Jump to content

EnricoPallazzo

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EnricoPallazzo

  1. 80 i IQ er lavere enn jeg hadde orket å forholde meg til på en daglig basis tror jeg. Slitsomt å måtte dumme ned det du sier for at hun skal forstå det hele tiden, det tar på mentalt. Det er befriende å kunne snakke fritt og naturlig med noen uten å måtte "oversette" dine tanker i realtime før du sier det, så jeg tror jeg forstår ditt problem. Jeg hadde ikke hatt tålmodighet til et slikt forhold. Lav mental kapasitet er noe av det mest irriterende jeg vet.
  2. Hei. En åpenbar ulempe er at du ikke får avsluttet dette kapittelet med eks-samboeren din og i flere år fremover skal eie to eiendommer sammen med henne, med de mulighetene for konflikter det kommer til å ha med økonomi, ting som skal gjøres med eiendommene, vedlikehold, oppussing osv osv.. Å lyve til banken er også noe jeg ikke ville gjort. Ellers så forstår jeg verdien av å ikke måtte selge barndomshjemmet, men vil anbefale å finne en ordning som gjør at dere kan sette punktum for deres forhold nå og at dere ikke er avhengig av hverandre økonomisk i uoverskuelig fremtid.
  3. Begynn med det grunnleggende. Som Jordan Peterson ville sagt, Få orden på kostholdet, spis fornuftig og ordentlig mat. Legg deg om kvelden. Stå opp om morran. Ta det derfra.
  4. Morrigan bøkene. Første bok er Morrigans forbannelse. Synes de er kjempebra, morsomt for både barn og voksne, litt på samme måte som Harry Potter.
×
×
  • Create New...