Jump to content

kroniisk

Nye medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Jeg tror hylsene går litt skrått bakover. Har mye med hvor nøye man har pusset våpenet.
 2. Så det er ingen fare for at når hylsen blir spyttet ut etter et skudd, at den vil fyke i ansiktet mitt?
 3. Det går veldig fint å skyte med begge øyne åpne når det kommer til håndvåpen. Jeg er venstreøye dominant i tilleg. Tror jeg har +4,5 på høyre øye.
 4. Jeg skyter alltid med begge øyne åpne, men vil det bli problem med at jeg kun ser bra på et øye? Jeg har testet meg og det øye jeg ser dårlig på er innenfor kravene, men har ikke sjans med å sikte med det.
 5. Jeg skyter alltid med begge øyne åpne, men vil det bli problem med at jeg kun ser bra på et øye? Jeg har testet meg og det øye jeg ser dårlig på er innenfor kravene, men har ikke sjans med å sikte med det.
 6. Noe jeg alltid har hatt lyst til er å bli noe i Forsvaret. Jeg er en aktiv sportsskytter som skyter med håndvåpen. Jeg er høyre hendt, men jeg har +4 på høyre øye. Derfor bruker jeg høyre arm når jeg skyter, og venstre øye når jeg sikter. Med håndvåpen er ikke dette noe problem. Med tanke på at Forsvaret bruker HK416 og er tilrettelagt for høyrehendte. Hvordan blir det angående at jeg sikter med venstre øye. Hvis jeg skyter med venstre hånd vil alt være motsatt og hylsene blir spyttet ut på meg, istedenfor unna meg. Har Forsvaret HK416 som er lagd for de som skyter med venstre?
×
×
 • Create New...