Gå til innhold

Einar 84

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Einar 84

  1. Oppdatering av saken: saken ble sendt til forliksrådet hvor de dømte at jeg måtte betale 43 000kr. Jeg kan klage på dommen og sende det til tingretten. De økte også kravet fra 36000kr til omtrent 60000kr for utgifter i forliksrådet og egen tid.
  2. Jeg ble innkalt til forliksrådet for noen måneder siden hvor jeg ikke hadde møteplikt, ble syk, hvor møtet måtte flyttes, nå mener de at jeg har møteplikt, jeg har ikke bopel eller forretningsadresse i den kommunen eller nabokommunen, men de mener pga brudd på tvisteloven må jeg møte der skaden oppsto. Dette høres rart ut, og finner ikke noe angående dette på nettet. Må jo da ta meg fri fra jobb og dekke utgifter til fly og hotell.
  3. Jeg lagde nylig en nettside hvor jeg kopierte personvern og vilkår fra en annen nettside, de ble klar over dette og leide inn både advokat og andre eksperter som har brukt 30 timer på å sende meg en melding om å opphøre dette, jeg gjorde akkurat det med en gang og nå vil de at jeg skal betale for 36000kr i utgifter de brukte på denne saken. Jeg lagde heller ikke denne nettsiden selv, men jeg eier den, den er ikke ferdig, ingen har kjøpt noe fra den og i rundt 5 personer har besøkt den. Hva skal jeg gjøre? Har de rett til å bruke så mye de vil for så at jeg skal betale for dette? Jeg er en student og har ingen penger.
×
×
  • Opprett ny...