Gå til innhold

Knutmn

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Knutmn

  1. Vel, ordet data som sådan er vel egentlig et samle ord på all informasjon, så sånn sett blir det feil å kalle en pc for data fordi det er altfor uspesifikt. På den annen side er jo alt informasjon, så sånn sett består jo også en pc av informasjon. Formålet til en pc er å behandle informasjon dvs. data. I så måte er formålet til en data å behandle data, noe som også kan være logisk.

     

    Først og fremst: nesten (skal ikke gå alt for langt inn på det) alt er informasjon. En pc består av informasjon, og den behandler informasjon. En pc består av data og den behandler data.

     

    Hvis du imidlertid legger det filosofisk aspektet til side og diskuterer det utelukkende på et ordbok nivå, vil jeg si at det er feil å kalle en pc for data fordi data er et synonym til informasjon. Selv om du godt kan kalle en pc for data fordi alt du vet om den er data, ergo, for deg er den data.

    Alt sansene dine forteller deg er data, og vet du noe annet om din pc enn det sansene dine forteller deg?

  2. Fikk endelig min pc i dag.. Men får jeg HENTET den? NEIDA. FOR SELV OM DET STÅR PÅ NETTSIDENE DERES AT DE TILBYR 4 MÅNEDERS BETALINGSUTSETTELSE, OG JEG OPPLYSTE OM AT JEG VILLE BENYTTE MEG AV DETTE, HAR DE SKREVET HELE BELØPET PÅ OPPKRAV. :mad:

     

    Nå vurdere jeg fatisk seriøst å sende den i retur og bestille Netshop notebook 1557GLS fra netshop i steden.. Er det noen forskjell på disse?

  3. Bestilte Whitebox CL1557 for en og en halv uke siden. Er det noen som har den? Er det en bra pc? Mange som sier at Whitebox ikke er helt pålitelige, er det noe i dette? Det eneste jeg har merket meg er at de somler noe helt grusomt når det gjelder leveringstid. Informerer meg om hvorfor det tar så lang tid gjør de heller ikke, jeg er nødt til å ringe dem.

×
×
  • Opprett ny...