Gå til innhold

ewiseth

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ewiseth

  1. Jeg har nå hatt en T42 i over ett år og det er den suverent beste bærbare jeg har hatt. Jeg har prøvd mange og enda flere gjennom mine venner.

     

    IBM er fenomenale på byggekvalitet, ingenting knirker eller går i stykker etter min erfaring. Jeg er blitt skikkelig glad i min T42 og vil ved neste innkjøp også gå for IBM selv om det koster ekstra. For meg er de ekstra kronene vel verdt den ekstra kvaliteten og de fenomenale software løsningene IBM tilbyr, eksempelvis er Software installer en drøm å bruke ved ny installasjon av os, nye drivere eller programmer/oppdateringer.

     

    Jeg vil anbefale deg å gå for IBM maskinen, da får en top of the line pc/T43p med skattefradrag og dermed en meget god pris i forhold til konfigurasjon IBM sett i betrakning.

     

    Under kan du lese masse om ulike erfaringer, men det later til at alle sammen elsker sine IBM maskiner.

     

    Thinkpads

  2. Sitter her med UPC Chello 8/1Mbit (Oslo) og er vel heller missfornøyd.

    Dvs at jeg kommer til å si opp abonnementet mitt nå etter bare få uker og gå for en annen leverandør.

     

    Så hva er det jeg ikke er fornøyd med:

     

    UPC sperrer tydeligvis en rekke forskjellige porter slik at det blir vanskelig å kjøre private servere snakker her om ftp og webserver. (Dette står vel strengt talt i kontrakten, men også andre leverandører har dette, dog har aldri dette før vært noe problem for meg da det kun er til privat bruk og begrenset trafikk) UPC tar tydeligvis kontraktene sine veldig seriøst på bekostning av kunden.

     

    Ftp og webserver har jeg nå satt opp på andre porter enn hva som er standard og dette fører til ekstra tukling under oppkobling. Spesielt at web ikke kan kjøres på port 80 er ett problem og ett stort irritasjons moment.

     

    Web serveren er satt opp på en fungerende port men er utrolig treg til å laste sidene eksternt, på grensen til ubrukelig, og dette på en 1Mbit linje. Jeg har kompiser som kjører samme side på en 600Kbit ut linje og denne er vesentlig kjappere.

     

    Også under nedlastning av torrents er jeg ikke i nærheten av topphastighet, 50-200Kbs er vel heller normalen. Dette med torrents full av seedere. Har også lastet ned flere(samme) torrents samtidig med NGT på en 4Mbit linje som har 50% teoretisk topphastighet sammenlignet med UPC 8Mbit, 4Mbit NGT linja ble ferdig 1 dag før. Her snakker vi om en 10GB torrent.

    Dette ved flere anledninger.

    Har også merket at UPC stenger BT portene mine en etter en slik at jeg med jevne mellomrom på noen dager må skifte port for å få BT klienten operativ igjen.

     

    Legger også til at jeg har shapet Opp hastigheten til 850Kbit slik at ned hastigheten ikke skal bli påvirket, dette gjennom hardware og ikke i BT klienten.

     

    Så for meg ser det ut til at UPC setter veldig lav prioritet på de tjenestene som for meg er viktige og dermed forringer kvaliteten på tjenesten de selger til det punkt at den er ubrukelig for meg.

     

    Kundesupporten som det jo har vært stygge historier om før her på forumet.

    Men som enkelte tråder nå sier er blitt bedre er jeg heller lite begeistret over. Hadde ett problem som jeg ringte inn for å få oppklart, de hadde ingen svar sånn på direkten men lovet å sjekke opp og ringe meg tilbake. Dette er nå 5 dager siden, dette er uproft og for meg ikke holdbart.

     

    Hadde vært interessant og høre om noen andre har de samme erfaringene, og i så fall advare potensielle kunder om UPC`s etter min mening dårlige produkter.

  3. Whitebox har utrolig bra kundeservice etter min oppfattning.

    Hadde selv en Whitebox som det ble noe feil med. De svarte kjappt på mail, det var ikke noe spørsmål eller vaskeligheter forbundet med reparasjonen. Sendte den og mottok den 4 dager etter. Bra

     

    Mulig de er trege på levering, kanskje har de stor pågang?

    Men etterservicen er det i alle fall ikke noe å klage på..

     

    Dette er min personlige erfaring.

×
×
  • Opprett ny...