johnsø sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. norges største løgn, er at energimiksen er 96% fornybar. så lenge øla nordman tror på det, så kan denne diskusjonen aldri kommer til nokka fornunftig.
  2. rattmerkede brannslukkerer må testes hvert år. koster bare 250,- per enhet. men mye av sikkerhetsutstyret er en miljøkatastrofe. spesielt signaler og raketter. og ingen bryr seg om hvordan slik farlig og kansje unødvendig avfall blir behandlet.
  3. miljøregnskap er det siste etter alt annent? du undervurderer "public oppinionen" og det verden flest tenker om miljø. se bare de hetebølgene nu som kommer til å dreper millioner. det siste jeg er bekymret for er nuklearkrig.
  4. rekkevidden på hypersoniske missiler er større, enn på cruisemissiler. derfor må de har mye mere brennsel i utgangspunktet. det jeg spørr om er, om det har noen miljømessige fordeler å fly med 15mach mot 2mach,fordi kavitasjonstorpedoframdrift er mere effektivt sammenlignet med propellerframdrift. bare en gang vil jeg lese, at nye våpen ble miljøvennlige
  5. alle landene har skyhøy inflasjon nu. inflasjonspåvirkning er ikke nytt, men alle har jo inflasjon og skal motvirke den. forretningsmodellen oljefondet har kansje peaked.
  6. livsløpanalytisk, per start eller bruk. er hypesoniske miljøvennliger enn gamledags drapsdingser?
  7. det går an å bruke lastebiler så lenge infrastrukturen mangler og vi egentlig ikke har anelse hvor hydrogen kreves. gi tilskutt til lastebildistribusjon (1-2 år) og ikke ytterlige støtte til molbo-hydrogenentusiaster.
  8. det vet journalisten jo. han vil bare skape reaksjoner og clicks. tu var så flink å etterforske haldenreaktorskandalen, men har de lært noenting om kjernekraftbransjen?
  9. klimakatastrofen og ressurskamp stimulerer våpenutvikling, mens selveste våpen øker klimakatastrofen og ressurskamp. typisk spiraldynamikk her. hvor mye co2 utslipp har hypersoniste missiler sammenlignet med cruisemissilene? en musk-rakett bruker like mye energi som 320 000 teslabiler. det er forsvaret som skal drepe verden
  10. det med arbeidsledighet er, at lavt ledighet gir stor inflasjon. det bør vedun vite før han kommer til nrk. inflasjonen er den største trusseln mot oljefondet.
  11. sand er det nest mest brukte råstoffet og går tomt om ikke så lenge, eller? hvorfor erstattes kobbelledninger ikke med aluminium?
  12. er denne flowbowen vinger som gir oppdrift? hvorfor har ikke marinen tatt disse i bruk enda?
  13. hvis man fly dobbelt så langt, så halveres drivstoffforbruket, mens miljøbelastningene øker eksponentielt. bildene i artikkeln er forresten lite presise, fordi det er ønskelig at baugen bryter bølgen.
  14. men hvorfor hadde estland og bulgaria så høye utslippsøkninger, p.g.a. nato eller reiserestriksjoner? også malta hadde neppe noen vekst,fordi de har ingen plass.
×
×
  • Opprett ny...