Jump to content

Rozen

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Takk for et godt svar! Har tenkt litt på det samme selv, med tanke på risiko og hvor mange fakturerbare timer jeg faktisk kommer til å få. Med utgangspunkt 1200 kr i timen og 1500 timer, så vil lønnen ligge på litt over 1 mill. Jobber in-house i et fantastisk selskap nå, og tjener rundt 850k i året. Vi har mye sosiale aktiviteter, arrangementer og stort fokus på fagutvikling. Nesten alt av dette er i arbeidstiden. I et selskap som Webstep så hadde disse tingene måtte komme ut av "egen lomme" eller i tillegg til jobben. I tillegg er jeg redd for at man som designkonsulent ikke får den samme tilhørigheten til selskapet man jobber i, siden man alltid blir leid ut som enkelthode (i motsetning til utviklere som gjerne går ut som team). Føler ikke at det vil være verdt det for meg å skifte jobb for litt over 150k mer i lønn, hadde kanskje vært annerledes hvis forskjellen hadde vært større. Jeg er en ganske engasjert person når det kommer til sosialt og faglig miljø på jobben, så tenker kanskje ikke dette passer helt for meg akkurat nå. Kanskje i fremtiden.
  2. Hvor mye tror dere en UX-designer med 5 års erfaring vil tjene i et selskap som Webstep? Slik jeg forstår det så tjener man 60% av timeprisen man fakturerer kunden? Har ikke noe erfaring fra konsulentbransjen. Kanskje litt vanskelig for folk her å svare på det siden det virker som de fleste her er utviklere og ikke designere, men hadde vært greit med en sånn cirka, selv om det er med utvikler-lønn i utgangspunkt.
  3. Har designere også lov til å kommentere her? Stillingstittel: UX-designer Sektor: Privat, in-house Arbeidsoppgaver: UX/UI, research, ikke noe koding Erfaring: 4 år Alder: 28 Utdanning: Informatikk: design, bruk og interaksjon master ved UiO Goder: Standard + mobil, internett, forsikringer, bra konferansebudsjett, firmahytter osv. Årsinntekt: 750 000 kr grunnlønn + bonus på rundt 100-120k. Forventer å ende opp med 850-860k i år. Er ganske fornøyd, fått inntrykk av at designere tjener mindre enn utviklere sånn generelt, men synes jeg ligger ganske bra an.
×
×
  • Create New...