Jump to content

Slumpenissen

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

About Slumpenissen

 • Birthday 11/26/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da var reisen over for min del...fikk PS5 i hus nå i dag, bestilte fra Coop OBS sitt parti. Håper dere som fortsatt er på jakt kan få tak i nå i Desember, eller snarest mulig også!
 2. Ah, det er kjedelig da... Litt i kjappeste laget for noe postvesen det, ja 😆Men neste uke omtrent garantert da!
 3. You know it 😎Men fikk bare opp datoen på den digitale, så var derfor jeg postet skjermbilde fra den siden.
 4. Vet ikke noe om i dag/natt, men sjekket produktsidene til Elkjøp nå nettop, hvor jeg så dette. Bare på den digitale utgaven da, men hvem vet. Er mulig det hele er en glip også, men kanskje verdt å følge litt ekstra med rundt den datoen om man ikke får noe napp før.
 5. Fikk en epost fra Coop OBS nå klokka 22:00 hvor det står "Du får hentemelding på SMS av utsender når pakken er sendingsklar". Var del av kviteringen, så jeg satser på det ikke er lenge før min heller blir sendt?
 6. Den har ikke blitt sendt enda, så ikke mulig å spore. Satser på den blir sendt uti neste uke da, virker usansynlig at den blir sendt i dag eller i morgen, siden det er Postnord som står for levering.
 7. Noen med tidligere erfaring med hjemmelevering fra Coop OBS som kan fortelle noe om sånn ca. hvor fort de bruker å få sendt ut bestilte varer? Merker jeg har litt maur i buksa nå, haha.
 8. Litt stiv pris, men fikk endelig bestilt en PS5 gjennom Coop OBS. Var så lei av å overvåke som en hauk hver bidige dag nå, så lettelsen over å endelig slippe var verdt det 😅 Takker så mye for tips i den andre tråden @kefalosss
 9. Skal ikke se bortifra det, nei 😅 Rekner med de satser på å lure noen desperate foreldre nå før Jul, at å handle fra en nettbutikk liksom er "tryggere" enn Finn.no (som det stort sett er, men Finn.no er ikke det eneste stedet med lurendreiere på nettet, som bamo.no så fint beviser)
 10. Merker jeg har mest lyst på en konsoll nå slik at jeg kan spare andre fra syting og klaging, hah. Har ikke mange spill jeg har interesse for akkurat nå, men handler mest om å sikre seg en maskin til kommende spill er ute.
 11. Forbaskede rotter som ikke engang skal ha dem selv...er sånt som gjør at jeg blånekter å kjøpe fra Finn.no
 12. Er vel bare å satse på at Elkjøp holder en raffle mot slutten av November da, på tide å lete frem tuben med tålmodighet igjen.
×
×
 • Create New...