Gå til innhold

apoxdigital

Medlemmer
  • Innlegg

    901
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av apoxdigital

  1. Hei OldSchoolGamer og alle andre.

     

    Vi er hovedsakelig enig i punktet at eSport trenger støtte her i lands. Det er dog opptil hvert individ og f.eks. oss i eSports Norway å fremme dette på riktig måte tiden fremover slikt at det blir mer forståelse for det positive det bidrar i 2013 og fremover.

     

    Selv om noe er stort internasjonalt må det brytes gjennom det norske publikum før det blir akseptert :) Vi skreddersyr noe nå - så ser vi i 2013/14 hvordan våres events utfaller seg :) Mvh.

  2. Vi i eSports Norway jobber med dette - http://www.spill.no/default.aspx?section=artikkel&id=3692

     

    Fikk jo en drømmelansering på Spillexpo med rundt 10.000 besøkende og ca 50.000 som så NM + SC2 International på streams og skal fortsette å bygge på denne suksessen.

     

    Det som trengs er ikke kun organisasjoner som oss som ønsker å få norsk eSport på internasjonalt nivå, men det trengs støtte fra communityet også. Det er minst like viktig at hvert individ fremmer eSport som digital publikumssport og som fremtidsrettet underholdning så det blir mer forståelse her i landet. På Spillexpo under våres turneringer gikk vi rundt og snakket individuelt med eldre og andre som ikke var informert om hva eSport var og det var stort engasjement rundt det - og de synes heldigvis det var spennende.

     

    Norge i seg selv er et foregangsland for spill og eSport kan ha stor fremtid her i landet om det blir gjort riktig og vi satser fullt på dette.

     

    Kan også sies at det har vokst seg utrolig stort i 2011-2012 her i Norge - spesielt League of Legends og dette er en trend vi håper fortsetter med Heart of The Swarm og DOTA2.

     

    Mvh - Renato fra eSports Norway

  3. Heisann,

     

    Photek her (author av PhotekUI), sammen med andre nordmenn er i ferd med å skape det som kommer til å bli et av de beste guildene i World of Warcraft og kommer til å bestå av nordiske spillere. Har sett en del som har lett etter et guild som dette og nå har dere sjansjen til å bli med fra starten av på noe som kommer til å bli enormt i WoW.

     

    http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...266237050&sid=1

    http://einherjar.creamgaming.com

     

    Håper dette ikke er feilpostet, eneste WoW kategorien jeg fant på forumet.

     

    Mvh,

    photek

  4. Heisann.

     

    Vi er et World of Warcraft guild på Daggerspine som øsnker oss en hjemmeside, men har desverre ikke ressurser eller tid til å lage en side fra scracth.

     

    Så jeg lurer på om det er noen der ute som sitter og ruger på noen templates som vi kunne fått bruke til vår hjemmeside. Vi ønsker ganske simpelt design, noe som :

     

    www.nilbog.se

     

    Dere kan se forumet vårt www.tormentwow.tk for å få en ide av hvordan nettsiden skulle sett ut fargemessig.

     

    I gjengjeld skal vi ha credits og props på vår hjemmeside til den personen som er villig til å lage eller har en template vi kunne fått brukt.

     

    Tusen takk for tilbakemelding.

  5. Hei, jeg spiller stortsett World of Warcraft (kun det igrunn), så etterslep merker jeg neppe.

     

    Blir glad for enda flere oppsett i denne prisklassen :)

     

    Glemte å si : Budsjettet er litt for trangt for en 2405, synes prisen ikke tilsvarer størrelsen, selv om jeg har meget lyst på en :)

     

    EDIT :

     

    Glemte også å si at jeg aldri har hørt om shg.no. Er det en pålitelig side ? Synes nettsiden deres så noe smålig mistenktsom ut :hmm:

  6. Heisann

     

    Topic sier det meste, jeg skal kjøpe meg en PC til 20.000kr. Det er ekskludert skjerm. Angående selve maskina har jeg tenkt på AMD 64 X2 og 7800GTX som hovedfaktorer.

     

    Når det kommer til skjerm er jeg meget interresert i Dell 2005FPW (eller noe slikt, husker ikke navnet) og lurer på om skjermen holder til spilling og film.

     

    Maskinen skal stortsett brukes til gaming, men også musikkproduksjon og videoredigering. Håper på noen bra oppsett her, og håper alle varene i oppsettet er på lager innen begynneslen av neste måned.

     

    So show me teh epixx oppsett :)

     

    Takker.

  7. Må si meg MEGET uenig med trådstarter. Først og fremst vil jeg si at masterlooteren som var ansvarlig hadde fått en flamberge av meg hvis jeg hadde vært hunteren.

     

    Dal'Rends er perfekte hunter våpen med tanke på stats, og speed og + agi enchants.

     

    Dette er det samme tilfellet som om at Azuresong Mageblade droppet og noen hadde sagt at den er mer forberedt for Warlocks enn Mages (begge vil selvsagt ha den).

     

    Og hvis jeg har mest DKP ikke får den, fordi den passer bedre på en Warlock. Skal si deg jeg hadde nesten gått så langt som å blacklistet personen som var ansvarlig for det for idioti.

     

    EDIT : Si unnskyld til hunteren, du og dine masterlootere har gjort en stor feil her.

×
×
  • Opprett ny...