Gå til innhold

Arnt555

Medlemmer
  • Innlegg

    277
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arnt555

  1. Hei.

    Litt bakgrunssinfo om leieavtalen:
    1. Var i prinsippet en tidsbestemt leieavtale, men ved nærmere ettersyn ser jeg at den faktisk bare gjelder i 2 år og 8 mnd fra underskriftsdato til leieforholdet utløper uten oppsigelse. Dette fører vel til at avtalen blir tidsubestemt? ref. § 9-3 husleieloven

    2. Leieforholdet gjelder "Annen bolig, midlertidig behov for beboelse". Det jeg leier er et enkelt rom uten bad og kjøkken, i en leilighet som deles av fire personer.

    3. Leieforholdet kan fra hver av partene sies opp med minst 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av juli måned hver år (her er det referert til pkt. 2 over)

    4. Hvis huseier godkjenner ny leier, kan leieavtalen overdras før tidsfristen med et gebyr på halv månedsleie.


    Jeg sa opp min leieavtale for noen måneder siden med håp om å flytte ut i juni, og har funnet ny leietaker som huseier har godkjent. Spørsmålet mitt er egentlig om utleier (et AS, altså ingen eiere bor i huset) egentlig har lov til å kreve dette gebyret på halv husleie da den nye personen som flytter inn, flytter inn i juli og jeg betaler full husleie ut juni?

    Takk for svar

  2. Hei.

    (Ja før noen ber meg Google dette, har gjort det allerde og ikke fått tilfredstillende svar...)

     

    (tl;dr)
    Min HTC One S fungerer ikke som den skal. I det siste har skjermen skrudd seg av i tide og utide, samtidig som touch-funksjonene fungerer. Når jeg trykker på på/av-knappen ser jeg et lite glimt av skjermen før alt blir mørkt, mens "tilbake"-, "hjem"- og "bytt vindu"-knappene neders på skjermen lyser. Kjøpe ny eller mulig å reparere?

    I perioden før dette begynte, skjedde det ofte at telefonen restartet seg selv uten at jeg selv gjorde dette, men jeg tenkte ikke videre over det, men nå i det siste har skjermen bare sluttet å fungere. Jeg kjørte factory reset på den i dag og da fungerte den i ca 18 timer før det samme skjedde igjen. Det virker som dette er nesten helt tilfeldig, for noen ganger når jeg prøver å skru på skjermen fungerer det, og andre ganger ikke. Når det fungerer etter å ha vært sort en periode spør telefonen meg om jeg vil sende feilmedling til HTC.

    Det jeg lurer på er om hovedkortet er ødelagt eller om det kanskje kan fikses (f.eks. en kabel som er løs)? Er det vits i å prøve eller skal jeg kjøpe ny telefon?

    Takk for svar! :)

     

    Edit:

    Satt inn nytt hovedkort, renset kablene med sprit og blåste trykkluft gjennom hele greia. Nå funker den som aldri før!

  3. Jeg opplever stadig at internett faller ut etter jeg koblet til et nytt VoIP-modemet jeg fikk fra Telio da det gamle døde. Nettet blir borte i bare 2-4 minutter, men det kan være ganske irriterende, bl.a. ved onlinespilling. Det nye VoIP-modemet er koblet opp på samme måte som installatøren gjorde det da koblet opp det første modemet i sin tid:

     

    1. Thomson TCM420 (Internetmodem)
       
    2. Linksys SPA 2102-TO (VoIP-modem)
       
    3. 3COM 3CRWE55G72T(Router)

     

    Har 5 Mbps. linje og vanligvis brukes en stasjonær og en laptop samtidig.

  4. Hei. Kjøpte meg et nVidia 295 GTX for en billig penge da jeg var i usa. Jeg hadde fra før av et ati-crossfire-basert hovedkort. Under systeminformasjonen på steam står det "Primary VRAM: 896 MB". Spørsmålet mitt er derfor om jeg trenger et SLI-basert hovedkort for å dra nytte av begge kortene GTXen er sammensatt av?

     

    Takk for svar.

  5. Dette har jeg faktisk lurt på i et 2-3 år nå. Jeg så den for kanskje 10 år siden, men husker ennå at jeg syntes den var kjempemorsom da.

     

    - Aner ikke hvor gammel filmen var, men vil tippe den er fra slutten av 80-tallet til fra midten av 90-tallet.

     

    - Er en crazy-komedie ala "Mannen Med Den Nakne Pistol"

     

    - Husker egentlig bare en scene: Hovedpersonen er i trøbbel e.l. og ringer etter noen. Så klarer en hund (schæfer?) å ta av røret, så roper den bare "CORNFLAKES" tilbake (ler ennå litt når jeg tenker på dette)

     

    (- En kompis sier han tror Brendan Fraser spillte i den, men det husker jeg ikke)

     

    Takk for svar (kanskje jeg endelig nå kan få sove om natten :p)

  6. Hei. Jeg må finne igjen et bakgrunnsbilde jeg klarte og "miste", og jeg håpet kanskje noen her vet hvilket jeg mener. Det er bilde av en oransje mann forran en svart bakgrunn. Tror kanskje han skal være et "flamme-element" eller noe... Jeg tror kanskje bildet er laget av samme person som laget disse bildene. Takk for svar :)

     

    15433898099632hr0.jpg15484478032667lv8.jpg

  7. Hei. Her forlenden kjøpte jeg meg et 8800gt, alt var greit, og jeg fikk satt det inn i PC-en. Problemet kommer når jeg skal starte Windows... Det tar seriøst 20 minutter før Vista GIDDER å starte! Det pleide å ta 1 min, 2 maks. Jeg tenkte at jeg kunne "reparere Windows" fra cda, men det viser seg at når jeg starter fra cda, kommer det bare opp en vista bakgrunn og musa, men ikke noe meny. Er det vits å formatere? Eller er det noe galt med hovedkortet kanskje?

  8. Hei. For en stund siden fikk jeg ny PC med Windows Vista (bla bla bla..) poenget er i alle fall at jeg ville sjekke været i Kristiansand, så når jeg søker får jeg opp "Kristiansand, Atlántico, Colombia". Jeg prøvde å finne litt info om dette stedet, men finner ingenting annet enn reiseinfo. Er det noen som vet noe om dette stedet? Navnets opprinnelse osv.? Finnes det virkelig? getmapte4.jpg

  9. Hei. Jeg har et problem. Etter jeg installerte Windows Vista (jadda jadda...) har skjermkortet mitt begynnt å oppføre seg ganske merkelig. Når jeg starter et spill, fks. HL2, blir skjermen først svart (noen ganger kommer den noen gjennomsiktige, vannrette striper), og når jeg trykker ALT-TAB eller CTRL-ALT-DEL kommer det opp noen diagonale striper på skjermen. Når dette skjer er det umulig å gjøre noe annet enn å restarte manuelt. Jeg lastet ned nyeste skjermdrivere, og da kunne jeg spille CIV4, men ikke HL2 eller Colin McRae DiRT. (Jeg prøvde å gjenskape dramatikken som skjer på skjermen min i photoshop :p )

  10. Hei. Jeg har et problem. Jeg får ikke buffret internettvideoer med Windows Media Player (VG-tv etc.) fordi Windows velger å bruker media player classic til å buffre med (og den er for gammel eller noe). Jeg har prøvd å uinstallere WMP 11 og installere det igjen, men det funker ikke. Når jeg prøver å installere WMP 9, står det at jeg har en nyere versjon av media player, og installasjonen ikke kan fortsette. Derfor prøvde jeg å slette mappa til WMP, men da kom det opp melding om at wmpband.dll er i bruk, selv om jeg ikke kan finne den på Task Manager.

     

    Takk for svar :)

     

    (Sorry hvis det ble litt rotete, men jeg har litt problemer med å beskrive hva som er galt, dessuten vet jeg ikke helt hvor jeg skal plassere denne tråden)

  11. Personlig er jeg så forbannet lei av raddiser. De kommer alltid med meningen sin om både det ene og det andre, uten å engang vite hva pokker de snakker om. I tillegg er de ofte arrogante og stae, nok til å drive selv den beste til vanvidd..

    Måten de kler seg på er også uforståelig: Stripete strømebukser, palestinasjerf, stramme bukser i grelle farger og slevstrikkede accessories. Men det værste av alt må være måten de stiller seg til til autoriteter! Hvorfor skal man protestere mot politiet?! Gjør de ikke lite nok allerede?

    Jeg mener raddiser er en gruppe mennesker som burde tilhørt fortiden, jeg kan rett og slett ikke se grunnen til å protestere mot samfunnet lengre.

     

    Hva mener dere om de (førs og fremst venstre-)radikale?

×
×
  • Opprett ny...