Gå til innhold

mp3skalle

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mp3skalle

  1. Hei.

    Jeg trenger hjelp til kjøp av lydsvak HTPC under 10k. Den må kunne spille av BD og 1080p/x264. Handlevogn er satt opp men jeg er åpen for å bytte ut alt. Jeg har også planer om å underklokke CPU for å redusere varme slik at vitene kan kjøres på laveste hastighet.

     

    Min handlevogn: HTPC mp3skalle

     

    Chieftec HM-02B

    Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (Rev 1.0)

    Intel Core 2 Duo E8500

    Kingston HyperX DDR2-800 4 GB (2x2048)

    LG GGW-H20L 1510,-

    Nexus 80mm Real Silent x 2

    NorthQ 4001EX 400W

    OCZ Solid State Disk Vertex 30 GB

    Thermaltake Golden Orb II

    Zalman Fan Mate 2

  2. Hvordan vet jeg om EDGE'en holder på å laste ned eller opp noe? Trodde først den lastet ned/opp no når den var blå men det var feil. Har lastet ned service men får ikke slått den av...

     

    en ting jeg er litt skuffet over iphone på er den ekstremt upraktiske minijack inputet. Er ikke mange headset eller AUX kabler du får nedi der når den er sånn "gravd" ned...

    Mange headset krever bare litt lett "spikking" på pluggen for å passe rett i iPhone, bl.a. Porta Pro. Jeg har en overgang men jeg har en lei tendens til å glemme den hjemme og da er det greit å slippe dra på den.

  3. Hei

     

    Lurer på om noen vet om en veske til Nokia N95 (8GB) som er vanntett? Om ikke 100% vanntett, så i alle fall vannavstøtende. Jeg kjører en del snowboard og har bestandig med meg mobiltelefonen i en lomme på utsiden av buksa (lommer som er tilpassa mobiler) men de er ikke helt tette om jeg tryner i skikkelig våt/dyp snø. Så derfor hadde det vært fint og hatt litt ekstra beskyttelse på telefonen...

     

    Anyone?

    Hva med Aquapac?

  4. Jeg vurderer å kjøpe en macbook fra nettbutikken til apple, og bestille den til Norge via JetCarrier. Prisen synker betraktelig, og det hele virker som en god løsning. Garantiretten har jeg fortsatt ved at jeg bare kan stikke ned på eplehuset i Trondheim hvis noe er galt med den. Engelsk operativsystem og amerikansk kontakt er heller inget problem. Det er nesten så bra at det skurrer litt hos meg. Hvorfor har jeg ikke hørt om flere som har gjort det på denne måten?

     

    Er det noe jeg har oversett som jeg bør ta i betraktning? :p

    MVA...

  5. ...sliter fremdeles i dag. :(

    9537958[/snapback]

    Fikk denne fra Telenor i kveld:

     

    Kjære ProffNett bruker. Vi har i dag hatt ustabilitet på ProffNett, noe som har medf ørt at tjenesten har vært utilgjengelig i en periode. Problemet har h øyeste prioritet, og feilretting pågår fortsatt. Som f ølge av dette kan du oppleve ustabilitet i tjenesten frem til n ødvendige oppgraderinger utf øres ila fredag 21.09.2007. Dersom dette skjer vil det fortsatt være mulig å ringe ved bruk av 8-sifret nummer, samt å motta samtaler på vanlig måte. Vi beklager på det sterkeste problemer dette medf ører. Hilsen Telenor

  6. Hmm, hadde jeg sett denne litt tidligere hadde jeg kanskje kjøpt den.. Men har allerede bestilt Microsoft Presenter 8000. Men, uansett greit med presenteren når jeg viser powerpoint osv på skolen.

     

    http://www.microsoft.com/hardware/mouseand...ls.aspx?pid=085

    9292577[/snapback]

    Har hatt presenter-musa i 2 uker nå og er veldig fornøyd. Liker de programmerbare knappene og den fungerer som en enkel fjernkontroll til pc'en + laserpeker. Kjøpte den for å bruke den privat men tar den med på jobb når jeg holder kurs.

  7. Ganske gammel telefon og relativt utdatert. Se etter noe nyere hvis det ikke er brukt det er snakk om.

    9182325[/snapback]

     

    Telefonen er 2 år gammel men fortsatt brukelig. Hvis han virkelig ønsker seg denne så burde han vel kunne få et pent brukt eksemplar for en slikk og ingenting.

  8. For å gi deg et kort svar: Nei, den vil praktisk talt ikke fungere i Norge.

     

    Den vil heller ikke fungere særlig godt andre land som har 900MHz baserte GSM-nett. I Norge vil den i praksis funger like godt som en evt. telefon som kun har 3G-dekning. Dvs. dårlig dekning innendørs og utenfor større byer og tettsteder.

×
×
  • Opprett ny...