Gå til innhold

Tooldaddy

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tooldaddy

  1. Jammen faen da. Midt i verste jobbperioden og høysesong. jeg har muligens tre helger fri på de 7 ukene.
  2. Syntes tilbakemeldingen fra spillerene har vært helt super her. Jeg logger nok inn på ting og tang hele tiden på jobb og er ganske mettet. Alt krever egen innlogging idag. Når jeg kommer hjem/slår av kontoret og vil game har jeg steam. Jeg har med vilje unngått Epicstore etc for jeg gidder ikke. Er det ikke på steam trenger jeg det ikke. Jeg burde gjort ferdig Red Dead men jeg vegrer meg fra å åpne opp rockstar launcheren. Ubisoft spill? gidder ikke. Har kuket litt rundt med microsoft sin horrible launcher for å forsøke å spille sea of thieves via crossplay som aldri har funket for oss. Vi bruker rundt 3-4 timer hver gang vi prøver på innlogginger, laging av kontorer og prøve å cheese det igang. Når vi endelig lander så må noen i gruppa gå grunnet liv/barn etc. Steam stort sett bare funker, og om helldivers hadde hatt dette kravet fra begynnelsen hadde jeg nok ikke giddet det heller. Nå har jeg 400 timer i spillet og vi har hyllet det som best game ever. For min del hadde jeg nok bare lagt det på hylla når dette kravet ble implementert. Jeg har en psn konto fra min tid med ps3, det er noen minutter siden. Og jeg gidder rett og slett ikke å begynne å rote frem den kontoen igjen eller lage ny. Her har forbrukerene vist forbrukermakt. Og det trenger vi mer av, de som sier at dette er en "ikke issue" mangler igrunn kun forståelse for at alle er ikke som dem. Andre har muligens prinsipper, krav og forventninger.
  3. Jeg er en av de som støttet kickstarteren til dette. Og har fulgt raseritoget under utviklingen når det har gått fra et gudespill til å bli en clickcow mobilspillsimulator med ingame cashgrab. Prosjektet begynte enormt bra men snudde ganske raskt etter kickstarter til å bli rene ranet og svindel. Jeg unner Molyneux et gulv strødd med lego og ingen sko.
  4. Jeg har flere titler jeg lot meg hype over. Men som gikk eksklusivt til epic og jeg ikke har giddet å handle når de først kom på steam. Inudstries of titan f.ex. hjelper ikke at det fortsatt er i early access forøvrig. Er såpass mye spill å velge mellom at jeg ser ingen grunn til å støtte utviklere som bidrar til å ødelegge spillmarkedet.
×
×
  • Opprett ny...