Jump to content

grapefruit

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Får man kjøpt pensum på campus i Stavern? Evt. selger de bøker som pakke eller enkelt bøker?
 2. Hvordan blir det å søke støtte fra Lånekassen? (Står at jeg/lærestedet må oppfylle vilkår) Vil vi få tilgang til Studentweb slik at vi får første utbetaling 5.august?
 3. Fikk dere brev i innboksen å? Evt. når kommer det?
 4. Alt ble sendt på fredag, ringte og snakket med de i dag. 😊
 5. Virker sånn i følge skjermbildene folk har sendt ut her + hørte fra noen som ringte PHS tidligere i dag og fikk opplyst om at alt skal være sendt ut.
 6. En god kveld, morgen eller dag til alle spente PHS søkere. Dette året har vært krevende for oss alle, og mange av oss har jobbet svært lenge og hardt for å nå målene våre. I morgen er det allerede 1.juli og dermed også første mulighet til å motta avslag om man er funnet egnet eller ikke. Jeg er meget spent på resultatet og har selv valgt å ta meg en tur på fjellet med avslått telefon for å stresse ned😅. Ønsker alle sammen lykke til og krysser fingrene for oss alle. Uansett hvordan det ender så vil jeg gi et stort klapp på skuldra til alle for å ha stått på hele veien.🤞💛
 7. Samma her 😅, men var vel sikkert ikke hensikten med intervjuet heller. De vet nok hva de gjør og hvorfor de spør som de spør 😅. Bare å smøre oss med tålmodighet 🤞🥵
 8. «Dersom du ikke besto egnethetsvurderingen får du avslag på søknad om opptak til Politihøgskolen. Da får du avslagsbrev tilsendt på e-post i løpet av den første uka i juli.» - PHS Med tanke på at første uken i Juli bare varer fra fredag - søndag, håp om et raskt svar så en slipper å grue seg langt inn i Juli?
 9. Om du tester deg selv på en fotballbane f.eks, mål opp ordentlig. Et par meter har mye å si. Ikke spring alt for fort de første rundene, heller spar/øk mot slutten. Konstentrer deg på pusting
 10. Testet løpetesten i dag, og fikk det til for aller første gang innen tiden - er desidert den øvelsen jeg sliter mest med så ble utrolig glad. Ville bare dele dette og si stå på til alle her. Tungt er det, men dette klarer vi! Lykke til.
 11. Har sluttet å "Hente data" hos meg nå, men boksen for å melde seg på er fortsatt grå.
 12. Flere som sliter med nettsiden og påmelding?
 13. Står at det potensielt kan være flere dager mellom de fysiske testene og intervju. Vet noen hvor mange dager det er snakk om?
 14. Får vi vite resultatet på PC-testene?
 15. Krysser fingrene for at de åpner opp igjen den 12
×
×
 • Create New...