Gå til innhold

Bruno Banzai

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bruno Banzai sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fortsett å tro til du vet. Det holder ikke å tro at noen er skyldig, man må ha beviser. Er vel grei skuring med oppkrav, er et ikke det da? Er vel straffbart å kødde med postsendinger....FBI kan jo bli involvert da vet du.
  2. Hva skjer egentlig den dagen Russland er kastet 100% ut av Ukraina inkludert Krim halvøya? Skal man bare si som så "jaja Russland, bedre lykke neste gang" eller vil det være en ide for Ukraina å angripe russisk territorium? Det blir jo veldig enkelt om Russland bare skal slippe unna med å invadere et av sine naboland og lage helvete på jord for å kunne trekke seg tilbake til "trygg" grunn om krigsplanene falt i fisk denne gang. Hva tenker folk, kanskje en ide for vesten å okkupere Kaliningrad og gjøre Europa litt tryggere?
  3. Her hadde nok jeg huket av for at dette var en gave for å prøve å unngå noe slags importavgift. Det holder at du skriver et stikkord for pakkens innhold f.eks. personal belongings/mixed media slik at tollerne skjønner at det ikke handler om kjøp/salg. Bare skriv Kina på opprinnelse. Verdi kan ha med forsikring av innholdet å gjøre, så kanskje du kan skrive 500 kroner. Det der med å deklarere innholdet er ikke så viktig så lenge det ikke er noe spesielt du sender.
  4. Jeg ble forsøkt svindlet på Finn.no (torget) en gang rundt 2015 var det vel. Beløpet var på 600 kroner pluss frakt. Et ungt menneske som trodde det bare var å kjøre på med svindelplanene sine, men den gang ei. Jeg viste stor tålmodighet for alle løgnene som ble servert hver gang jeg etterlyste varen og svar på mine henvendelser. Etterhvert ble forklaringene såpass utrolige at det gikk over på det komiske plan. Jeg tok til slutt kontakt med Finn.no og forklarte de situasjonen. Varen ble til slutt faktisk sendt og Finn terminerte kontoen til vedkommende da dette var en opplagt Newton kandidat. Her er et eksempel på at ved behov så er Finn i stand til å ordne opp uten å involvere politiet. Det logiske å merke seg her vil jeg påstå er prisnivået og videre så vil jeg fremheve TORGET som en markedsplass som fint klarer seg uten noen mellommenn. Hva angår kjøp og salg av varer med en relativt høy pris som bilær og båtær virker det fornuftig å legge inn en ekstra sikkerhet for kjøperen som f.eks "Fiks Ferdig" men å introdusere dette verktøyet på torget synes jeg strengt talt ikke noe om. Man danner seg fort et bilde av selgeren etter noen enkle meldingsutvekslinger. Godt mulig enkelte folk ikke er utstyrt med antenner for å motta signaler om når det er svindel på gang men slike folk vil alltid finnes og disse menneskene lar seg svindle fordi de er utrolig naive, har dårlig retningssans og skjønner ikke når de blir lurt opp i stry.
  5. Jeg kjemper gjerne for Gudbrandsdalen, men ikke noe annet.
  6. Herre min gud, hvor blir det av dømmekraften til folk da? Dette opplegget her høres jo helt idiotisk ut. Man kan ikke kjøpe seg kjærlighet.
  7. Glad i reinsdyr, kanskje denne blir en hit?! https://www.youtube.com/watch?v=F5EexMdLvfs Ellers så vil jeg påstå at kabaret er ganske så bankers.
  8. Litt morsomt skråblikk på hvordan de gjør det i England. Vel og merke for de som leier kommunal bolig. https://www.moneyhelper.org.uk/en/benefits/universal-credit/cuts-to-housing-benefit-for-social-housing-tenants
  9. Livet er en gave. Det virker som du er utakknemlig for det du har fått. Gjør ditt beste ut av dette livet og vær glad for hver dag du får.
  10. Hva er det vi diskuterer egentlig? Kan vi ikke få klarhet i hva slags jobb dette er? Det blir for mye gjetning.
  11. Det her er vel en god deal. Personlig så kjøper jeg de originale bladene selv om de er ganske dyre, men så bruker jeg sjeldent dette verktøyet også. Det er fullt mulig å slipe opp igjen tennene på bladene for å spare litt penger. Det er vel kvaliteten på selve stålet som varierer fra merke til merke tipper jeg. For grovere jobber så er det vel bajonettsag som er tingen. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=217760620&showContactInfo=true
  12. Say cheese ! https://www.youtube.com/watch?v=LeZrnbKNkuw
  13. Ja ebay er jo en fin tumleplass om man ønsker å handle på utenlandske nettsider. Nå har jo ebay gått bort ifra sitt langvarige samarbeid med Paypal, og jeg ser nå at ebay gjerne holder tilbake utbetalinger "bare fordi de kan gjøre det" mest sansynlig for å tjene "noen kroner" på rentene. Så om nettmarkedet skal ta seg av transaksjonene selv kan det by på problemer for selgeren.
  14. Ok, snakker vi feit feit nå eller bare litt rund i kantene? Den kvinnelige figur skal respekteres, for det er den som skal bære oss alle fram på et tidspunkt og trenger nødvendigvis å ha litt ekstra krefter å ta av for ikke å snakke om litt albuerom. Om du nå finner deg ei slank ei, hva tror du skjer når hun blir gravid eller blir noen år eldre og rynkene begynner å vise seg, og hvor lenge nøyaktig kommer hun til å bevare sitt fine ansikt mon tro, har du egentlig tenkt så langt? Blir vel fullstendig turn off for deg da stakkars og du får finne deg ei som er "slank og pen" igjen? Du kan (goddagmannøkseskaft) ikke bruke i mot noen at de er "feit" som om de blir dårligere mennesker av den grunn, men dette ser jeg igjen gang på gang i forumet og jeg må si jeg synes synd på de som tenker med øynene istedenfor hodet. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg blir tiltrukket av veldreide kropper, men jeg er også samtidig veldig klar over at det er mye mer bak fasaden enn bare et vakkert ytre. Mine øyne skal ikke forlede meg inn i fristelsen, men fri meg fra de dumme. Det er en veldig spesiell følelse når dagen kommer og du blir tiltrukket av et menneske du har kjent som en venn, men som du plutselig (over natta) føler deg tiltrukket av fordi du har utviklet følelser for over lengre tid selv om dette mennesket ikke har alle disse faktorene som du trodde måtte ligge til grunn for å være glad i og elske noen.
  15. Slik ser altså den røde arme ut. Ser mer ut som en gjeng med tilbakestående apekatter som har lekt med ilden og brent seg. https://www.youtube.com/watch?v=TPcA33ovTnc
×
×
  • Opprett ny...