Gå til innhold

Jarde

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jarde

  1. Eksempelet som hentes frem med Wolfenstein er ikke dagsaktuelt, det er fra 2017, så det er nok ikke inspirert av de siste hendelsene i Gaza eller Israel, men hensikten din var kanskje ikke å kommentere (eller lese?) artikkelen, bare gjenta påstanden om at Israelkritikk automatisk er jødehat.. Det finnes vel allerede nok av andre tråder hvor du har anledning til å vise frem ignoransen du dyrker rundt Israel-Palestina-konflikten. Hei, her er dato for artikkelen: Publisert 27. nov 2023 kl. 15:29 Fra hva som ble skrevet i nåtid: "De onde er en dehumanisert masse det er helt greit å slakte ned for fote, årsakene til fascismens suksess tas ikke tak i. "Og det er jo ikke rart. Det ville ikke vært like gøy da.". Kanskje du burde være forsiktig med å påstå andre er ignorante når du er så hjernevasket at du prøver å unnskylde med noe så feil? Jødehat er ikke en ny ting heller, så ikke at du hadde hatt noe poeng om du ikke hadde tolket så feil på dato heller. Klovn, personen henviser til spillet wolfenstein 2: The New colossus fra 2017. Ikke artikkelen i seg selv. Kanskje man ikke skal lide av offermentalitet, og heler akseptere noe kritik.
  2. Og ikke bare det, de har blitt mer politisk. Det at de recorder stemmer ingame har basically drept den sosiale siden av spillet. Det er nesten ingen som snakker lenger.
  3. Spørsmålet er vel om PCer klarer å kjøre dette eller om det hele er bare en pre-rendered gameplay trailer.
  4. Det har vel mer med mistillit til styret i vesten, det er ikke som om vesten er noe bedre med tanke på hvor korrupte folk på toppen.
  5. Burde man ikke basere dette på meritter istedenfor kjønn? Hvis man skal ha spill utviklere så vil man gå for de som er best egnet til å gjøre jobben fremfor kjønn, så "mangfold" er ikke akkurat en god begrunnelse.
  6. Spørs egentlig hva jobben innebærer, når det gjelder spillbransjen så bør fortellingene kunne knytte opp mot gameplay ellers blir det bare "movie game" og ai kan ikke skildre ut sånt og vite når og hva passer in i det siden den recycler andre litterære verk som også gjøre det også vanskelig for AI å være original.
  7. Cancel Culture er når noen oppfordrer til boikott i bakgrunn av uttalelser eller diskriminerende gjerninger. Dette er en boikott som skyldes at pengene du bruker på spillet blir skattelagt av russiske myndigheter som bruker disse skattepengene på å drepe uskyldige mennesker. --- Jeg har ikke samvittighet til å finansiere drap for en spillopplevelse. Jeg vil selvsagt vurdere å kjøpe spillet når Russland avslutter krigen og inngår avtaler om å bruke skattepengene sine på å gjenoppbygge Ukraina. Alle er hypokriter her, da kan man si det samme med tencent som eies av Kina.
  8. De kan ikke kreve copyright av dette, det er fair use. Skal man gå etter hver gang et spill kopierer et motiv eller design fra historien?
  9. Det hele er jo bare tull, selskapet har ikke noe mer tilknytning til Russland enn tencent eier nesten hele vestlige spillmarkedet, går man etter dette utgangspunkt så må man boikotte riot games, funcom, bungie, blizzard, osv ettersom China eier tencent.
  10. Eg kan være med på kritikken om det er slik at ein alltid etablerer eit homofilt par med ei sexsene, eg deler likevel ikkje din oppfatting av at alle homfile par i film og TV blir framvist gjennom ei sexscene. Stort sett så brukar ein andre verkemiddel fordi sexscener ofte er uønska av omsyn til annonseinntekter om serien skal visast på TV med reklame eller på grunn av aldersgrense om ein ønsker at flest mogleg skal kjøpe kinobillett. Når det gjeld hintinga til seksuell legning så er vel det heilt nødvendig i nesten alle tilfeller? Det er greit å i det minste få eit hint om kva relasjon dei to personane som er på skjermen har, enten dei er eit kjærestepar, vennar, brødre, far/sønn, naboar, eller bitre fiendar for den slags skuld. Det kan ikkje være mange seriar eller filmar der det ikkje ein gong blir hinta om kva relasjon karakterane på skjermen har med kvarandre. "Når det gjeld hintinga til seksuell legning så er vel det heilt nødvendig i nesten alle tilfeller?" Nei det er ikke nødvendig, man hinter ikke til at noen er straight i seksuell legning, og spørsmålet er vel om man skal fremheve en minoritet på bekostning av backlash, det er ingen investorer som vil gå med på dette med mindre det er noe mer som skjer i bakrommet (agenda?), serier som har gått i woke trenden har enten tapt penger eller tjent mindre enn de potensialt kunne fått uten det.
  11. Hva er agendaen med dette? Hvordan fremmer denne episoden en agenda som spillet ikke hadde? Karakterene Bill og Frank var homofile i spillet også, den største endringen her er vel hovedsakelig at de døde lykkelige, enn at Frank døde ulykkelig og at Bill måtte leve med det i etterkant? Hvorfor må alltid et homofilt par i en serie fremvise seg selv at de er homofile gjennom samleie eller hints? Det skal ikke være forklart hvis de er så selvsikker i det de gjøre. Dette viser bare at det er politisk drevet, og vi vet at skaperene bak dette har politisk bakgrunn av å være "progressive". Så hvis media kan gå bak i fortiden for å banlyse forfattere på bakgrunn av assosiasjoner og budskap da skal man hvertfall kunne gjøre det mot venstreradikale, med mindre man vil fremstå som en hykler.
  12. Hvem skal dette appeller til? Sunnhetstegn? Det er flere folk som er imot lgbtq enn det er lgbtq folk i seg selv, så hvorfor skal en så liten privilegert minoritet få så mye oppmerksomhet og raus?
  13. Har vel også en del å si at man må være etablert som spillselskape med noe form for bakgrunn for at man skal kunne få stønad, det er vel ikke det samme som folk som starter band og kan søke i kommunen etter penger (som ble utnyttet en del av). Så er også spørsmålet skal det være et norsk spillselskapet med norske utviklere? Hvis så er ikke akkurat Norge de som har mest talentfulle folk bak seg, det er ingen skolegang direkte for spillindustrien ettersom man må i utlandet for å få erfaringen og utdannelsen (som er utrolig dyrt og er bare få folk som bryter igjennom).
  14. Spillet er langt ifra det egentlig skulle være, det setter bare fortrinn for å lansere spill uferdig. Som Todd Howard sa; det er ikke hvordan spillet lanseres men hvordan den ender opp til slutt. Som er egentlig et helt feil fordi det gjelder ikke for alle spill og til hvilken grad uferdig det gjelder.
  15. "Fans har bedt om enda flere dødsfall" fans har ikke spilt spillet, det har ikke kommet ut ennå og lite info om det så hvor kommer kritikk fra? Utrolig tidig å se hvordan de prøver å artikulere seg rundt forklaringen. Bedre å ha god rykt for da vil folk kjøpe spillet, bare se hva som skjedde med Cyberpunk og elden ring på release dagen. De slo flere rekorder i salg pågrunn av selskapene "hadde" gode rykte på seg.
  16. Er ikke akkurat som vesten er noe bedre med politikken, de vil jo helst at ikke vesten skal få styre innenfor Kina og Nord Korea. Da er ikke det så rart at myndighetene får schizo episoder og må ta drastiske tiltak. For alt vi vet så er det mye mer som skjer bak dørene enn hva media kommer til å fortelle oss.
  17. Hele tema er politisk drevet, man ser ikke artikeler snakke om hvorfor ikke flere gutter gjøre jente ting på bakgrunn av "trakasserings" fra jenter.
  18. Kanskje det blir den neste wowkiller :0 MMO er nok den vanskelige sjangeren å lage spill i, og det er mange konkurrenter i den fra før så det eneste de kan prøve å satse for en en nisje innenfor mmo men tviler sterkt på om det kommer til å bli like bra som ff14 og wow. Man må også ha developers som faktisk forstår seg og er villig til å gå de ekstra lengdene for å bedre spillet (for eksempel ashes of creation).
  19. Hadde egentlig vært smartere å lage en mass effect spin off før 1 eller før Project Lazarus (hvis man skal spille som liara). Hvordan skal de knytte endingen til ME3 som egentlig hadde 2 forskjellige syn på hvordan det endte (indoctrination theory), går man etter face value så begynner man serien på en plot hole, så man kan ikke forvente at det kommer til å bli bra da.
  20. Skaper bak serien Lauren Schmidt har sagt en del kontroversielle ting på Twitter, så det er ikke akkurat som serien er i gode hender, kanskje serien kommer til å ha mer pending til sjw i seinere sesong.
  21. Noen som lever i 2005 uten å bruke capture card eller record software..
  22. Det er litt copium i disse studiene, skjermbilder har skadelig effekt på små barn opp til 4-5 års alderen ettersom det påvirker white matter i hjernen som kan hemme funksjoner hos et menneskes oppvekst. Det har ikke noe å si hos voksene, men jeg har hørt at dette er noe som kun påvirker små barn. Hukommelse har vel litt å si om interessen man har som involverer å huske, spill er ikke akkurat det mest optimale og spørs vel hvordan denne studien er laget til. Det eneste jeg vil si som er bedre en hos data spillere er reaksjons evne.
×
×
  • Opprett ny...