Jump to content

Gammel GOlf

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ja, jeg har sendt en ny epost der jeg skriver at jeg selger til noen andre dersom jeg ikke hører noe innen kl 12 i morgen. Regner ikke med å få svar.
  2. Ja, men da kan jeg jo aldri selge bilen, fordi vi har en bindende avtale. Høres ikke juridisk holdbart ut? Da kan jeg i prinsippet gjøre avtaler med alle på FInn og hindre de i å selge varene sine.
  3. Takk for gode svar. Jeg regner da med at kjøper kastet seg over telefon for å sikre et godt kjøp uten å ha lest annonsen. Kanskje vedkommende trodde bilen var hel og ikke delebil. Ser for meg at jeg ikke gjør noen flere avtaler før de faktisk har vært her og sett bilen. Jeg sender vedkommende en frist for å ta kontakt for å fullføre kjøpet. Hvis ikke selger jeg den til noen andre.
  4. La ut annonse på Finn på søndag. Fikk 40 eposter på 2 minutter og flere telefoner selv om jeg ikke hadde lagt ut telefonnummer. Bilen er en gammel Golf som skal selges som delebil. Jeg svarte den første som ringte. Han nærmest insisterte på at jeg skulle selge den til han. Rask handel og ingen spørsmål var hans argumenter. Han sendte meg epost der han bekreftet salgssummen, og jeg sendte tilbake at jeg godtok prisen. Fikk også SMS med telefonnummer. Siden har jeg ikke hørt noe. Svarer ikke på tlf eller SMS. Har også sendt mail uten svar. Han har et firma som driver med bilsalg/kjøp (dog uten ansatte i følge purehelp). Jeg synes dette var veldig merkelig. Så interessert at han ringer meg på en søndag 1 minutt etter at jeg la ut annonsen, og så ikke interressert i det hele tatt. Er det en ny form for svindel? Kan jeg selge bilen til noen andre, selv om vi har gjort en avtale på mail om salg?
×
×
  • Create New...