Jump to content

bachmann

Medlemmer
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Skal kjøpe mitt første videokamera denne uka. Kamera skal hovedsakelig brukes til feriefilming o.l Ønsker HD kamera som er lite og lett, med bra bartteri har undersøkt litt på nett og kommet frem til to alternativer Sony HDR-CX105E og Canon LEGRIA HF200. Hvilket er best? Andre anbefalinger i samme prisklasse? Ser også at det er mulighet å ta foto med videokameraene, hvordan blir bildene? like bra som kompaktkamera? Takker for svar
 2. jaha..ok mulig det er det som er problemet, siden jeg får nett med kabel fra AP... 9049709[/snapback] Nix fungerte ikke......hvilken skal ha DHCP? Klient eller aksesspunkt?
 3. jaha..ok mulig det er det som er problemet, siden jeg får nett med kabel fra AP...
 4. Nei, regner med de er på samme kannal siden de står med fabrikkinstillinger. (har ikke mulighet til å sjekke nå), men kan vel forandre kanalene tror jeg....
 5. Det som skjer er at når jeg prøver å koble til naboens nett på AP, så mister jeg trådløse kontakten. Eneste som fungerer er å resette den igjen....
 6. Ja, krypteringen skal være sen samme.... Hva med kanaler? skal router og AP ha forskjellig kanal?
 7. Saken er: Tar inn nett fra naboen via utendørsantenne som er koblet til en Linksys DD-WRT54GL router (client) som igjen er koblet til en linksys aksesspunkt. Både router og AP er nå resettet og jeg sliter med konfigureringen. Det jeg har gjordt så langt er å sette opp forskjellige IP adresser til router og aksesspunkt (10.1.1.1 og 10.1.1.2) og selfølgelig satt router som klient og aksesspunkt som aksesspunkt. Noen som vet hva mer som må gjøres?
 8. Hva mener du med "veldig bra" rekkevidde da? Jeg kjøpte nettopp en d-link 655 router (802.11n) som virker veldig bra så langt. Fra router til ytterste klient er det kanskje 10-15 meter gjennom 3-4 vegger og et gulv - ca 80% signal. 8779153[/snapback] Tipper avstanden er ca 25-30 meter og det er 2 vegger i mellom + noen meter høydeforskjell.
 9. Er så uheldig at telefonsentralen der jeg bor er full, så eneste mulighet for å få bredbånd er at naboen deler med meg. Trenger derfor en trådløs router med veldig bra rekkevidde, noen som har tips om hvilken type jeg kan kjøpe?
 10. Bildet rykker litt når kameraet beveger seg. CPU forbruket ligger opp i mot 90%. Har ikke lastet ned noen ekstra codecer. TheaterTek har jeg ikke testet...(skal prøves) Hva vil det si med refresh i forhold til kilden? Takker for svar
 11. har ikke prøvt med annen skjerm....men det skal prøves (etter jobb)
 12. Hvilke krav stilles til PC for å se HDTV i 720p?. Jeg har: AMD 3400+ Geforce 6800 GT 256 MB AGP DVI (1280x720) 1 GB Ram TVn støtter 720p har koblet slik: (TV)HDMI --> DVI (PC) opplever at HD materiale hakker når det spilles av (har siste versjon av VLC player) Har jeg bra nok PC.? Noen som vet hvorfor det bilde hakker?
 13. Hei Går det an å autostarte et program i XP med f.eks 1 minutt forsikelse. Slik at porgrammet starter 1 minutt etter XP er lastet inn?
 14. Hei Jeg har fått en MS Access database jeg gjerne vil endre litt på. Da tenker jeg på å endre teksten i tabellene. Hvordan kan jeg gjøre dette? Synes å huske at det er mulig å holde inne en tast så dobbelklikke på fila, man husker ikke hvilken tast det var....?
 15. Ok takker for svar, fått det til å funke
×
×
 • Create New...