Jump to content

com22

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. com22

  menyer på dvd-r

  det ender vel med at jeg laster ned pinnacle instantcopy fra uans.
 2. com22

  menyer på dvd-r

  joda, jeg skjønner hva du mener. quote "doom9": "If you want to entirely remove certain items but keep the menus you have to use program like IfoEdit or commercial transcoders like InstantCopy and DVD95Copy." Jeg skjønte ikke så mye av IfoEdit. Så jeg trenger en mer brukervenlig freeware versjon. Så jeg lrte på om noen har forslag?
 3. com22

  menyer på dvd-r

  Det er vel først og fremst ac3 filene jeg vil ha bort. Jeg har ikke bruk for spanskdubbede dvder. "Du kan også fjerne flere lydspor som aldri blir brukt likevel. Det er i alle fall mye enklere enn å fjerne noe fra platen"? Kan en fjerne lydspor uten å miste menyene i DVDshrink da?
 4. com22

  menyer på dvd-r

  ifølge doom9 guiden for dvdshrink kan en ikke beholde menyen om en fjerner noe ekstramatriale sånn at en får mer plass til å få bedre kvalitet på selve filmen.
 5. å ikke installere sp2 er jo opp til hver enkelt. Men dette er jo en lenge etterlengtet og kanskje en av de viktigste oppdateringen ms har gitt ut. Om du installerer de nyeste driverne. Og har et up to date OS så burde sp2 installasjonen gå smertefritt. Om du i tilfelle må formatere hdd'en din. Så er det nok sikkert på tide også. En pc med windows holder seg ikke stabil i evigheter heller. Og det er jo kanskje noe av grunnen til at den blir fucka når en legger inn sp2.
 6. jeg vil lage backups av en del dvdplater jeg har hjemme. Men jeg har ikek bruk for ekstra marialet som følger med. Jeg vet jeg kan bruke program som DVDshrink og annen diverse software. For å beholde menyen kan en bruke IfoEdit, men etter å ha lest guiden på doom9 syns jeg det hørtes ut som det var litt for komplisert for meg. En må fjerne linker på menyen for å hindre dvd'en i å låse seg osv. jeg lurte på om det fantes noe software som kunne som DVDshrink "re-author" DVD platen og beholdt menyene uten å disse vanskelige prosessene.. Samtidig som det var svært brukervenlig (i den forstand at "til og med bestemor kunne klart det").
 7. Jeg har kjøpt en mega 651 bareboine. Og en kompatibel intel celeron CPU. Men når jeg starter opp pc'n fryser systemet etter sek. cpu-viften slår seg av igjen og systemet henger. Intels beskyttelsesmekanisme på cpu'ene gjør at cpu ikke blir ødelagt når vifte slår seg av. Så da tenkte jeg at kanskje det var et problem med at kjølepastaen var dårlig tilført. eller at noe lignende hadde skjedd. Så jeg sjekket det på nytt, tilførte mer pasta og alt var bra. Dobbelsjekket alle koblinger. Men likevel nå får jeg ikke komt lenger en første "boot-screen". Der henger systemet seg. Og jeg kommer ikke videre. Jeg har opplevd noe lignende før med en amd cpu. Men da var det fordi den ble brent. Dette er jo ikke mulig med intels cpu'er. Får dere som har testet dette i virkeligheten vet det. Eller hvis ikke sjekke Tom's hardware guid for en filmsnutt. Der de tar v cpu vifta mens de spiller q3. Alt som skjer er at pc'n fryser og skrurs seg av. Når de setter på viften igjen og skrur på igjen er alt ok. Har noen vert ute for samme problemet eller er det noen som kan hjelpe meg? m.board: https://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=124644&view=detailed cpu: https://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=117138&view=detailed
 8. men er det noen som vet det sikkert. eller har prøvd det selv? jeg skjønner ikke så masse av hva som står på service sidene til intel eller msi. kanskje noen kan ta en titt pådet?
 9. jeg har kjøpt meg en; MSI mega 651 som ineholder et pentium4 hovedkort. det støtter opp til 2,8GHz og fsb533 Men jeg har en celeron cpu liggende. Og lurer på om jeg kan bruke den. hovedkortet og cpu'en har samme socket 478 hovedkort; http://www.psdata.no/ps.asp?proddetail=100779 cpu; http://www.psdata.no/ps.asp?proddetail=99265
×
×
 • Create New...