Gå til innhold

nonlocality

Medlemmer
  • Innlegg

    469
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nonlocality

  1. On 3/21/2021 at 10:17 AM, Dragonlove said:

    De hadde vel ikke kjøpt om de ikke hadde hatt troa, man ser jo at Kryptovaluta blir brukt flere steder etter hvert, så populariteten bare øker.

    Jeg tror du missforsto litt av mitt innlegg fra 21 Mars, der jeg skrev jeg syntes det er morsom å se morgan stanley, goldman sacks, røkke osv kjøpte btc da den var all time high,  derfor vennligst la meg få lov til å forklare hvorfor jeg syntes det er fortsatt morsom:

    btc.thumb.jpg.37f3751bdafcfb7e25469c10ddf720fc.jpg

    Lmao

    • Liker 1
  2. Folk som er imot krypto burde lage sin egen tråd istedenfor trolling av andre tråder. Det var lærerik og kult å delta på diskusjoner her siden Mars 2020 fram til Desember, med mange dyktige tekniske analytikere (Jordbærplukkern, Leon83 osv), nyttige tips og hyggelige diskusjoner om krypto, markedsbevegelser osv som igjen gjorde at man faktisk tjente penger på tipsene. Nå er det bare lavkvalitets innlegger, trolling, krypto haters osv, denne tråden er allerede dårligere enn den store aksje tråden.

    Til alle falne krypto kamerater som var aktive her før Desember 2020:

    Rip homiez, og takk for meg :)

    • Liker 1
  3. Laszlo Hanyecz, brukte btc til å betale for 2 pizza back in 2010,  og dette er 11 år siden.

    pizzaday.thumb.png.dba844ac393b5cd5c5f31ac1d606c276.png

    Idag år 2021 tar samsung, microsoft etc betaling i krypto i sine online stores, liste over forettninger som tar krypto: https://99bitcoins.com/bitcoin/who-accepts/

    https://fortune.com/2018/01/10/microsoft-bitcoin-temporary-halt/

    I tillegg til dette får de fleste som jobber i kryptomiljøet llønnutbetalinger i form av btc. Jeg bruker krypto overføring hverdag.

    List goes on.

    • Liker 2
  4. Yup, krypto er ponzi scheme akkurat som i hedge fund .............(lol)............  det er derfor visa gjerne vil være med på krypto ponzischeme:

    https://www.finextra.com/newsarticle/37384/visa-prepares-for-crypto-future

    Ikee bare visa men mastercard også vil gjerne bli en del av ponzischeme

    https://www.mastercard.com/news/perspectives/2021/why-mastercard-is-bringing-crypto-onto-our-network/

    "Whatever your opinions on cryptocurrencies — from a dyed-in-wool fanatic to utter skeptic — the fact remains that these digital assets are becoming a more important part of the payments world."

     

     

    • Liker 1
  5. Tråden handler om kryptominere, og kryptominere kan være cpu minere som miner monero, eller surfe på internett og får rewards i form av utility token bat, har man ledig plass på harddisken kan man leie ut plassen og få siacoin eller storj, har man god båndbredde kan man hoste filer og få btt. Jeg kan ramse opp en hel liste men poenget er at kryptomining handler ikke bare gpu.

    Krytomining og kryptovaluta er 2 forskjellige ting, kanskje bytte tittelen til "lov å være irritert på kryptovaluta" slik at trollene kan være ontopic.

    Hadde dere hadt nok cash in hand så ville det ikke vært noe problem å skaffe et rtx 30 gpu nå, man bryr ikke om ting koster noen tusen kr mer enn vanlig hvis man har lyst på gpu eller ps5 for si det sånn. Flere Innleggene lukter sjalusi lang vei, dette er både synd og toxic for forumlesere som meg. Mitt tips er vær irritert på degselv fordi dere vet så lite og går glipp av krypto boomen, begyn å lær dere om krypto eller gjør noe med livene deres slik at det gir mening istedenfor å sitte foran pc og spiller spill eller skriver bias om ting dere har lite til ingen anelser om. Med slik usunt toxic mentalitet vil dere helt sikkert være blakke og fattige i minst 10år til.

    • Liker 1
  6. 7 hours ago, N o r e n g said:

    Med tanke på at Bitcoin var den første, og alle andre valutaer følger verdien til Bitcoin, så tror jeg det skal mye til for å vippe Bitcoin av tronen. Igjen må jeg påpeke at Bitcoin er større enn alle andre kryptovalutaer sammenlagt, og Ethereum er større enn alle andre valutaer utenom Bitcoin sammenlagt.

    Problemet med Proof of Work er at det alltid vil kunne forsvares å kjøpe mer maskinvare og bruke mer strøm for å mine, som per definisjon vil øke energikostnadene per transaksjon. Det er også en vesentlig risiko for både POS og POW at Kina kan konfiskere alt utstyret i landet og ta kontroll.

    Jeg har en bag ada som jeg steker via min deadalus wallet med private key lagret på et hemmelig sted, kan du forklare hvordan kina eller hvem som helst klarer å konfiskere min laptop også min private key for å låse opp lommeboken?

  7. 17 minutes ago, QUiPS said:

    Har du i det hele tatt satt deg inn i det du snakker om? Vet du hvilke samfunnsnyttige funksjoner kryptovaluta har?

    Ser ut som en del i denne tråden har ikke satt seg inn i det de snakker om så det er komisk å lese innleggene, ellers enig angående proof of stake. Personlig tror jeg de fleste vil akseptere kryptovalutaer i fremtiden når de innser de får bedre renter i form av rewards når man steker enn den bankene tilbyr.

    • Liker 4
  8. Mining av proof of work kryptovalutaer vil nok oppnå entropy en gang i fremtiden når minere innser det blir vanskeligere å genere ny blokk i kjeden for hverdag som går. Til og med meme coins som dogecoin blir vanskeligere og vanskeligere å mine etterhvert, selvom den har i teorien infinite supply pool. 

    Det finnes allerede nyere generasjoner altcoins som tilbyr raskere transaksjonstid, lavere gas fees, adaptations, scalability, defi, bruker mindre energi iforhold til tradisjonelle kryptovalutaer som btc og eth og som vokser 5-6 raskere enn nevnte kryptoer i form av verdi og personlig så tror jeg disse ny generasjoner med rette teknologi er mer fremtidsrettet og brukervennlige for hvermansen.

×
×
  • Opprett ny...