Gå til innhold

Nycon

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nycon sine prestasjoner

22

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mulig jeg mistolker hva spillet er, men det blir vel mer som om Fjordland kommer slik den gjør i dag men så kan du betale årsabonnement for å få ekstra tyttebær for de som ikke synes det er nok i den originale. Er dødsanimasjonene så sentrale i spillet at folk vil betale for flere? 🧐 Jeg skjønner ikke helt hva greia er. Det jeg tror folk reagerer på er: Grådighet AKA kapitalisering av FOMO AKA manipulasjon. Jo mer du aksepterer denne trenden som at "du får noe ekstra, ovenpå den 'komplette' pakken", jo værre blir trenden. IMO.
  2. Det var sånn det var, ja. Takk. Jeg har endret litt på den delen av artikkelen. :) Må klart innrømme at jeg måtte søke opp en YouTube video for å friske opp minne der altså :D Men husket hvertfall at jeg avsluttet mitt ME eventyr med fredelige Geth ;P
  3. "Hvorfor hun tilsynelatende jobber med geth-rasen er uklart" SPOILER: Vel, med tanke på lagkamerat Legion og hvordan man kan megle fred mellom Geth og Quarians etter Geth ikke lenger kontrolleres av Reapers i ME3, så er det helt naturlig at Liara snakker med en Geth (:
×
×
  • Opprett ny...