Gå til innhold

-ronnyj-

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -ronnyj-

  1. Heh, for et rot.. ;)

     

    Det fungerer vel heller dårlig å sette sammen partisjonene, siden det er to ulike installasjoner av XP, som sikker ligger i samme mappe på hver sin partisjon. Det er heller ikke så enkelt som å bare slette partisjon F, og så tildele plassen til en annen partisjon, siden bootloaderen ligger på F, og den er sannsynligvis satt til å være aktiv partisjon.

     

    For å få det til å fungere, så må du få flyttet bootloaderen og boot.ini til G, og editere boot.ini til å boote på G. Da tror jeg det skal gå, men er ikke hundre prosent sikkert, og det er vanskelig å hjelpe til med noe slikt uten å være tilstede selv å se hva som bør gjøres..

  2. Altså, egentlig så er argumentet om at en må kunne laste ned mp3 / divx / dvdr for å 'se om en liker det' ganske teit.. Det faller jo på sin egen urimelighet. Hvem orker vel å kjøpe en dvd med en film om en allerede har sett den, om så bare i divx-format?

    Og angående mp3, så er det jo fullt mulig å høre ny musikk på radio/tv/gratis websider, eventuellt gjøre det som i gode gamle dager, å gå på ei plateforretning, finne frem noen skiver, og ta seg tid til å høre på dem.

     

    Når det er sagt, så kommer neppe en eventuell lov til å få store konsekvenser for den gjennomsnittelige nedlaster, for politiet har ikke ressurser nok til å engang begynne å håndheve en slik lov. (Om de ikke får ISP'ene til å logge trafikken, og sender ut forenklede forelegg, eller .no)

     

    Og for min del har det ikke så stor betydning, kjøper CD'er og laster ned fra iTunes og er fornøyd med det. Film ser jeg på kino eller leiefilm. Eneste er jo scifi tvserier.. De må jeg nok fortsatt laste ned for å se på.. :)

  3. Faktisk så skal også den nye loven gi mulighet for å ta kopier til eget bruk. Det de er usikker på, er om det skal være lov eller ikke å bryte kopisperrer for å ta egne kopier.

    Det skal i tillegg bli forbudt å laste ned piratkopier av musikk og film, og ikke bare ulovlig å gjøre slike kopier tilgjengelig for andre, noe som jo er ganske forståelig.

  4. Har hverken 6600GT eller VF700-kjøler, men dersom du ikke flytter mye rundt på pc'en din, så tror jeg ikke at vektfordelingen er noe stort problem.

    Om det er et problem at kjøleren stikker utenfor kortet avhenger jo av hvordan kabinett du har, og om du evt er villig til å kjøre med åpent kabinett eller sage hull i det. (Litt som kjerringa mot strømmen, om målet er å få en stillere pc, men men..)

    Og såklart, så kunne den heller ikke brukes om den eksisterende kjøleløsningen på kortet ikke var todelt, slik at bare den delen over GPU'en kunne fjernes..

     

    Oppsummert er det kanskje litt for mange variabler til at jeg ville vært komfortabel, men hey, whatever floats your banana.. :)

  5. Jepp, definitivt gå for en større strømforsyning. Selv ville jeg gått for en på minimum 350W, helst 400+.. En annen fin ting med større strømforsyning er at den ikke er så belastet under kjøring som en mindre, og den blir ikke så varm, og produserer dermed mindre viftestøy.. yey! \o/

  6. Har ikke så mye å tilføye, må bare slenge meg med flesteparten og si at det er teit å påstå at komplett er en dyr webshop på grunnlag av tre produkter som er valgt fordi de kommer dårligst ut i sammenligningen.

     

    Om trådstarter virkelig ville overbevise om at komplett var så dyrt, så burde han tatt med et bredere utvalg av _datakomponenter_ som er sammenlignet med flere av de andre billige webshoppene. Men såklart, da ville selv han selv innse at påstanden ikke holder mål..

  7. Høres rart ut. Har selv samme HK og CPU, og hverken CPU eller HK passerer 30 grader, selv under spilling. (Med en del case-vifer og Zalman CNPS-7000-kjøler).

     

    Antar at det ikke skader om du nevner hvordan kjøle-løsning du bruker, som kabinett, vifter, osv. Ikke minst er det viktig at du ikke har satt kabinettet inn i et skap eller noe lignende, som gjør at det ikke får frisk luft.

     

    Hvordan program bruker du for å se temperaturene?

    I speedfan, som jeg bruker nå, er Temp1 HK, og Temp2 CPU (tror jeg da, husker ikke i farten, og begge viser 25 grader nå).

  8. Nå kan jeg ikke garantere at det fungerer, og jeg vet jo heller ikke om du allerede har forsøkt dette, men her goes:

     

    Prøv å reboot med WinXP-cd'en, velg installer windows, så når du får sjangsen velger du repair windows installation.

     

    Da tror jeg den skal reinstallere alle windows-driverne og kritiske systemfiler, men beholde oppsettet du allerede har.

     

    Om du allerede har forsøkt dette, vel.. lykke til :)

     

    /ronny

  9. Enig med Vice, Canon Pixima - serien er veldig bra. Har selv en IP4000, som jeg kjøpte etter å ha sett en test på http://www.tomshardware.com, der den og storebroren IP5000 var de mest økonomiske printerene i det lange løp.

    Bildekvaliteten på fotoustskrifter er kjempebra, har riktignok ikke testet utskrift på dvd/cd'er, men går ut ifra at heller ikke det ligger noe etter evt. konkurrenter i samme prisklasse.

  10. Prisforskjellen mellom en DVD-brenner og en CD-brenner er marginal, og da er det vel like greit å gå for en DVD-brenner når man først skal kjøpe en brenner. Den kan brukes til å brenne musikk-cd'er til vanlig, og av og til ta litt backup av data / brenne en (lovlig) film eller to når behovet er der.

    Og mens det er sant at man bare kan bruke en ekstra harddisk til backup, blir det gjerne sånt at man har lyst å bruke hd-plassen til andre ting når det blir trangt på primærdisken(e)..

×
×
  • Opprett ny...