Gå til innhold

simklave

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simklave

  1. Ser ut som det blir glassfiber her, abslolutt mer "strømlinjeformet" for å si det sånn. Det er imidlertid viktig å stive av kabinettet skikkelig, noen ribber med MDF vil gjøre susen her. Spray gjerne insiden av glassfiberkassa med noisekillerspray og lim profilert skum oppå der og demp med en dose ull.

     

    Husk bare å høre med Eltek hva optimalt volum for subben er i lukket kasse.

    Mulig du vil komme bedre fra det med en resolution om XLS'en krever for mye, dette er heller ingen sub å kimse av. Mål volumet med vann eller isoporkuler.

    Det med å måle med isoporkuler var smart. Hvor får jeg tak i isoporkuler? Har selv bygget en kasse som jeg neimen ikke er sikker på hvor stor er.

  2. Nå har det dukket opp utallige programmer som tilbyr lokalt søk på windowsmaskiner. Har selv tittet litt på MS desktop search men følte meg ikke helt komfortabel men hvordan man spesifiserte søkene der. Stoler heller ikke på at den søker absolutt ALLE operativsystem og skjulte filer på diskene mine.

     

    Har blant annet blitt anbefalt Copernic Desktop Serach som jeg ikke har fått kikket noe nærmere på. Er på utkikk etter det programmet som gir de mest effektivene søkene uten å være for brukervennlig. Vil heller ha litt hardcore info.

     

    Noen der ute som har noen formening hvilket program som er mest effektivt?

  3. Noen som har peiling og har prøvd lengre kabellengder enn de standard kabler som følger med utstyr? Har en eksterndisk som jeg tenkte å plassere og bruke en lengre kable fra denne inn til utstyr. Ser for meg at det kan bli snakk om 5 - 10 meter med kabel.

     

    Noen som vet noe om 5 - 10 meter fireware kable og stabilitet? Skal da brukes til en ekstern firewire 250 gig disk.

  4. Skal ha et kontrollerkort til min bærbare pc for å kopiere og brenne mellom en usb2.0/firewire 400 eksterne disk og en usb2.0/firewire dvdbrenner.

     

    Lurer da veldig på om firewire 400 er overlegent usb2.0 når det gjelder cpu og minnebruk? Så vidt jeg har skjønt så er usb2.0 teoretisk sett litt kjapper enn firewire 400 på papiret, mens firewire skal være mindre ressurskrevende for maskinen.

     

    Noen som har testet dette i praksis på en bærbar PC og kan fortelle hva som lønner seg? Maskinen som skal brukes er en 1.1 Ghz P3 m 256 meg minne. Er dessverre kun usb 1.1 så et kort må jeg ha :blush:

  5. Mange får problemer med å installere Windows på en SATA disk, fordi det kreves at man installere en driver via Floppy under installasjon, og mange har valgt å ikke kjøpe floppy når de bygger ny PC.

    på vilke fakta begrunner du dette ??

     

    måtte ikke instalere noen drivere via disk når jeg satte op pcen til en kompis(sitter på denne nu bygde og instalerte win på den i dag)

     

    det var bare og instalere på disken akkurat som normalt , jeg brukte ikke no slipstream cd eller noe , bare den gode gamle

    Har man xp med sp2 så skal det funke uten diskett.

  6. Jeg liker ikke PC-byggeren til komplett... :hrm:

     

    Men det ser jo ut som et passe oppsett til den prisen.

    Hva med minne? Tror det kom på nesten 2000 kroner. Man ikke ha en gig i dag til å dra rundt spillene? Bør grafikkorete byttes ut eller er det greit til prisen?

  7. Skal du kjøpe filmer bør du ikke kjøpe de ferskeste filmene. De er filmet med kamera op stativ inn i en kinosal. Tragiske greier. En del eldre klassikere var dog rene kopier av originalfilmene så disse var bra.

     

    Prut, prut og prut! Først når folk begynner å klage over at de har en familie å brøfø osv har du fått en bra pris. Gå evt bortover gata. Da hender det de kommer løpende etter deg for å tilby en bedre pris.

  8. Denne koster 10800 på PC byggeren til komplett. Er det en grei spec? Noen som vet bør bytes ut?

     

    301414 EPoX EP-8HDA5j Hovedkort for Socket 754

    301943 NEC DVD recorder ND-3500A IDE Sølv

    123209 Corsair XMS3200 DDR-DIMM 1024MB PC3200

    119628 Sapphire Radeon 9800 Atlantis PRO 128MB

    123996 Seagate Barracuda 7200.7 200GB S-ATA

    121783 In-Win S564 Midi Tower ATX Sort/Sølv

    100727 Sony Diskettstasjon 3,5" 1,44MB MPF-920

    300493 AMD Athlon 64 3200+ 2.2 GHz

  9. Skal hjelpe en kompis med å kjøpe en Pc. Av enkelthetsgrunner tenkte jeg at det var greit å bruke PC-byggeren hos de store websjappene. Mener da bestemt at komplett sin pc bygger var mye bedre før? Veldig irriterende at man MÅ bestille tastatur på enkelte av modellene. På en av modellene måtte jeg også ha med høytalere.

     

    Ønsker pcbygger på en websjappe som har med kortleser i konfigurasjonen samt mulighet til å fjerne alt utenfor kabinettet, da han har skjerm, mus, tastatur osv. Eller skal det være en rimelig oppegående maskin til rundt 10.000.

     

    Hvilken PC bygger anbefaler dere?

  10. Forsøker å bygge meg en maskin som er så stille som mulig . Turen har nå kommet til valg av disk. Jeg er nødt til å ha en "vanlig" IDE disk og ikke S-ATA.

     

    Det store spørsmålet er da støyniva på de store diskene. Vil helst ha en 160 - 300 gig disk, men her er altså støyen viktigst. Er det noen som vet med sikkerhet hvilke disker som gir fra seg minst støy? På noen disker rasler jo lesehodet som en hakkespett, mens på andre er det ganske så stille.

     

    Noen tips?

  11. Joda, personlig liker jeg ikke grafikken på PS2 i det hele tatt - men skal ikke starte noen PS2 vs Xbox vs GC diskusjon her. Man får ta et valg etter hva man liker selv. Igrunn synes jeg eneste grunnen til å kjøpe PS2 er Gran Tourismo og Singstar. Jeg liker Xbox, pga om man modder den kan den brukes som en multimediastasjon og erstatte en dyr htpc - Må innrømme at jeg ser mest tvserier på den og spiller heller mindre.

    Dog litt døvt at capcom har gitt ut så få titler på xbox. Devil May Cry, Resident Evil osv... Har både xbox og ps2!

  12. Hei,

    skal ha meg ny xbox kontroll og, siden jeg er lat, gidder jeg ikke å "lære" meg en ny type kontroll hvis dere skjønner hva jeg mener, problemet er da at jeg er vant til den "vanlige" xbox controllen, den som var med i pakken når jeg kjøpte den for noen år tilbake.(tror den heter controller n eller no :ermm: ) Men jeg finner ikke denne kontrollen noen steder nå!!! :mad: Skjønner ikke hvorfor alle har slutta å selge den. (er ikke helt oppdatert, men de stedene jeg har vært innom har de iallefall slutta å slege den, de selger kun den "s" versjonen :mad: )

    Spørsmålet er da om det er noen som vet om internett-shop eller en "vanlig butikk" der jeg kan få kjøpt en slik kontroll.

     

    (p.s. jeg har søkt på kelkoo, da fikk jeg kun ett treff, computercity.no, bestilte men fikk etter en uke besjed om at de ikke solgte den allikevell..... :roll: )

     

    Takker for svar...

    Sjekk på qxl. Sikkert noen som vil bytte en ny i den gamle

×
×
  • Opprett ny...