Gå til innhold

Tørriss

Medlemmer
  • Innlegg

    1 082
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tørriss

  1. Savner G3'n til Assault. Men SCAR-H er vel ganske lik.

     

    Folk vil aldri bli fornøyde før de får samme skin. ;)

     

     

     

    Hva er det som er de beste våpnene (+attachments!) i hver klasse for tiden? Selv bytter jeg systematisk våpen hver gang jeg får siste battlepack, så jeg rekker liksom ikke å bli vant med et våpen før jeg går videre. Mener å huske at ACE og M416 med EG+HB var knall, men det var jo en stund siden. For Support-klassen holder jeg på med Type 88, og jeg digger det så langt (EG+HB her også). PDW og hagler har jeg ikke prøvd i det hele tatt.

     

    Nå spiller jeg nesten eksklusivt Engineer og bruker for det meste AK 5C på brett med lengre avstander, mens våpen som ACW-R og ACE 52 CQB absolutt er habile våpen å bruke. Nå i det siste har jeg begynt å utforske PDW'er litt og kommet frem til at UMP 45 og særdeles AS VAL er gode våpen. AS VAL anbefales varmt da den har den høyeste DPS'en av alle våpnene i spillet.

     

    Musematta min er ikke stor nok til å kontrollere recoilen på AS Valen :p Eneste plassen den fungerer er Close Quarters, å da bruker jeg heller Hawk 12G.

     

    Mine favoritter er. Assault L85A2 og SCAR-H, Engineer AK5C og M-TAR, Support M240B og RPK12, Recon M40A5.

     

     

    Tap fire med 3-4 skudd i hver burst funker bra, enda godt det kun er 20 skudd i magasinet om man våger seg på en magdump! ;)

  2. Hva er det som er de beste våpnene (+attachments!) i hver klasse for tiden? Selv bytter jeg systematisk våpen hver gang jeg får siste battlepack, så jeg rekker liksom ikke å bli vant med et våpen før jeg går videre. Mener å huske at ACE og M416 med EG+HB var knall, men det var jo en stund siden. For Support-klassen holder jeg på med Type 88, og jeg digger det så langt (EG+HB her også). PDW og hagler har jeg ikke prøvd i det hele tatt.

     

    Nå spiller jeg nesten eksklusivt Engineer og bruker for det meste AK 5C på brett med lengre avstander, mens våpen som ACW-R og ACE 52 CQB absolutt er habile våpen å bruke. Nå i det siste har jeg begynt å utforske PDW'er litt og kommet frem til at UMP 45 og særdeles AS VAL er gode våpen. AS VAL anbefales varmt da den har den høyeste DPS'en av alle våpnene i spillet.

  3.  

     

    Er det noen som stadig blir drept av folk med 0 i helse? Hvordan skal dette være mulig egentlig.

    De har nok 0, et eller annet i helse igjen, men siden de ikke bruker , så ser det ut som de har 0 i helse.

    Headshot har 2x multiplier, Torso 1x og 0,9x for leg og arm shot.

     

     

    Mulig eg lider av alvorlig dysleksi, men dette forstod eg lite av ..

     

    De har nok 0, ett eller annet helse igjen ---> Er de ikkje død om de har 0 helse igjen ?

     

    Men siden de ikkje bruker------------> hva bruker de ikkje ? kokain, herion, hallusinerende stoffer? WHAT ?

     

    så ser det ut som de har 0 i helse---------> ??????

     

     

    Det han mener er at spillere har helse med desimaler. Det er for eksempel mulig å ha 0,4% i resterende helse hvis man blir skutt på distanse og kuleskaden har gradvis sunket pga avstand.

    Det at skaden varierer avhengig av hvor på kroppen man treffer stemmer bra, men man har 1x skade på armene og kun 0,93x på benene. Headshotskaden varierer avhengig av våpengruppe der bolt action snipere har 2,35x, vanlige våpen har 2x og hagler er helt nede i 1x hvis man treffer ansiktsfjeset.

  4. LAW gjør jo lite skade og er dermed balansert på den måten, ser ikke problemet med akkurat dette våpenet. Greit at det er noskill, men det er nesten nokill også :p

     

    Det er korrekt. det eneste jeg liker ved LAW'en er at man kan komme raskt inn og ut av cover. Jeg hatet den fordi man ikke kan få critical hits med den og byttet den sporenstreks så fort jeg fikk ett annet alternativ. Aldri sett meg tilbake. :)

    Bruker nesten utelukkende SRAW her. Utrolig effektiv til å ta ut long range snipere med.

    Er dessuten et lite tricks du kan gjøre med den så 2 raketter treffer en tanks omtrent samtidig. Skyt den første rett opp i lufta også skyter du rakett nr 2 mot tanksen for å få en dobbel hit :)

     

    Jeg sverget også til SRAW over lengre tid og gjør det fortsatt på større brett, men jeg foretrekker personlig RPG'en. Muligheten til å toshotte en tanks med riktig posisjonering og kunne komme inn og ut av cover fort gjør den veldig morsom å bruke! Det jeg hater med SRAW er at man må stå å blotte hele kroppen mens man styrer raketten, den har også en tendens til å fly rett i bakken om man skyter den fra hoften og ikke bruker siktet.

  5. Er det bare meg eller har standard PV raketten en eller annen form for funksjon slik at den følger målet til en viss grad?

     

    Hvis du refererer til LAW rakettkasteren så har den en autolockon feature så lenge du sikter raketten nære kjøretøyet du skal sprenge . Er du nære nok så vil raketten stige opp og treffe målet ovenfra og alltid gjøre 21 skade selv med laserlock.

     

    Du kan lese mer om den her sammen med de andre rakettkasterne:

    http://symthic.com/blog/?p_Engineer_Launchers-6113

  6. Jeg husker fra tidligere spill der det ikke fantes xp, levels eller unlocks og alle startet på samme premisser, men valgte sin combo/class og trenet seg til fingerspissene med den ene og alene i håp om å vinne. Nå er det ingen som gir fletta i hvordan laget gjør det, men jeg synes fortatt BF4 har vært et underholdende spill etter ca. 130 timer ingame. Dog, ofte føles det ut som om jeg spiller single player selv om jeg er i en multiplayer match når f.eks en hel squad finner det for godt å ligge å snipe ute på øyen på vestsiden mellom B og hangarskipet på Paracel Storm.

     

    Tror neppe disse "lag"kameratene dine noensinne har prøvd å spille battlefield med en full eller nesten full squad med venner/kjentfolk. Det utgjør virkelig en enorm forskjell selv om lagkameratene dine ikke er superrutinerte. :) Selv spiller jeg BF sjeldent nå i romjulen men ikke fordi jeg sliter med bugs eller andre ting, det er fordi de jeg pleier å spille med jevnlig ikke er online i ferien. Det er rett og slett ikke like underholdende solo!

  7. Til info. Dersom noen skulle klage på at support ikke gir dere ammo når dere trenger det; vi har ikke tid. Vi er opptatt med å fly DE HELSIKES FLYENE I TIMESVIS for å prøve å unlocke UCAVen. Det mest utrolige er at ticketsene er satt så sinnsvakt lavt at enhver runde i Air Superiority varer maks 3 minutter så selv de beste aldri vil rekke å få 5 kills for ribbon. Fram til nå har jeg ikke hatt de store klagene å komme med men dette er fanken steike for dumt. Ville heller hatt krav om 10killstreak med føkkings Retardbot enn å måtte gjennom dette marerittet.

     

    Så beklager folkens. Dere får spare på kruttet. Jeg er opptatt med å kræsje og brenne i hver eneste helvetes fjellside på det asiatiske kontinent.

     

     

    Air superiority er ett ekstremt dårlig sted å sanke ribbons paradoksalt nok, ikke bare pga tickets men ogspå pga at man maks får 1 kill per fly man senker. Nå finnes det AS servere med flere enn 100 tickets, men jeg vil absolutt anbefale Paracel Storm på conquest large om man vil få de ribbons'ene. Gå etter transportchoppers eller båter med attack jets og det vilstraksblimye lettere.:)

    • Liker 1
  8. Hatt noen dager pause fra BF4 fordi jeg ble så drittlei av at spillet klikket i vinkel hele tiden. Prøvde å spille litt akkurat å det holdt 5 minutter før BF4.EXE har sluttet å fungere. Forbanna makkverk av et spill! Dette blir nok mitt siste BF spill. Vet ikke helt hva som har skjedd med DICE siden BC2 som fungerte knall. Hadde aldri hitdetection problemer å spillet klikket ikke en eneste gang.

     

    Har du prøvd å deaktivere "uPnP" i ruterinnstillingene dine? Det løste DC problemene mine og til to av medspillerne mine.

  9. EDI-boten. Har den overhodet noen funksjon? Surra rundt med den på et brett, men så ikke helt hensikten. Hadde vært utrolig morosmt om den hadde en kniv eller cynaidsprøyte og kunne ta backstab kills... Kommer vel aldri men lov å drømme :-)

    Går ut i fra at EDI boten kan stå og spotte fienden for andre spillere så de synes på minimapen?

     

     

     

    Les tooltips. :)

    EOD botten gjør det mulig å reparere eller ødelegge kjøretøy fra trygg avstand da den er radiostyrt. Det er også mulig å drepe folk med skjærebrenneren eller armere/desarmere MCOMS i Rush spillmodusen.

    Særlig mye brukt er den ikke, men den kan være kjekk å bruke som desarmerer i Rush hvis man plasserer den ved siden av en MCOM før fienden kommer for og deretter trekke seg tilbake og bruke den når MCOM'en blir armert. Ikke akkurat mange som legger merke til den i kampens hete om man plassere den godt. :)

  10.  

    Man får ikke xp-boosts i premium battlepacks. Jeg har hvertfall ikke fått det i noen av mine. Man får xp-boosts i bronze, silver, gold og weapon battlepacks. Jeg har et tonn siden jeg stadig glemmer å sette de på. Har fått totalt 33 xp-boosts av ymse kvalitet (flest 25 og 50, men en god del 100, kun én 200%) via battlepacks på 53 levels og 2 maxed out guns.

     

     

     

    Det stemmer ikke, jeg åpnet akkurat min premium battlepack som jeg fikk i går pga at premium 2x xp ble flyttet til neste ukes bonus. Den ga meg både en 100% og en 25% boost. :)

  11.  

    Too long didn't see: M15 gjør mer damage, M2 har lavere damage, men de kan kastes lenger så man slipper å stå midt i veien for å plante. Jeg har ikke testet selv, men jeg tror også de har lenger range, så vehicles ikke trenger å kjøre direkte over de som med M15, men kan sprenge selv om vehicles kjører ved siden av de. M2 kan også festes på vehicles som C4.

     

    SLAM's har en klar fordel over M15 minene som sjeldent blir nevnt: De kan festes på vegger og fungere mer som en claymore, noe som gjør dem mye vanskeligere å se om man prøver å skjule dem. Man trenger 3 stk for å drepe ett kjøretøy pålitelig. Null stress, bare fest 3 stk rett ved siden av hverandre!

     

    Også verdt å nevne at SLAM's ikke eksploderer etter en viss mengde med tid, de eksploderer når kjøretøyet akselererer eller "sprinter" om man foretrekker det.

  12. Jeg synes spillet er ganske bra balansert. De kunne ha gitt littlebird og transport heli mere armor å fjerne muligheten for repair eneste. Synes også at RPG har blitt usedvanlig dårlig, fikk 21dmg når jeg skøt en tanks i siden. Er nesten bedre å bare bruke atv med C4 for å ta ut tanks.

     

    Da har du ikke truffet siden med helt rett vinkel, pluss at reactive armor kan ha slått inn og redusert litt skade. Normalt gjør en RPG 26-27ish dmg og kan opptil 2-shotte en tanks om han får critical hits bakfra. Det er det som gjør RPG'en til den beste launchern i nærkamp, savner den mildt sagt når jeg blir tvunget til å bruke SRAW på større brett. :)

     

    I diskusjonen om AA så glemmer folk helt å nevne det som er mest broken! Active Radar!!! Alt annet har jo motspill, hører du lock on can du bruke flare/ecm, vet du hvor han er kan du holde deg ute av syne eller/range, men med active radar så er det jo bare å fyre av gårde 2 missiler i generell retning av helien. Piloten får 0.5s å reagere på om man ikke ser rakettene komme og det er det jo skjelden man har muligheten til.

     

    Se fra 1 min:

    http://www.youtube.com/watch?v=mDjaYzx5geA

     

    Nå er active radar allerede nerfet av DICE fra 30 i skade per rakett og ned til 20. De fleste helikopter ser ut til å kræsje uansett siden det virker som om de alltid forårsaker en critical hit, noe som kan være en smule irriterende siden piloter ofte hopper ut og man mister kills.

  13. Det er noe forferdelig galt med spillet for øyeblikket, TDM og Domi er totalt uspillbart for min del. Ikke bare kan fiender oneshotte deg med ryggen vendt mot deg men de kan også drepe deg med våpen som enda ikke er i spillet (MTAR) gjennom betongvegger.. Og da nevner jeg selvsagt ikke at man kan tømme ett magasin på en fyr som ligger nede urørlig uten å få en hitmarker, selvsagt etterfulgt av en oneshot.

     

    Jeg har ikke telt en gang i dag hvor jeg ikke har blitt drept med ett skudd, forbaskade møkkaspill dette er for øyeblikket. Det er totalt uspillbart med alle disse bugsene og hit detection på ville veier. Det er bra når det først funker som det skal, men akkurat nå burde DICE legge seg ned i fosterstilling og skamme seg grundig.

  14.  

    Hm, det har jeg ikke tenkt over ang helis - må testes - men du mener HE gjør mer skade enn sabot mot MBT også altså? - Har ikke fått spilt så mye så har ikke fått sabot ennå ^^

     

    HE er den mest skadelige mot alt egentlig og er best på kort til medium avstand, men den har drastisk drop sammenlignet med AP og Sabot, den kan også enshotte helikopter om man er god nok til å treffe det. Sabot er bedre på lange avstander og beveger seg ekstremt fort og rett i forhold til de andre ammunisjonstypene. Jeg knertet 2 helikopter på 3 skudd første gang jeg testet den ut. Det er dog ikke mulig å enshotte dem med mindre de er skadet fra før.

     

    Men det er og moro å skyte ett helikopter for deretter se hvordan de sliter med å rette seg opp og da putte ett skudd til i de for å gjøre ydmykelsen komplett. :)


    Noen forskjell på de forskjellige lyddemperne, eller eksisterer dem kun for visuell variasjon?

     

    Kun visuellt, de oppfører seg helt likt.

  15. Andre som har problemer med skjermkortet når dere gamer BF4? Jeg opplever en slags rar greie hvor skjermen flimrer..

     

     

     

     

    Jeg tror jeg har opplevd det samme som deg, jeg legger merke til at skjermen flimrer rødaktig av og til selv om jeg ikke alltid er i kamp. Det virker som en effekt som er i spillet, som muligens er litt bugget som spillet generellt er fra før. Den virket å komme opp random for min del.

  16. Jeg sliter med loading, innen jeg er inne så er det hvertfall 3-4 baser tatt over.. Er det bug? Pc'en skal klare å kjøre på high, men jeg kjører på medium. Uansett så er det dritlang loading..

     

    Jeg sliter med det selv, kommer sjeldent inn før omgangen er godt igang og alle kjøretøyene er borte vekk.. Det merkelige er at jeg ikke hadde dette problemet i betaen, og heller ikke i BF3 der jeg spawnet inn 6-10sek før runden begynte. Noe er mystifistisk!

    Er noen lvl 10 og vet hvordan commender er å spille som? I BF2 mener jeg å huske det ikke var altfor gøy, med mindre man spilte med andre og faktisk koordinerte osv. Men nå er man visst til større grad med i actionen, da man ser det fra en UAV-sak, og ikke bare på kart.

    Jeg har noen service stars som commander og jeg finner det underholdende så lenge kampene er jevne og laget mitt faktisk går etter objektives. Får man tilgang til cruise missiles på kart som Siege of Shanghai trenger man ihvertfall ikke engste seg for takcampere slik som når man er infanteri. ;) Så lenge ikke den andre commanderen er like god eller bedre enn deg selv og vet hvordan man kan stoppe missiles og AC130 så kan man sope inn kills i tillegg. :)

  17. Har en del problemer med spillet nå, men jeg prøver å nyte det, selv om det er irriterende når det krasjer hvert 10 min...

     

    I dag har det vært ekstremt, jeg kræsjer nesten aldri men har dettet ut hver eneste runde jeg har spilt i dag. Det er to ganger så mange ganger som jeg har falt ut totalt siden det kom ut. Ikke nok med det så har lyd buggen der lyden forsvinner helt kommet tilbake igjen, har ikke hatt den siden noen dager etter at spillet kom ut.

    Ekstremt irriterende når man har en god runde, knertet over 10stk med cruise missiles som commander før jeg ble tuppet ut for 20. gang i kveld. Nå tror jeg at jeg konverterer til yatzy resten av kvelden..

  18. Men hva faen i svarte helvete! Av de 2 gangene jeg faktisk har klart å komme inn nå, så blir jeg kicket pga. noe ca som dette: Service communication failure Pnkbstrfittesatan.exe

     

    Lukter re-installa av Punkbuster satan, igjen.

     

    Hadde problemer med det samme i går selv, da bare oppdaterte jeg punkbuster via windows. Når man har punkbuster programmet oppe og har lagt til Battlefield 4 som spill så skal det bare være å trykke oppdater så burde alt fikse seg selv.

     

    Merkelig at det ikke er kommet en patch enda. Over en uke siden release

    De er vel på 6 patcher allerede, de har fikset mye som f.eks reload buggen. Grunnen til at du ikke legger merke til det er at de oppdaterer fortløpende uten at det er noe nedetid. Man må ikke laste ned en patch alltid fra Origin, med mindre det er en stor en.

×
×
  • Opprett ny...