Gå til innhold

Mr Dr PHD President

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mr Dr PHD President

  1. For 20-25 år siden ble det populært å lage login til alle mulige nettsider. Førte i praksis til mindre trafikk der og det ble heldigvis mindre vanlig med login. De siste årene har alle nettsider, med EU-regler, gjort at man må svare at det er ok at nettsiden stjeler personlig info fra deg. Ikke akkurat brukervennlig eller bra for personvernet.
  2. Kul idé, men de er flere år for sent ute, bommet litt på spesifikasjoner (antall seter osv) og har fått mange konkurrenter.
  3. Det er riktig. Kablene trenger ikke sende noe strøm, men "trusselen" om det blir brukt for å øke prisene. På tide det får rettslige følger for noen?
  4. Salg fra bedrift i Norge til bedrift (firmabil) i utlandet, kan iallefall bli lønnsomt.
  5. Stemmer det at noen land ikke har moms på biler? Da vil bedrifter i Norge kunne kjøpe elbil, få utbetalt momsen og kontant subsidie, og så eksportere bilen til land uten moms.
  6. Med så mye penger kunne det vel blitt utviklet og bygget bølgekraftverk istedet. Er mye mer energi i havbølger enn vind.
  7. Det du tenker på er om alle i et område bruker maks effekt i samme tidsrom. Om alle kjører maks på rundgang betyr ingenting for nettet, men vil føre til falskt argument om å øke nettleie.
  8. Om man lader med høy eller lav effekt betyr da ikke noe for strømnettet. Man lader da akkurat like mange kWh uansett. Lader man ferdig på to timer istedet for seks, vil det være fire timer hvor naboen kan gjøre tilsvarende i samme periode. Lader alle de samme seks timene med lavere effekt, blir jo sum effekt høy. Det hele er lureri, og argumentet om elbiler brukes fordi flertallet ikke har elbil ennå. Elbiler står for lite av det totale strømforbruket.
  9. Er vel den som investerer i kabel som skal ha inntektene fra den?
×
×
  • Opprett ny...