Gå til innhold

koko koko

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av koko koko

  1. Ville dere bodd i en ny by med 500 000 innbyggere i nærheten av oslo?
  2. man ringer rundt. ring til pdvsa og spør. jeg kjøper en liter. ta så mange forhåndsbestillinger du kan.
  3. det windows har å tilby er sømløs brukererfaring uten å måtte lære noe for å bruke det til annet arbeid enn å sose rundt inni pcen. dvs gta og sånn
  4. er vel noen bestikkerier fra eiendomsutviklere. jeg trodde det var attraktivt å ha en flyplass i nærheten. lokal liten flybuss. widerøe etc. eller strekk rullebanen litt og ha ordentlige fly. hvordan blir folk i avgjøringspossisjon bestukket nu til dags? holder det å besmykke dem med sitt nærvær slik at de kan skryte av at de henger med deg?
  5. er dere i markedet for en stille kompressor?
  6. selvsagt ikke. om du leser forskninen og forstår den, kan du veie de ulike argumentene og se hva som er sannsynlig. det er ikke sikkert at man konkludere alltid. For det andre må du se på kvaliteten på forskningen. hvem betalte, hva slags metode ble brukt, var blindingen på studien vel bevart? det er en grunn til at flertallet mener noe. dette er ikke alltid, men bør være noe konkret. dette er noe du kan lese også. og da kan du selv se om det konkluderes rett eller ikke. eller om det bør konkluderes i det hele tatt. veldig mange har så utrolig lav tro på at de selv kan tenke. antakelig fordi de tar feil på så mye annet i livet. dessuten bør det læres bort hvordan man leser forskning.
  7. du kan lese forskning selv. det er bare å slå opp det du lurer på av termer.
  8. fakta har ingenting med flertall å gjøre. det har med logikk og ressonement. for eksempel mener de fleste leger i norge at karbohydrater er en viktig del av kostholdet. myndighetene meter også det. fakta er at den siste forkningslitteraturen sier at det er dårlig. og det har vært tilfellet en stund nå.
  9. Vi må undedrminere kontrollfreakene ved å gå over til krypto. tipper havenoprosjektet vil gjøre det brukbart.
  10. Gå til Dr. Sjur Even Ebne Aunmo. Verdt pengene. fettet fyker av. send en melding til ham: 952 21 468 Han er oppdatert på forskningen.
  11. dr berg skiller visst ikke på god og dårlig forskning.
  12. legen min sier masse kjøtt og mest fett. litt usøte grønnsaker. ingen basically brød eller andre karbs
  13. viktig å dokumentere det man kan med referanser og skrive f.eks. bachelor ekvivalent. hva tenker du?
  14. nei. den billige strømmen ble solgt til rett under kull- og gasspriser i europa og uk. lotsa money. så de ble happy og betalte litt mindre for strøm. nå er det lite vann igjen i magasiner og vi kjøper fra europa.boom. uansett. solpanelene vil bringe en bedre tid når de blir billige nok eller kommer på nye tak og vegger. Jeg synes ikke vi skal strupe fossilt. co2 fanatismen har tatt helt av. den fn rapporten er bare hype. ippc er full of shit som de sier.
  15. hele poenget med kryptovaluta er å underminere myndigheters evne til å kontrollere. det er dine penger. fritt marked. i større grad. klart det kommer til å komme folk dør til dør som krever inn skatter. kanskje basert på antall vinduer som i frankrike eller lengde på oppkjørsel som i england. eller areal på bakkeplan som i spania så¨man får omvendte pyramidehus. (husker ikke om den er sann). det er en grunn til at tilliten undergraves hos nasjoner. det er fordi kryptovalutaen rett og slett er bedre. (i fremtiden i teorien(lettere å bruke ) med den rette kryptoen)
  16. poenget er at at sete gjør kjøretøyet mye mer anvendelig (minus at du kan hoppe av). alt mennesker liker, kan skattes, for de vil fortsette å drive med det på tross av skatten.
  17. wokekulturen er farlig. det hele er en destabiliseringsprosess der folk mister fotfeste. 30 prosent av befolkningen eller mer piskes i panikk for et eller annet fiendebilde også tar tyrannene over. sjekk ut yuri besmenov og les gulag halvøyene (gulag archipelago) bare fordi det ikke er umiddelbart farlig annet enn for individer som lar seg lemleste, betyr ikke at mye større og værre ting er i vente.
  18. Hei. Jeg liker å være ute og bevege meg. Jeg kan gjøre jobben for 250 per time etter skatt og billappen inkludert. kan godt låse meg for 1 år.
  19. ikke ukrainas feil. nato/usa sin feil. kupp i 2014 og ufrie valg siden. zelensky bryr seg ikke om ukrainere. han vil bare involvere nato. det er derfor han er der. ikke vær naiv.
  20. hehe. bruke pcr-test med masse feil og tester 80 ganger for å få positivt resultat er det internett sier. noen vil gjerne ha en pandemi eller ihvertfall makten det fører med seg tenker jeg.
×
×
  • Opprett ny...