Gå til innhold

EnricoPallazzo

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av EnricoPallazzo

  1. Spotlight. Der får i hvert fall den katolske kirken kjørt seg. Veldig bra film.
  2. Veldig godt skrevet, og i mine ører noe av det mest fornuftige som har blitt sagt om dette temaet.
  3. Vel, om 50 år er fortsatt i dette århundret. Men allikevel enig med deg. Menneskeheten kommer til å overleve. Om sivilisasjonen slik vi kjenner den kommer til å overleve de neste 77 årene er jeg ikke like sikker på. Bare for å oppklare, føler meg ganske så sikker på det også, men ikke 100% liksom. Mener ikke å krisemaksimere her.
  4. Mulig du har rett i det, men da gjenstår jo fortsatt alle de andre hensynene som retten virker til å ha ignorert i denne saken.
  5. At det ikke er et 1 til 1 forhold mellom hvor strenge straffer man har og hvor prevantivt det virker er greit nok. Men en eller annen forbindelse må det jo uansett være. Regner med det er en grunn for at vi har forskjellige strafferammer for forskjellige forbrytelser her i landet. Dessuten så er det vel også noe som heter å ivareta hensynen til den allmenne rettsoppfatning. Og for de pårørende i denne saken vil jeg tro det er bittert at datteren dems er død, og personen som er skyld i det blir frikjent til tross for at retten slår fast at hun kjørte uaktsomt med for høy hastighet. Det skurrer i hvert fall med min rettsoppfatning. Det har jo noe å gjøre med tilliten til systemet også dette. Rart å se stormen mot ITtraktor her også. Virker som mange legger vondviljen til og feiltolker med vilje. Mulig det er noe historikk mellom debattanter fra tidligere som spiller inn her. Synes det så rart ut.
  6. Den saken fra Bjørkelangen endte jo også i en veldig lav straff. Generelt straffes slike saker veldig mildt her i landet, ikke bare for unge jenter. I kontrast til de veldig kraftige reaksjonene vi har for trafikkforeseelser som ikke ender med personskade.
×
×
  • Opprett ny...