Gå til innhold

Tåkelur

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tåkelur sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Om målet er å kjøre et par VM-er er nok det beste en type 1 hypervisor som f.eks. Proxmox eller ESXi. De er laget for å kjøre VM-er som sin hovedoppgave. Men ser også du nevner Docker containere. Du trenger ikke en fullverdig VM for å kjøre disse, og kan heller kjøre dem i egne containere i hypervisoren. Å hive seg i det er ofte en grei måte å lære seg linux på, men om du ønsker noe som bare fungerer kan jeg anbefale Unraid og TrueNAS som begge er nevnt av folk over. Unraid er noe enklere å sette opp en TrueNAS. Du kan lagre backups av VM-en ved å laste opp VM-filene til en valgfri cloud. Du må ikke ha Windows og laste opp til Onedrive, men kan bruke rsync eller sftp og laste opp til andre skytjenester.
  2. Må si meg enig der. Ligger et sted på mine topp 10. Har kun sett Blues Brothers og Escape from L.A. av disse. Særlig The Blues Brothers er jo en klassiker! Nydelig musikk og heftig biljakt Vil tro de gjør seg godt i 4k!
  3. Donnie Darko (2001) En veldig snodig film som er åpen for svært mange tolkninger. Noe som ikke er så overraskende med Jake Gyllenhaal i hovedrollen. Handler om en forstyrret gutt som sliter med å være "vanlig", og havner dermed litt utenfor resten av gjengen. Han hallusinerer ofte og man lurer fort på om det er noe spesielt med disse hallusinasjonene. Det er vel egentlig en film man bør gå inn blindt på, så jeg skal ikke si særlig mer en dette. Det er en slik type film som man stadig oppdager mer og mer i om man ser den om igjen. På IMDB har den fått sjangrene drama, mysterie og sci-fi: https://www.imdb.com/title/tt0246578 Sier meg enig i karakteren på IMDB, gir den 8/10.
×
×
  • Opprett ny...