Gå til innhold

knuthfk

Medlemmer
  • Innlegg

    282
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av knuthfk

  1. Har fremdeles problemer :( På tross av gjentatte mail til Telenors kundeservice har jeg ikke fått løst problemet. Skal sies at Telenor i siste mail foreslo at jeg skulle ringe "vårt betalte telefonnummer 820 90 100 (kr 26 per minutt fra du får svar av kundekonsulent)."

     

    De er morsomme! Uansett, har forsøkt å resette modemet og installere alt på nytt, har installert BT++ på nytt, men ingenting hjelper. Problemet er å få åpnet port på modemet, uansett hva jeg gjør får jeg opp feilmeldingen:

    ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Invalid starting port !

     

    Noen som kan hjelpe meg? Skjønner ikke hva som er galt, har aldri hatt noe problemer når jeg har skiftet leverandør før. Nå når jeg "måtte" ha Telenor begynte problemene..

     

    :wallbash:

  2. Hei

     

    Vet at topic er kjedelig, men jeg har forsøkt å søke i forumet uten å finne svar. Har inntil i går brukt en kablet internettoppkobling gjennom jobben, da fungerte alt fint. Har nå flyttet og har fått Telenor trådløst internett, dvs en Zyxel Prestige trådløs router.

     

    Problem: når jeg forsøker å laste ned torrents via BT++ kommer jeg ikke lengre enn til status: "downloading - speed 0.0/0.0, remaining 100%" osv. Har ingen brannmur aktiv på PC-en. Eneste forskjellen fra min tidligere oppkobling der alt fungerte er at jeg har kjørt en Telenor installasjons-CD. Hva er det nå Telenor har gjort?

     

    Svært takknemlig for hjelp :)

     

    Mvh

    audiofil

  3. Var i helgen i Murmansk og inne på byens største kjøpesenter gikk jeg inn på en butikk som solgte CD, DVD + div spill. Kom over en reol med en drøss med Xbox 360 spill. Prisen på 300 rubler tilsvarer ca 70 norske kroner. Det meste så ut som piratkopier, men jeg kjøpte et spill for å teste: "Need for speed - Pro Street". Cover og spill ser veldig "ekte" ut, og til prisen gjorde det ikke noe om det var et bogus-spill. Merket med "PAL", men med russisk (kryllisk alfabet) spillinformasjon. Når jeg nå skal prøve spillet og stapper disken i konsollen, laster den et par sekunder før jeg får opp meldingen: "To play this disc, put it in an Xbox 360 console" + samme meldingen på 8 andre språk under.

     

    Noen som har hørt om en slik feilmelding før? Jeg har naturligvis forsøkt å spille den på min Xbox 360.

  4. Hei

     

    Er pendler og kjøpte en Xbox 360 (store utgaven) med ekstra trådløs kontroll for ca 1 år siden. Jeg har kun hatt ett spill, og totalt sett tror jeg kanskje jeg har brukt maskinen i fem timer. Det er jo helt latterlig, så jeg vurderer å selge den. Men først skal jeg prøve å bytte ut det spillet jeg har, evt kjøpe et nytt.

     

    Noen som kan anbefale meg en side hvor man kan annonsere spill/utstyr/konsoller til salgs? Evt side hvor man bytter spill?

     

    Takk!

     

    Mvh

    Knut

  5. knuthfk: Sikkert bare master file table som har blitt ødelagt. Søk på google på MFT repair / rebuild. Slikt skjerm om man ikke stopper disken før man kobler den fra.

     

    Har forsøkt å google litt for å berge den havarerte disken med søkeord som foreslått ovenfor. Uten å bli noe klokere. Noen som kan anbefale et program de har hatt hell med? Finner ikke noe freeware program, så det er litt kjedelig å risikere å kjøpe flere program i tilfelle det ikke funker..

     

    Skal kjøpe en 2,5 " disk neste gang. Og heller kjøpe 2. Egentlig er eksterne disker noe dritt fordi man gjerne bruker disse som et backup medium, og så er risikoen tydeligvis stor for at man risikerer æ miste alt når havari virker å være så uforutsigbart.

  6. panikk :wallbash: skulle nå åpne disken for å hente ut viktig informasjon. Får bare opp melding om at "F: ikke er formatert. Vil du formatere denne nå?" Dette er helt klart kritisk!! Noen måte å hente ut informasjon på? Kan man flytte gammel disk over i et annet kabinett eller?

     

    Kjenner jeg blir eitrende forbanna på den møkkadisken jeg har vært så dum å kjøpe. Skal aldri mer nærme meg en Lacie disk.

     

    SVÆRT takknemlig for førstehjelp!!

  7. Hadde jo selv en Lacie 250 gig som i hovedsak ble brukt til backup og slikt. Da jeg nå leste brukererfaringer på denne ser jeg jo folk enten helst ser den brent i helvete eller er fra seg av begeistring. Er det noe som heter god harddisk-hygiene? Dvs hvordan man skal behandle den? Min ble alltid pent behandlet og sto i hovedsak i ro. Ser ikke helt hvorfor den skulle konke etter såpass lite bruk :hmm:

     

    Må uansett ha ny. Tror kanskje det blir en Mybook da det virker litt snopt med wlan muligheten. Trenger dog egentlig ikke mer enn 250 gb..

     

    er tacksam for alle innspill og gode råd

  8. Kjøpte dessverre for ca 2-3 år siden en Lacie Porsche 250 gb ekstern HD. Skal innrømme at Porsche navnet fristet meg til å kjøpe akkurat denne. Men for en møkkadisk :no: Har 2 kompiser med samme disken hvor den har havarert. Og nå begynner min å skrante. Enkelte mapper lar seg ikke åpne, og sist jeg brukte den lagte den lyder som et gammelt kjøleskap. Ikke turt å slå den på etter det. Skal kjøpe en ny disk og se om jeg kan berge noe før den leverer inn tøflene på permanent basis.

     

    Spørsmålet er altså; kan noen med erfaring med ekstern HD anbefale en disk som er anerkjent for kvalitet, og som er til å stole på? Har sondert markedet noe, men det er jo en drøss med merker i ca samme prisleie, og vet ikke helt hva jeg skal velge. Lacie blir det hvertfall ikke :mad:

     

    Takk for råd :thumbup:

  9. Når jeg setter inn en DVD-R plate starter autokjør-funksjonen og jeg kan fritt brenne DVD'er. Når jeg setter inn en CD-R plate skjer ingenting og jeg får ikke engang muligheten til å definere brenneren som den brenneren jeg skal bruke. Får en av disse feilmeldingene opp: "venter på at drevet skal bli klart" eller "sett i en blank cd"

     

    Har forsøkt 2 forskjellige programmer og en drøss forskjellige plater. Å brenne DVD går fint. Skal sies at maskinen låste seg sist jeg forsøkte å brenne en vanlig audioplate på CD-R. Noen som vet hva dette betyr? Er brenneren kaputt eller? Har forsøkt å oppdatere driver, men får ikke lastet ned noen ny driver via Windows Update ettersom jeg har siste versjon installert.

     

    Takker for hjelp!!

  10. Håper noen gidder å svare på denne posten. Kjedelig tema. Har forsøkt et forumsøk uten å finne info :) Innser også at det ikke er noe som heter en reset-cd, men kom i farten ikke på noe mer beskrivende.. :blush:

     

    Kjæresten min har nemlig en IBM T41 som hvertfall er 3 år gammel. Kun brukt til studier og web. Den har den senere tid begynt å bli utrolig treg til disse oppgavene. Det å laste en webside kan ta ca et minutt.

     

    Har forsøkt å renske opp det jeg kunne med diverse spyware programmer og slettet installerte programmer jeg vet hun ikke trenger. Og lastet ned oppdateringer. Men det er vel på tide å slette så mye som mulig og få pcn tilbake til fabrikk-konfigurasjonen. Lenge siden jeg har gjort det på en pc, men synes å huske at det brukte å følge med en cd med nye pcer som på en måte gjorde at alt "drit" som evt måtte ha blitt installert o.l. på pcn ble fjernet slik at man fikk tilbake originale innstillinger og slikt. Denne cdn jeg tenker på har hun aldri sett.

     

    Ønsker en kjapp pc igjen. Og ønsker å fjerne alt rask som måtte være installert. Hvordan tilnærme meg en løsning?

     

    Takknemlig for hjelp fra forumbrukere :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...