Jump to content

AnonymType

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Min farfar skal ha kjempet under slaget og er interessert i å finne mer ut om slaget og han. Så lurte på om noen hadde informasjon.
 2. Takk for svar fra begge! Akkurat nå studerer jeg økonomi i Trondheim på NTNU, men skal bytte til høsten enten til Bergen eller bli i Trondheim, så derfor jeg lurte angående de to studiene. Mtp. at det er matematikken jeg sliter mest med, og at økonomilinjen på NTNU ikke krever noen matteforkunnskaper, og jeg mistet motivasjonen med engang i studiet og etterhvert strøk første semester i matte. Dette er noe av grunnen til at jeg er bekymret for hvordan matten kommer til å gå med meg 😕
 3. Hei Til høsten skal jeg begynne på informatikk på NTNU eller UiB avhengig av hvor jeg kommer inn. Jeg har MATRS kravet ettersom jeg tok S1 + S2 på VGS. Jeg er riktignok relativt dårlig i matte med karakter 3 i S2. Jeg har derimot en interesse innenfor koding og data og syntes IT1 + IT2 var veldig gøy, som er mye av bakgrunnen til studievalget. Jeg har altså interessene og jeg vil også si mye av forståelsen for hvordan en datamaskin fungerer osv, bare at jeg ikke er så fan av matte. Noen som vet noe om vanskelighetsgraden på mattefagene på disse studiene? Og hvordan jeg isåfall vil klare meg? Takk for alle svar!
 4. Tusen takk for svar :)) Ja, interessen er der, koder avogtil på fritiden, det største hinderet er egentlig å klare å komme inn på linjen
 5. Hei! Per dags dato studerer jeg andre semester på Økonomi og Administrasjon på NTNU Handelshøyskolen, men jeg vurderer å bytte til Informatikk grunnet manglende interesse og slukket flamme for emnet. Samtidig er jeg interessert i Informatikk ettersom jeg søkte det også, bare at jeg hadde Økonomi og Administrasjon øverst på listen min når jeg søkte. Fra VGS gikk jeg studieforbedrende med realfag, hadde Fysikk 1, Kjemi 1, IT 1 og 2, S1 og S2. Jeg var helt gjennomsnittlig god i IT, og under gjennomsnittlig god i matte, fikk 5 i IT1 og S1, og fikk 4 i IT2 og 4 i S2 (Lærer var veldig grei). Jeg sliter altså pittelitt med matematikk. Jeg prøver å finne ut om dette studiet er noe for meg og om jeg kommer til å klare fagene, har nemlig hørt matten er ganske krevende selvom det bare et to rene mattefag på studiet. Jeg er også usikker på om jeg kommer inn ettersom snittet på Informatikk Bachelor 2021/2022 var 51,5 poeng, og jeg hadde 51,5 poeng fra VGS, så jeg hadde akkurat klart det da. Ettersom eksamen våren 2022 blir avlyst, ser jeg ikke bort i fra at snittet stiger enda mer til høsten? Jeg lurer også på hvor overkommelige de andre fagene på studiet er ettersom jeg allerede har hatt IT1 og IT2 hvor vi lærte HTML, CSS og JavaScript samt pittelitt SQL. Setter pris på alle tilbakemeldinger og hjelp :)
×
×
 • Create New...