Gå til innhold

Branden

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Branden

  1. WiiBoy skrev (På 2.8.2023 den 9.48):

    Hvordan definerer du at Støre sin regjering er fiasko?

    Mitt inntrykk er at regjeringen er sterkt rammet av store internasjonale hendelser og har gjort det like bra/dårlig som en annen regjering ville gjort det. Han har ikke imponert som statsminister, men jeg synes landet mangler gode statsministerkandidater. 
     

    En ting er sikkert er at han er godt kvalifisert til en toppjobb innen en internasjonal organisasjon. Han har mye erfaring, et stort nettverk og kjenner "alle" prosessene. Det å mene noe annet handler kun om politisk bias.
     

    Støres fiasko defineres som at den sittende regjering, med AP og SP taper valget i 2025. Vellykkede ledere og regjeringer sitter gjerne i 2 perioder. Store internasjonale hendelser pågår hele tiden, men påvirker ikke den sittende regjering nevneverdig. Han har ikke uventet - ikke  imponert - som lederfigur og statsminister. Men AP tok den beste de hadde på et tidspunkt i 2013, da Jensemann rømte landet etter å ha tapt valget og facet Gjørvrapporten. Folk i øverste elite kan velge internasjonale toppjobber, som selv Hvermansen med sunn fornuft kunne utført. Støre sitter bare lenger oppe ved bordet men gjør ikke bedre jobb der enn andre. Støre er foruten Jagland blant de svakeste lederne i AP i nyere tid. 

  2. De økte matvareprisene skyldes at matvarebransjen og Orkla øker marginene for å tviholde på vekst i budsjettene. De driter egentlig i kundene for inntjeningen er viktigst. Verken politikere eller folket stiller spørsmålstegn med prisdannelsen. Det er liksom en naturlov at prisene skal øke jevnt og trutt. En del av bakteppet er selvsagt at sosialistene kjører landets økonomi i grøfta. Ikke ulikt kommunisme som sosialismen er i slekt med. I land som styres av en sterk venstreside utarmes folket av økte skatter og avgifter. Da Polen ble avpolitisert for kommunisme sultet folket, det var ikke mat i butikkene. Elitene kjørte rundt i sorte limousiner - ikke ulikt det man ser i dag med Støres politbyrå. Norge trenger en kalddusj med stagflasjon eller sågar mild deflasjon for å stagge prisveksten. 

  3. Støre var feil mann til feil tid på en utdatert sosialistisk politikk. Mandag 8/9-2025 er Støres fiaskoregjering et faktum. Hvordan vil han redde æren - jobb i Brussel, en hjelpende hånd fra Jensemann kan hende, FN eller annen helt ufortjent toppjobb? Burde han ikke heller jobbe med folk på gata, i Kirkens bymisjon eller dele ut suppe i matkøer skapt av politikken han står for? 

  4. I Aftenposten skriver Halvor Tjønn om livet til voldsprofeten mohammed - og i en bok - slik samtiden så ham.  Her fremstår mohammed som klassisk diktator som slo seg frem med aggresjon, vold og drap som varemerke over seg selv og sin lære. Han omga seg med masse kvinner i ulike aldre til glede og forlystelse slik diktatorer pleier å ture frem. Selv om han neppe kunne lese fremstår han som en smarting blant likesinnede og slik kuppet seg makt for å fremme egen makt gjennom vold og sosial kontroll. Det er kjent at han som medinas enehersker bivånet sin ordre om massedrap på en stamme av 700 jøder ved halshugging, utført av folk i egen slekt. Altså på samme måte som dagens IS copycats i Syria. 

    Har forøvrig lest flere bøker om temaet, og det meste tegner et dystopisk bilde over muslimske lands kultur og identitet knyttet til mohammeds islam. Historien beskriver hans liv og virke der han må sies å tillegges grunnlaget for at Midt-Østen fremdeles er et evig krigsområde. 

    Dette mennesket eller monsteret - mohammed - hyller altså muslimer som en stor og ekte profet. Troende til litt av hvert i voldelig vestlig forstand altså. Med dette som utgangspunkt er det vel lite tvil om at mohammed ville kommet på USAs terrorliste etter dagens standard og hentet ut som det sies

    Hva er i så tilfelle islams religiøse fundament og voldsprofetens bakgrunn som skulle tilsi at han og koranen har noe hellig over seg, og er ikke dette bare en sosial konstruksjon muslimer blir påtvunget å underkaste seg? Uten ellers de blir utstøtt eller tatt av dage av sine egne? 

    Krigerprofet og religionsstifter (aftenposten.no

    Muhammed - slik samtiden så ham | ARK Bokhandel

     

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 3
    • Hjerte 1
  5. Mens andre land frister tankene med atomkraft, stenger Tyskland ned sine kraftverk. Med bortfall av russisk gass, blir de avhengige av kraft fra naboland som Norge. Støre sitter stille i båten, rører ikke temaet (?), mens vanlige folk får utsikt til like store strømregninger som denne vinteren. Støre tar neppe gjenvalg i 2025, han ser seg vel om etter omplassering til en europajobb et sted

    • Liker 4
  6. 38 representanter må betale ekstraskatt. I kraft av å være folkevalgte har de svindlet Staten. 11 av dem har stått frem.

    De andre har valgt å gå i skjul.

    Nylig har Audun Lysbakken meldt at han går av, og han er ganske tam i debatter med mer osv.

    Er Lysbakken av de øvrige 27 skattesnyterne, og den egentlige årsaken til at han går av som partileder? 

    • Innsiktsfullt 1
  7. Burde ikke Navarsete heller ha svart på meldingen fremfor å dra offerkortet?

    Alla: Jau dåkk guta, di he vel ikkje så store staura at de kan fyllja opp, det bli vel likands som å slengja ei pølsa inn dørå i idrrettsshaln?

    Hadde hun holdt tråden ville det nok vist seg hvem som sendte meldingen 

    • Liker 4
  8. I 2016 var Forsvarsminister Bjørn Arild Gram på en mye omtalt hyttetur med en rekke Senterparti-topper, deriblant Ola Borten Moe. 

    Utfallet av hytteturen ble en av Norges-historiens mest omtalte tekstmeldinger. Ingen vil si hvem som sendte meldingen, men i løpet av hytteturen fikk daværende Sp-leder Liv Signe Navarsete følgende beskjed:
     
    «Vi har lyst på fitta di».
     
    I følge Navarsete var hun hjemme i Lærdal da SMS-en kom på mobilen hennes. Meldingen som ble sendt via Facebook Messenger, kom fra en partikollegas mobiltelefon i Åre i Sverige. Avsender er teknisk sett altså kjent. 
     
    Er samholdet i deler av Senterpartiet så sammensveiset at holdningen er èn for alle, alle for èn, uten at det oppleves problematisk for de som deltok på hytteturen? 
     
    Bør Poirot ta denne saken? 

     

     

    • Liker 1
  9. Etter å ha hørt på jensemann etter den forhåndsutvalgte utnevnelsen lukter det promp og fis i luften. Jens lirer ut av seg floskler og man hører absurdgalleriet til AP nynne i bakgrunnen. ARK følger opp med "objektive" analyser av utnevnelsen. Siste jeg hører skal han fortsatt være medlem av LO. For en komikk

    Brød og sirkus til folket

     

    • Liker 1
  10. Hvem skal sentralbanksjefen spise middag med nå mon tro? Må han kutte ut besøk hos sin nære venn Jonas Støre? Hva med Knut Brundtland og moren hans, hva med AP-vennenettverket?  I de kretsene der, vil vel neppe sentralbanksjefen vil neppe føle seg hjemme i ? Han må vel nøye seg med folk fra Finansdepartementet, altså sosialøkonomene han har studert sammen med, som er i det samme nettverkene osv. 

  11. Noe kan tyde på at Norges Bank har valgt Sentralbanksjef. 

    VG: "Jens Stoltenberg har fått gjentatte oppfordringer fra flere store Nato-land om å fortsette som Natos generalsekretær, også etter at hans nåværende avtale går ut 1.oktober i år"

    Hvis dette er tilfelle, er nok den egentlige årsaken begrunnet i at AP-nettverket har mislyktes å plassere sin mann i rollen som sentralbanksjef.

    Jensemann må bruke plan B

    • Liker 2
  12. Omnia vincit amor skrev (37 minutter siden):

    Usikker på om du er seriøs eller rett og slett bare historieløs. 

    Nasjonalsosialisme er den ideologen som Hitler og Nazistene hadde. Det er en høyreekstrem ideologi. 

    Bare fordi ordet inneholder "sosialisme" betyr ikke at det er en ideologi som ligger til venstresiden. Men ja, nasjonalsosialisme har likhetstegn til sosialismen på noen plan men det er i praktisk helt forskjellige ideologier hvis du undersøker dypere. 

    La meg avklare din usikkerhet med å omformulere spørsmålet:

    Er nasjonalsosialisme en venstreekstrem politisk ideologi? 

    Ut over dette er de andre svarene gode, og videoen viser dette også godt. 

  13. 22 Juli terroristen opplyste i retten  at han fremdeles vil arbeide for nasjonalsosialistisk maktovertakelse av Norge og Vesten. 

    Han blir beskrevet som høyreekstrem nazist og han hilser utvetydig nazistisk når han ankommer retten. 

    Men er ikke nasjonalsosialisme en venstreekstrem politisk ideologi? 

     

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...