Jump to content

Bfb

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det man i såfall mener med å føle seg som en mann/et menneske, må jo således kun være knyttet til det man ser hos andre.. Det finnes ikke noe sammenligningsgrunnlag for hva man ellers skulle være i forhold til det en er, da kan man heller ikke klassifisere det i forhold til seg selv..
 2. Tja, rent faktisk er det vel ingen menn som har en følelse av å være mann. Det å være mann er jo ikke en følelse man har. Hva er egentlig en "mannefølelse".? Menn er menn, dette er ikke knyttet til en følelse av å være mann. Det blir som å si at en føler seg som et menneske..... Å understreke at man føler seg som mann, er vel således en erkjennelse av å ikke være det..
 3. Hva du mener med "skeiv" tanke vet jeg ikke. Jeg forholder meg ikke til den form for intetsigende ord. Forskning allerede tilbake til 50-tallet kunne konkludere med at minst 75% av alle menn hadde praktisk utført eller hadde ønsker knyttet til seksuelle handlinger med andre menn.. Steder for sexkontakt via apper oversvømmes av menn som søker sex med andre menn. På Gaysir er 80% av søkermassen gifte menn som søker sex med andre menn. Svært mange av dem er passive, de trenger noe i rumpen... Verden vil bedras...
 4. Transkvinne er jo egentlig bare et tøyseord. Menn blir ikke kvinner fordi de føler at de er en kvinne. Latterlige greier.... Menn med amputert penis er fortsatt menn...
 5. Nei, det er du som ikke kan lese.. Alle menn har seksuelle tilnærminger til samme kjønn. Dette har ingenting med homofili å gjøre. Det er ingenting som heter "homofile tendenser"..Du bruker svadabegrep. Homoseksuelle handlinger mellom menn har ikke nødvendigvis noe som helst med legning å gjøre..
 6. Du virker helt bak mål..Jeg snakker ikke om hverken deg eller meg.. De aller fleste som praktiserer homoseksuelle handlinger er heterofile menn. Således burde samfunnet konfronteres med homoseksualiteten, den finnes i alle..
 7. Hva du har bedrevet vet jeg ikke, men at du ikke har en tilnærming til andre menn seksuelt er ulogisk. Det er i såfall valgte avgrensningen. Menn som har et forhold til egen penis, vil også ha en naturlig interesse for andres..All forskning tilsier det..
 8. De fleste menn som bedriver homoseksuelle handlinger er rent faktisk heterofile. Det finnes neppe en eneste mann som ikke har en form for seksuelle tilnærminger til andre menn. Sex mellom menn er ikke nødvendigvis homofili, det avhenger av om det er følelser knyttet til mennesket som helhet, eller om den seksuelle handlingen er begrenset til at " kroppsdeler møter kroppsdeler". Det finnes kun to biologiske kjønn. Kvinne og mann. Andre betegnelser for kjønn er ren svada og bygges på "følelser av å være noe annet"..Man må gjerne betegne seg som transeksuell, men dette er også basert på egne følelser av å være noe annet enn det man egentlig er. Man er alltid det kjønnet man er født som, ingenting annet..
 9. Det er veldig underlig at man bruker betraktningen av å føle seg som kvinne, som argument for å være kvinne. (Eller tilsvarende betraktningen av å føle seg som mann, som argument for å være en mann.) Det er vel rent praktisk helt umulig for en jente/kvinne å ha en følelse som understreker kjønnet.. . Kjønnstilhørighet er da ikke knyttet opp mot en følelse av å være et kjønn.. Personen er, en føler seg ikke som.. Jeg vil påstå at det er helt umulig å ha en "kvinnelig identitetsfølelse", hvor skulle den komme fra? Identiteten er der som en følge av den struktur kjønnet har i seg selv. Det må derfor anses for å være helt umulig å ha kjennskap til følelse av å være noe annet. Den følelsen man påstår å ha, må jo således være knyttet til det man betrakter hos andre.. Hvis noen oppgir at de har en følelse av å være kvinne, så er det jo nettopp det de ikke er..
 10. Svært mange menn (menn flest) ønsker å få prostata stimulert.. Det sitter nok langt inne for mange gifte menn å be kona kjøre inn en dildo i mannehullet.. Derimot er det svært vanlig at menn bruker dildo/eller andre ting på seg selv, eller de oppsøker andre menn..
 11. Bfb

  Cuckoldmann

  Dette var veldig rotete skrevet, så jeg vet ikke helt hva du ønsker å formidle... Det å ha tenning og det å ha lyst på kuk er i høyeste grad følelser, la det være helt klart. Menn er ekstremt opptatt av pikk, både sin egen og andres. En god del menn liker også pikk i rumpen, langt flere enn man kanskje aner.. En god pekepinn angående legning er om man knytter sin intimitet til mennesket i sin helhet eller ikke. I det du skriver kan det virke som om det kun handler om kroppsdeler som møter kroppsdeler, og ikke noe annet.. Menn har i stor grad sex med menn uavhengig av om de er homo eller hetero, og det er vel mest et spørsmål om hva menn er villig til å praktisere sammen, enn om de er villig til å ha sex med hverandre.. Det er mye som tyder på at menn generelt er åpen for en eller annen seksuell tilnærming til andre menn..
 12. Bfb

  Cuckoldmann

  Hehehehe, jasså du..
 13. Bfb

  Cuckoldmann

  Forresten så er det ingenting som kan betraktes for "sterkt hetero".. Enten er man hetero, eller så er man det ikke..
 14. Bfb

  Cuckoldmann

  Vel, det ligger vel i sakens natur at man er prisgitt begge de to som er hovedpersoner i handlingen.. Ikke vet jeg, men prøv å finn en pornofilm vedrørende cuckolding som ikke avsluttes med at den passive herremannen blir befalt å slikke kvinnen tom for sperm. Som jeg har forstått det, så er nettopp denne ydmykelsen selve prikken over i'en i denne seansen...
 15. Bfb

  Cuckoldmann

  Litt artig dette. Cuckoldmann tilsier vel en total underdanighet, hvor man liker å bli ydmyket med at konen har sex med en annen mann. I dette spillet ligger det også klare ydmykende handlinger knyttet til mannspersonen, ikke bare til kvinnen. Det inngår også at man suger pikk og slikker spermen hans direkte fra fitten.. Det er snodig at det ligger så mye skjult homoseksualitet i de heterofile sine sexinteresser....
×
×
 • Create New...