Gå til innhold

abducted

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abducted

  1. Problemet er at platen ikke blir funnet i dvdrom. og jeg har en multileser så det skulle ikke være no problem så vidt jeg vet. For et irriterende problem.

    Jeg har prøvd å bruke kamera software men ikke no som funker.

    7939569[/snapback]

    Da må du nok kjøpe en ny DVD-rom spiller. For slike opptaks-DVD'er støttes ikke av alle eldre DVD-rom spillere.

    7942791[/snapback]

     

    HAHA det er ikke det som er problemet. har multireader og writer fra 2006 tviler på at teknologien er blitt bedre i år eller?

  2. Jeg vil bare si det at hvis du skal installere windows xp med orginal cd key så er det ikke så viktig at cden er orginal. Så lenge spåket på windows platen du bruker er det samme som spåket i keyen din så kan du så og si installere med hva som helt så lenge det da ikke er en OEM version.

     

    Det er ikke bra å bruke pirat software men hvis du har en orginal cd key og en pirat windows har det ikke så mye å si for det er keyen du betaler for uansett. Og ikke selve programmet. Programmet i seg selv koster ikke no i disse dager ettersom det har kommet Vista

  3. Noen som vet om noen enkle måter å besvime på? Helst ikke noe med å slå seg i hodet eller privaten eller noe.

     

    Takk smile.gif

     

    Flytt denen hvis den er feilpostet.

    7874315[/snapback]

     

    Hvis du syns dette er morsomt bør du oppsøke hjelp. Vi hadde en elev som nesten døde pga en lek de syns var skikkelig morsom. Jo akkurat denne leken innbar at man skulle kvele en medelev til han/henne svimte av. Det som da skjedde med denne ene eleven var at han endte opp i en ambulance hvor han var i 30 minutter før de såvidt klarte å få liv i ham. Syns du dette høres morsomt ut? Da vil jeg hvertfall anbefale deg at du tar kontakt med rådgiver eller slikt på din skole for å få hjelp.

     

    Jeg så hva som skjedde og jeg var der når denne eleven svimte av. Tro meg det er ikke noe pent syn akkurat. Der står du og ser ned på en av dine medelver ligge der helt livløs.. Dette er skandaløst.

     

    Etter denne lille insidenten sluttet alle på vår skole å gjøre dette hvertfall. Hvordan oppstår slike ideer? Hva tenker du med egentlig?

    Jeg har da hvert ung jeg også men ønsket aldri å dø da. Jeg har bank i bordet ikke svimt av enda og ikke har jeg større planer om det heller. Ta dette som et råd fra meg ikke gjør det tullet der. Det er ikke bra.

     

    Det finnes ingen grunn til å sette liv og helse på spill for å få oppmerksomhet.Håper dette hjelper deg å tenke litt og komme inn på det rette sporet igjen.

     

    Take Care

  4. Syns du lysene på bilen begynner å bli dårlig. Vel kanskje Xenon er noe for deg. Vi leverer et bredt utvalg av xenon kits til de aller fleste biler, og til meget gunstige priser.

    Vi har også reserve pærer D2S og D2R

     

    Ta kontakt med oss på (fjernet av moderator)

  5. Når jeg kjøper nye cd'er river jeg av plastikken, setter meg ned på det lille heftet som følger med og hører på den. Er noe annet å høre en cd på anlegget enn å høre det på pc'en.

    7725415[/snapback]

     

    det er jeg ikke enig i det heftet er meningsløst og finnes også på nettet. det med at musikken er bedre på anlegget en på pcen det er vel ikke akkurat no faktum. det at man kan koble pcen til anlegget gjør at det blir det samme.. Med mindre det er et skikkelig heftig high end anlegg :D

  6. Men jeg har sett at en jeg kjenner klarte å slette filer fra en CD-R plate (ja jeg er sikker) og kunne deretter brenne noe på plata igjen. men det er vel forskjell på dvd

    7680961[/snapback]

     

    trur det va heller CD-RW, ikke CD-R som bare kan brennes en gang :innocent:

    7681007[/snapback]

     

    det finnes enkelte cder med produksjons feil slik at man faktisk kan brenne på dem 2 ganger og fler. det er litt vanskelig å forklare men har hvert borti det mange ganger.

    det er litt leit for jeg har overskrevet ting jeg egentlig ikke ville opp til flere ganger.

    ARGH.

  7. Det world of warcraft mangler er en måte å begrense spillingen til alle de stakkars tapte sjelene som sitter der og spiller dag ut og dag inn. Dette er veldig leit. men sånn er det når man skal tjene mest mulig penger :D Fanatiker selv... hehe

     

    Human Mage lvl 60

    Night elf rouge lvl 60

    Undead Warlock lvl 60

     

    YEAH!!

  8. Hater dem. møkka mennesker.

    They will NEVER take me ALIVE (hehe)

     

    Det er et av de mest slue folkeslagene som finnes (untatt jehovas vitne da)

     

    Det er kult å flytte hjemmefra. det er jo bare å ta seg selv i nakken så går det fint. har bodd hjemmefra i mange år nå jeg har det bra hvertfall. flyttet hjemmefra når jeg var 15 (da var ting litt værre)

    7671774[/snapback]

    Liker de ikke jeg heller, så når jeg kjøpte meg dvdopptaker med tvtuner spurte mannen bak kassa. Er du student... jeg svarte ja, altså lærling... da fører jeg den opp som vanlig dvd så du slipper lisens :)

    Da jeg kjøpte meg tv på internett, registerte jeg mamma på siden og bestilte tven hjem på døra hos meg :) (det var butikken som sa fra om dette)

    Null lisens :D

     

    Jeg kjenner også en som delte stue o.l med annen hybeltaker og der kom de bettre meg inn og banka på soverommet. De mente at alt det andre var offentlig rom. Det endte i retten og nrk måtte betale erstatning for ulovlig intreden på privat området uten tilatelse fra politiet. Han hadde heller ingen tv så det endte med stort tap for nrk :p

    7672215[/snapback]

     

     

    Nice har ikke betalt det jeg heller... fikk tv min gratis jeg :D hehe det er det som absolutt smaker best. men det er også ganske smart å registrere på mamma :D

  9. kanksje en tur til legen er på sin plass hvis det fortsetter...?

     

    men det kan også være pga at det er de første gangene hennes, men at hun får vondt i magen var nytt og ukjent...

    7672107[/snapback]

     

    tror en tur til legen har hvert på sin plass ja.. men brukte dere beskyttelse? kan ha hvert noe som har skjedd husk det skal ikke så mye til for å få noen gravid

     

    Har selv aldri hvert bort i det problemet men en gang må jo bli den første for alt.

×
×
  • Opprett ny...