Jump to content

eirik_eirik

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Norske lærebøker er ikke de beste. Anbefaler amerikanske bøker innen Pre-calculus, f.eks.: https://www.spps.org/cms/lib010/MN01910242/Centricity/Domain/6062/PreCalculus Text.pdf Da jeg tok R1/R2 etter videregående (hadde P-matte på videregående), brukte jeg denne boken. Tok senere kalkulus, differensiallikninger, lineær algebra, og mye annen ingeniørmatte på universitet - og denne boken fulgte meg også her for å lære ting ordentlig.
  2. Jeg har som mål å bli finansielt uavhengig - men ikke "retire early"-biten. Ser for meg å jobbe en god stund til, men gjerne jobbe mindre. Liker godt det jeg jobber med, og lærer mye. Å være finansielt uavhengig, f.eks. å kunne leve noen år uten å jobbe, er en fin mulighet. Jobber som utvikler, så det er mange ting man kan jobbe med, f.eks egne prosjekter på sikt. Sparer rundt 35-40 000 kr i mnd. i indeksfond nå, og betaler ned boliglån (~50% EK). Ser for meg å spare noe mindre om noen år, men nå er det fint for å bygge opp litt kapital. Målet er 5m NOK i indeksfond før jeg er 40.
  3. Sør-Europa, jobber for et internasjonalt selskap med avdeling her. Jobber 100% hjemmefra.
  4. Sektor: Privat Stilling: Utvikler (SaaS, React/PHP/Node). Erfaring: 5 år Alder: 31 år Utdanning: Bachelor ingeniørfag (ikke IT). Sted: Utland Fordeler: Åpent antall feriedager, ellers standard. Lønn: EUR 115 000
×
×
  • Create New...