Gå til innhold

Dookuwindu

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dookuwindu

  1. Er det noen som vet om man får tak i sleeved 12vhpwr 12+4 (4090) til Cooler Master V1200 Platinum? 😅 Fant ingenting på Google. Er en som vil kjøpe 4090en min og han har denne PSUen. Min strømkabel funker bare med Corsair, og blekkspruten/adapter har jeg klart å miste. Ser ut som man kun finner blekksprut med dropshipping fra Kina og 4 uker ventetid. Edit: Han bestilte visst ny PSU, så da er saken biff!
  2. Så var alt dette dritet (og blekkspruten) byttet ut med én liten og nett kabel fra Fasgear, til Corsair PSU. 😊 Takker for link fra Amazon tidligere i tråden.
  3. Det gikk fint. 😊 Gikk for Gaming X Trio siden det er 14 cm dypt i stedet for 15 cm, og i tillegg har innsenket plugg. Edit: O11D, ja, non-evo og midi tower. Jeg tenkte hvert fall å kjøpe en 90° 12-pin når cablemod/corsair har begynt å produsere dem. Bare for å få det sleeved og penere hele veien, og litt bedre plass.
  4. Da var 4090 i hus! 😀🍻 Fikk såvidt plass til braketten.
  5. Flere som har bestilt kort fra Shark Gaming? Hvor lang tid tok det? Gleder meg til 4090en kommer, og det skulle liksom ta 2-5 dager, men det ble stoppet i tollen (Køge Pakkecenter) på ubestemt tid. Er der på dag 3 nå, og forventet leveringstid er fjernet. Edit: Etter å ha blitt fortollet første dagen og stoppet i tollen på neste pakkesenter også, lå det der 5 virkedager før det plutselig var på Langhus, Norge. Burde ha det i hendene mandag 09.01.
  6. What? Nå er det plutselig 15+ igjen av det til 15,9 og jeg får fortsatt lagt i kurven. Proshop tuller veldig.
  7. https://www.proshop.no/Grafikkort/PowerColor-Radeon-RX-7900-XTX-Red-Devil-24GB-GDDR6-RAM-Grafikkort/3129386 Red devil 15,9. Mulig å legge i kurven nå. Men ryker vel om et par min. Edit: aaand it's gone. 30 stk røk på 4 minutter. Er vel fremskritt fra sekunder? 😂 Hadde selvfølgelig bare 15,2 på konto.
  8. Skjønner deg veldig godt, altså. Det var kjipt. Jeg hater lyder og hadde ikke taklet det selv.
  9. Mitt MSI 6900 XT Gaming X Trio hadde også Delta med differanse på 50-60 grader, ofte. Tror dog aldri jeg så hotspot over 110. Til sammenligning har en kamerat ofte 116 på sitt 3080 Ti. Føles nesten litt som det er nye normalen? Det som var rart med mitt kort, var at det typisk holdt seg i zero rpm mode, til tross for høy hotspot, og i motsetning til hva andre her opplever. Jeg kjørte derfor manuell viftekurve i Adrenalin en stund. Dessverre ble dette resatt hver restart og noen ganger midt i en spilleøkt. Alt over 25 % viftehastighet bråket også veldig. Jeg forsøkte først åpent kabinett og satte en svær gulvvifte rett på kortet. Ingen forskjell. Byttet senere til større kabinett (estetiske grunner), monterte 12 vifter og større 360 AIO på CPU, for å flytte enda mer varme ut av kabinettet. Fortsatt ingen forskjell, som forventet. Anti-sag og vertikal mount - ingen forskjell. Etterstramme skruer osv. - ingen forskjell. Måtte rett og slett tvangskjøre vifter på oppimot 100 % for å holde hotspot på rundt 100-105, så da gikk jeg heller for stillere spilling og 107-110 grader. Merket jo ingen forskjell uansett, annet enn støy.
×
×
  • Opprett ny...