Jump to content

LurerPå2021

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beklager,aner ikke hvordan jeg gjør det. Men skal se om jeg finner det ut👍🏻
 2. Tusen takk for godt svar. Er abolutt ikke en bedrift med behov for mye utdannelse og/eller faglig kompetanse. Er mange andre som kan være avd. leder, med rett opplæring og litt tid. I og med at jeg har vært assisterende avd.leder en stund,faller valget naturlig på meg, da jeg kan oppgavene både administrativt og "på gulvet", samt at jeg kjenner de ansatte og de ser på meg som lederen allerede. Syns det likevel er fint å ha en slagt formening om hva jeg burde kunne "kreve/ønske" for det ekstra ansvaret som følger med, eller om jeg skal vurdere det dit hen at det ikke er verdt hvis lønna ikke stiger x-antall kroner.
 3. Far står som eier og sønn som medeier. Forsikringen er betalt delvis av far og delvis av sønn,hvorvidt det er overføringer fra sønn hver gang far har betalt forsikringen fra sin konto vet jeg ikke og tviler. Far hadde også andre forsikringer i samme faktura,så ble ofte betalt fra hans konto. Der det ikke er foretatt overføring fra sønn, er det fordi far har betalt forsikringen mot en tjeneste/drivstoff ved kjøring e.l Far var ikke i stand til å kjøre bil selv(pga alder og fysikk),så sønnen kjørte alltid far dit han skulle.
 4. Har aldri forhandlet lønn før,så aner ikke hvordan gå fram i så tilfelle.. hadde håpet noe ville tilfalle meg automatisk😅 er uansett ikke sånn at jeg kommer til å si ja til jobben uten økning i lønna,såpass er jeg bestemt på,men aner ikke hvor mye jeg evt skal/kan be om for at det ikke blir for lite/for mye.
 5. Takk for svar for gode forslag,skal ta de med videre
 6. Nei,det er såklart ikke aktuelt for min del,er derfor jeg spørr her😅 om det er noe sjans for at sjefen tilbyr meg 0 lønnsøkning for å ha alt ansvaret,når jeg ville tjent like mye uten..
 7. Har man egentlig KRAV på høyere lønn når man går fra "vanlig" ansatt til leder(daglig leder)? Sjefen er veldig vag når jeg spørr,noe som plager meg litt. Har desverre veldig lite peiling på sånt,og ønsker såklart å sette meg litt inn i det før jeg sier ja og tar over. Hvor lite/mye burde lønna i såfall endre seg? Har egentllg hatt det meste av ansvaret en god stund, uten å kreve tillegg,kun for timer jobbet,men om ikke lenge tilfaller altså rollen meg offisielt om jeg velger å si ja.
 8. Ønsker ikke kjøpe halve bilen enda en gang akkurat,når sønn allerede har betalt hele bilen😅 men om det er eneste alternativ,så er det jo det. Mulig vedkommende venter å ser om noen faktisk "tar" den med så lite verdi. Boet må vel uansett kjøpe ut vedkommende for å ha krav på hele bila? Og det kan ikke være særlig lukrativt med henting osv osv?
 9. Ok,de burde jo ha litt peiling på dette på tinghuset. Mener i hvertfall det vil være litt feil om boet skal ta hele bilen, når sønn har kjøpt og betalt bilen og samtidig står som medeier.
 10. Er det ikke vanskelig å selge den hvis eier ikke kan signere på salgsmelding?
 11. Hei. X og X står som eier og medeier på bil. Eier er far og medeier sønn. Far døde med masse gjeld og boet er ikke ønsker overtatt fra sønn sin side pga dette. Bilen er gammel 2005 modell og kan med hell selges for 10-15000 kr. Tingretten sier de tar halve bilen i boet,hvordan løses dette i praksis? Er sønnen som har kjøpt og betalt bilen,om det gjør noen forskjell, sto i far sitt navn pga bedre og billigere forsikring.
×
×
 • Create New...