Gå til innhold

Hugh G. Rection

Medlemmer
 • Innlegg

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hugh G. Rection sine prestasjoner

18

Nettsamfunnsomdømme

 1. De som tar sine diktater fra AP og Reuters stort sett. Reuters har kjøpt AP og var eid av David Rotschild frem til 2008 da det ble solgt til en viss "Thompson family" og heter nå Thompson-Reuters. Noe sier meg at Rotschild fremdeles sitter bak spakene. Mainstream media som det heter. Du nevnte flere av de i posten din. Men la oss ta NRK for eksempel. En STATSKANAL som du blir tvingt til å betale for om du har TV eller ikke. Tror du virkelig en STATSKANAL vile være objektiv og upartisk? Eller tror du de vil pushe en politisk agenda? Og la oss ta offisielle Amerikanske media. De fleste peker til en person som eier de fleste: Rupert Murdoch. Det hele er jævlig betenkelig spør du meg. Tror du virkelig at den fjerde statsmakt forlengs ikke er under kontroll? Du ser jo at hver jævla kanal stort sett spyr ut det samme mantraet over hele kloden. But don't take my word for it. Du har internet selv.
 2. Jeg vil påstå alle kanaler er piss. Globalistisk propagnanda og foredreining av virkeligheten. LIES & BULLSHIT som det heter. Bragt til deg av sannhetsadministrieriene Reuters og Associated Press som pussig nok eies av samme person, men ingen ser ut til å påpeke det. Eller har man jo TASS som også er et nyhetsbyrå, men de er Russisk så de får ingen gehør her. Men uansett... CNN er vel kanskje mest søppel av de alle.
 3. Husker ikke nå. Det har foregått ved flere anledninger. Det er bare å søke på nettet så finner du nok av eksempler. Åh ja! En av de tidligeste tilfelle var når de "rapporterte fra Kuwait" i 1991 og det hele var i et studio i Atlanta der han fyren sto med gassmaske og crap på for "dramatisk effekt." Siste tilfelle var sikkert i går eller for en time siden. De gjør det hele tiden. Det er bare å lete opp eksempler. Spekulativ kanal. Nå skjønner man hvor "wag the dog" fikk sin inspirasjon i fra.
 4. Hva med såkalt "psykedelisk psykoterapi" da? Behandling med MDMA, LSD, ketamin o.l. Dette har fått mere og mere gehør i utlandet de siste 20 årene og sies å vistnok kurere angst, PTSD, alkoholisme o.l. med en tilbakefallsprosent på 13% om jeg husker riktig. Siden det aldri vil bli godkjent i Norge før lenge etter det har snødd i helvete vurderer jeg å gjennomgå en slik behandling i utlandet. Ja, jeg er kjent med MDMA-prosjektet på sykehuset i Østfold som ble startet i fjor, men jeg tror det er vannvittig nåleøye å komme seg gjennom.
 5. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer det med en hardcore mode? Du vet sånn som BF hadde i gamle dager. Som CoD ennå har? One shot, one kill? Istedet for å pepre noen 5 millioner ganger for det ikke bare teit men også JÆVLIG IRRITERENDE og for de aller minste.
 6. Oppegående folk med fornuft og evne til samarbeid. En mangelvare.
 7. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Og eneste grunnen til at jeg gidda BFV med sin SJW propaganda var fordi det var på supertilbud noen måneder senere etter det kom
 8. Ja, når jeg tenker meg om så kan den vel det
 9. Don't be a menace to society while drinking your orange juice eller hva faen den nå het. Skikkelig dårlig film. Eller noe med Wayans brothers eller hva de nå heter. Jeg husker ikke. Den kom på 90-tallet. Hvor kan jeg sende gratis sms fra?
 10. Jeg aner ikke hvor man skal poste dette så here goes: Nå som Telia legger ned sine 1000 SMS i måneden hvor kan man sende gratis SMS fra i disse dager?
 11. CNN har blitt busta mange ganger i å fabrikere nyheter og til og med bruke skuespillere for å lage sensasjoner. Fuck those guys! Som all offisiell media baserer de alt på løgn og bedrag.
 12. Kan jeg da få trygd fra et land som utbetaler mer enn i Norge?
 13. Som vanlig er tyskerne up to no good. Ta personlig frihet fra folk og ha dem under kontroll som beta-pussies!
×
×
 • Opprett ny...