Gå til innhold

rh1

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av rh1

  1. Takk for tipset! Jeg gjør et forsøk, blir det for mye slit så overlater jeg det til verkstedet.
  2. Flott! 😁 Da er det bare å bestille delen og bli ferdig, kjempefint og takk for hjelpen! Hilsen Rob.
  3. Holdt akkurat på med det og tror jeg har funnet det... Det er fremre bærearm, innsiden. Der kan jeg presse bærearmen frem og tilbake over foringen og det er neppe slik det skal være, hva synes du? Se bildene hvor jeg har presset innsiden av fremre bærearm i de 2 ytre stillingene.
  4. Takk for raskt svar med tips! Har gjort det og dratt i hjulet, både i "kl. 6 stilling" og "kvart over 9 stilling". Ser ikke noe spesiell bevegelse på innsiden. Har også forsøkt meg med brekkjern i alle 4 ender uten å se noe uventet. Ser ett sted som kan være årsaken til anmerkningen. Det er bakre bærearmen av de 2, og så på innsiden. Gummien i foringen ser ut til å ha løsnet noe fra selve foringen, ser ut som sprekk på høyre side, men fungerer som normalt ved belastning. Legger ved bilde. Tror du at det er det de reagerer på?
  5. Hei, fikk følgende feil på siste Eu-kontroll: "Defekt foring, indre, venstre, 1. aksel, bærearm foring har løsnet i vulken" Slik jeg ser det består bærearmen av 2 deler, som begge har foringer i begge ender. Dermed greier jeg ikke å forstå hvilken foring jeg skal bytte. Verkstedet er feriestengt en uke til og jeg hadde gjerne blitt ferdig nå Noen som vet hvilken foring det gjelder? Finner selv ikke skader på de jeg kan se... Legger ved bilder tatt fra undersiden, venstre side. Bilens front er på venstre side. Hilsen Rob
×
×
  • Opprett ny...