Gå til innhold

Far Ole

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Far Ole

  1. Litt gammel tråd, men problemet er vel stadig aktuelt. Man må nok løsne de seks torx-skruene som holder motordekslet på plass. Sett deretter et par små flate skrujern på hver side av dekslet og lirke litt. Det løsner etterhvert. Da kan du fjerne den lille gummidingsen som støtter ventilen på utsiden av felgen. Dermed vil ikke denne stoppe ventilen på dens vei gjennom felghullet. Spray litt smøremiddel i hullet. Ventilen er akkurat litt for lang til at den går lett gjennom hullet, så du må trikse og mikse og tvinge den inn med litt kraft, da vil det gå. I motsatt fall vil jeg tro det funker å slipe 1 mm av øvre del av ventilen. 
    Det siste problemet oppsto da dekket skulle pumpes opp.  Ventilen ligger ikke lengre ut enn dekselet, og hullet er så vidt lite at jeg ikke kom til med min pumpe. Prøvde med adaptere, uten å lykkes. Fikk hjelp av en bildekkforhandler som  hadde liggende et adapter som passet. Han klarte å pumpe inn luft, men ikke så mye som han mente var nok.

    Hele dekkonstruksjonen er noe jækla surr, og jeg anbefaler ikke å gjøre dette selv hvis du ikke har god tid og er vant med slike utfordringer.

    Hilsen far Ole

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...