Gå til innhold

IrRiddler

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

IrRiddler sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Likte Ghostrunner veldig godt, så gledes å se at Ghostrunner 2 er med på denne listen!
  2. Immortals of Aveum og Skul skal absolutt prøves. Spilte gjennom Rogue Legacy 2 og Dead Cells i fjor, og storkoste meg. Så har litt forhåpninger om at Skul gir samme spillglede. Immortals of Aveum har jeg hørt mye blandet om, men er generelt veldig glad i FPS-spill, så har troen på at jeg får presset ut noe timer med underholdning der.
  3. Har ikke spilt Fallout 1 og 2, men koste meg masse med 3 og 4 hvert fall. Fallout 4 er et av mine favorittspill.
  4. Sifu har fristet i lang tid, så meget fornøyd med at spillet dukket opp på denne listen! Ellers anbefaler jeg alle som liker FPS og hvert fall prøve historiedelen til Destiny 2-utvidelsen The Witch Queen. Den kan fint spilles gjennom solo uten noe behov for grinding og er etter min mening ganske bra. Det skal være sagt at som helt ny spiller må man først spille gjennom en intro for Destiny 2 som kanskje tar 2-3 timer. Alt i alt meget fornøyd med spillene vi får fra Playstation sett over et helt år, spesielt med extra. Har prøvd rundt 50 spill de siste to årene gjennom essential og extra, og kost meg masse med samtlige.
  5. Gleder meg til å prøve Evil West og Nobody Saves the World virker som et bra spill for Remote Play. En av de bedre mnd på lenge! Synes første halvdel av fjoråret var veldig bra, mens siste halvdel var sjokkerende svak! Men så lenge jeg får minst 4 spill i løpet av et helt år som jeg koser meg med, så er jeg fornøyd. Det var absolutt tilfelle for 2023, og nå en god start på 2024, så klager ikke enda:)
  6. Synes det er bra. Hvis man spiller på Survivor blir alt av fiender med lavere enn egen lv alt for enkelt. Etter en full gjennomkjøring av main story + litt leking i adventure mode er man uansett lv 20 og alt av fiender settes til lv 21. Da kan man begynne og utforske med utstyr og høyre vanskelighetsgrad. Ellers digger jeg gunplay'et og alle de ulike archetypes gir stor variasjon i spillestil og opplevelse av runs. Brukt rundt 60 timer i spillet inkludert første DLC. Koste meg hele veien til Platinum trophy. Veldig fan av at sammensetningen av dungeons og bosser er tilfeldig hver gang man starter et run i adventure mode eller ny story mode. Minner meg mye om Returnal som soleklart var det beste spillet jeg spilte i 2022.
  7. Remnant 2 er det beste spillet jeg har spilt i 2023, 10/10!
  8. Death's Door virker litt interessant, men alt i alt kanskje den svakeste mnd for min del så langt i år. Hadde håpet på Hades etter at Rogue Legacy 2 og Dead Cells har gitt meg mersmak på sjangeren! Kommer forhåpentligvis på plus eller extra når Hades 2 nærmer seg utgivelse.
  9. Ganske svak mnd for min del, men fortsatt meget fornøyd alt i alt med de spillene jeg har fått gjennom PS plus og extra det siste året.
  10. Er allerede meget fornøyd med å bruke PS Remote Play på Mac'en der jeg kan koblet til DualSense kontrolleren. Så lenge PS5'en står i rest mode og er koblet til på nettet, kan jeg spille via Mac'en hvor som helst. Testet både over 5G med mobil som access point og på wifi hjemme i Bergen mens PS5'en har stått i Oslo. Så Project Q skal virkelig være bra og billig for å utkonkurrere PS Remote Play i mine øyner.
  11. Bare 500 timer? Det er jo faktisk overkommelig. Jeg har per nå ca 500 spill kun på PS4 i backloggen. Og selv om jeg lovte meg selv å ikke starte backlog på PS5, så har det skjedd allerede, og jeg har rundt 70 spill der allerede (hvorav 20 på PSVR2). Og alt dette er UTEN PS Plus Premium, som jeg har abonnement på til ut 2028. 😓 Komplett idioti, og jeg fatter ikke hvordan folk har tid til å spille alle de spillene som de skryter sånn av på Gamepass. Bare drittmeninger som vanlig! Som nevnt, så er Descenders meget bra. Og til nå, kun i år, har vi bl.a. fått Sackboy (fantastisk), Meet Your Maker (splitter nytt), Battlefield 2024, Destiny 2, Star Wars Jedi Fallen Order, OlliOlli World og Mafia Definitive Edition. Ikke akkurat "dritt spill". Og tidligere måneder (i fjor) har man fått Mass Effect, Yakuza, God of War, Crash Bandicoot, Tony Hawk, Injustice, Nioh, Ghostrunner, Deep Rock Galactic, mm, noe som nærmest objektivt sett er gode spill. Stor variasjon er det også, så din uttalelse sier betydelig mer om smaken din enn om det faktiske tilbudet. Såpass ja! Har kokt listen min ned til 29 spill her og basert totalt spilletid på kun main story.
  12. Enig i at dette ikke var den beste mnd, men totalt sett er jeg utrolig fornøyd med spille vi har fått så langt i år. På en måte like greit at det ikke dukker opp noen nye titler som frister, så får jeg kanskje kortet ned på de over 500 timene med backlog fra spill fra ekstra og pluss som jeg har på to-do-listen min:)
×
×
  • Opprett ny...