Gå til innhold

BjørnenGekko

Medlemmer
 • Innlegg

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BjørnenGekko sine prestasjoner

34

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg sliter også med bivirkninger etter vaksinen. Feber som kommer og går og muskelsmerter. Også merkbart mentalt redusert.
 2. 20.000 døde og 30.000 funksjonshemmet rapportert inn etter vaksinene ja. Åpenbart at noe bør undersøkes her.
 3. Det er vel bare noe sånt som 10% av bivirkninger som bli rapportert inn
 4. Spiller det egentlig noen rolle? Vaksinene vi har i dag hjelper jo ikke særlig mot spredning, så viruset får uansett muligheter til å mutere. Kanskje er det enda farligere at den sprer seg i en vaksinert befolkning, siden naturlig seleksjon vil sørge for at vi får varianter som vaksinene ikke fungerer mot.
 5. Det kan du si, men nok en ting som konspirasjonsteoretikerne fikk rett i.
 6. Kan fort bli mutasjonen som resetter pandemien dette. Blir spennende å se hvor mye dødeligere den er enn Delta. Alle de mer smittsomme variantene til nå har samtidig vært mer sykdomsfremkallende. Når den samtidig ser ut til å omgå immunitet så kan dette bli stygt for de som allerede har hatt Delta eller andre varianter.
 7. Dette er helt feil. Altså, på verdensbasis så har det dødd langt flere av covid-19 enn det dør i en gjengs influensasesong. På toppen av det hele har mange land hatt strenge tiltak. Det betyr at mange av de som har dødd av covid ville klart seg gjennom en influensa.
 8. Av og til så oppstår det hendelser som gjør at verden endres og at man må tilpasse seg en ny hverdag. Det får man bare akseptere synes jeg. Vi er litt fucked uansett ser det ut til. Vaksinene har begrenset effekt og vi kjenner ikke langtidseffekten av å få dose på dose. Men vi kan heller ikke la det skure og gå. Vi må ha tiltak for at helsevesenet ikke skal kollapse. Så gjelder det å finne den riktige balansen. Det gjelder å tenke litt lenger enn sin egen nesetipp. Lar vi det skure og gå vil svært mange dø og bli uføre, enda flere vil oppleve begrenset livskvalitet pga langtidsvirkninger av viruset (Det kan hende at dette vil skje uansett - forskning kan tyde på at vaksinene ikke har noen effekt på long covid). Dette vil jo forplante seg utover i arbeidslivet og de fremtidige arbeidstagerne (aka barna). I tillegg så vil svært mange dø og lide unødvendig fordi helsevesenet ikke har kapasitet til å utføre sin vanlige drift. Det handler altså om å finne balansen. Ingen har sagt at folk skal sitte inne i sine egne hjem for evig. Det handler om å redusere kontakt mellom folk nok til at vi kan leve _tilnærmet_ normalt. Dra på byen litt mindre, ha litt mer hjemmekontor, reise litt mindre etc. 2019 er historie. Vi må tilpasse oss den nye hverdagen.
 9. For ikke å snakke om helsekonsekvensene av covid på lang sikt, ikke bare for de innlagte. Det vil ta opp utrolig mye kapasitet i årene fremover.
 10. Det er jo ikke til å stikke under en stol at konspirasjonsteoretikerne har hatt rett i utrolig mye. I begynnelsen så avfeide jeg det som ble sagt som tull og tøys, men når vi nå kan se hvor rett der har så må vi begynne å ta de på alvor. Bare å se til land som Australia, Østerrike, Slovakia, mm hvor de innfører diktatoriske tiltak, blant annet portforbud for uvaksinerte (som teoretikerne spådde). Bare se her til lands hvor de åpnet opp og så begynner å innføre tiltak igjen etter kort tid (som teoretikerne hele tiden har visst kom til å skje). Først så var det 2 doser med vaksine, men nå er det minst 3 og enda flere i årene som kommer (igjen, som teoretikerne har hevdet hele tiden). Ikke sikkert at vaksinene har noen målbar effekt engang skal vi tro statistikk fra UK: Jeg synes det er litt ekkelt det som skjer nå i verden. Spesielt mtp at vi i praksis tvinges til å ta en vaksine tilsynelatende hver 6 mnd for å kunne delta i samfunnet. En vaksine vi ikke aner effekten av å ta mange ganger. https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34696485/
×
×
 • Opprett ny...