Gå til innhold

Hansrh

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hansrh

  1. Har fått meg en wd 74gb raptor nå. Jeg prøver å legge inn win xp på den, men uten at det funker. Jeg har en seagate 200gb, men som er koblet fra siden jeg skulle installere windows på den nye disken. Feilen kommer når xpinstallasjonen har formatert og kopiert inn filene og skal reboote. Og nå den da skal boote fra harddisken, sier den "Error loading operating system". Jeg har prøvd å gjøre det samme på en datamaskin med dfi lanparty hovedkort, og det gikk. Men så prøvde jeg å koble den i min datamaskin, så sa den det samme. Er det noe feil med hovedkortet mitt, eller kan harddisken i verste fall være ødelagt? Noen som kan hjelpe meg her? Har strevd lenge uten å få resultat.

     

    Forøvrig maskinvare er:

    MSI K8N Neo Platinium hovedkort (754)

    AMD Athlon 3200+

    Corsair value memory 2*512

    Seagate barracuda 200gb

    Saphire X800XT skjermkort

  2. Det jeg kan si er at jeg har lagd en partisjon når jeg skal legge inn windows(formatet er NTFS). Ellers har jeg ikke kjørt bootdisk for windows 98, ser ikke helt poenget med det.(har heller ikke mulighet til det, siden den andre disken min har skjært seg litt, og sitter nå på en bærbar uten diskettstasjon)

    Jeg har ellers prøvd begge forklaringene på den linken forøvrig, men det også uten hell. Så nå vet jeg ikke riktig hva jeg skal gjøre.

     

    Noen som kan hjelpe?

  3. Har skaffet meg en wdraptor74gb nå, og jeg skal installere windows på den. Feilmeldingen kommer når datamaskinen skal reboote og legge inn windows etter den har formatert og kopiert over filene. Feilmeldingen som kommer lyder som følger: "Error loading operative system". Jeg har prøvd å få til slik at han skal boote fra harddisk, men det hjelper ikke. Hva skal jeg gjøre?

    (det er ikke noe feil med cden, har nemlig prøvd to cder)

    Forøvrig når jeg skulle legge inn windowsen, har jeg koblet fra den andre harddisken min.

     

    Rett før feilmeldingen kommer, står det "Verifying DMI Pool Data"

  4. Har skaffet meg en ps2 nå, og jeg lurer på hvordan jeg skal klare å koble slik at jeg kan se skjermbildet fra ps2en på pceskjermen. Jeg har et grafikkort med tv-ut og tv-in(x800xt vivo). Er det noen programmer jeg må ha?

     

    EDIT: Er det virkelig ingen som vet hva jeg må gjøre?

  5. Jeg fikk 6032 med mitt x800xt (core 530Mhz og mem 1180Mhz) med orginalkjøler. Skal ha artic-kjølern så satster på litt høyere score. Forøvrig hardvare er:

     

    AMD Athlon 64 [email protected] (zalmanvifte)

    MSI K8N Neo hovedkort (754)

    1Gb ram (2*512 pc3200, valuepack eller no)

     

    Forresten fint å se at kortet mitt slår 6600gt-sli-system til ca samme pris

    ;)

     

    Edit: Skrivefeil

×
×
  • Opprett ny...