Gå til innhold

enema

Medlemmer
  • Innlegg

    304
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av enema

  1. Takker for raskt svar, selv om det bekreftet det jeg fryktet :)

     

    Puslet lenge med det selv, problemet bare vedvarte enten jeg puslet med skjerm, pc eller kabler, prøvde også alternative kabler og videoutganger.

    Gav til slutt opp og skrev retursøknad, bare synd den ikke blir behandlet før på mandag, og så kommer det sikkert til å ta unødvendig lang tid, og... Akk, kunne jeg bare løst det med et mirakel, men nei :huh:

  2. Kjøpte meg en Samsung SyncMaster S24A450B, hentet den i dag.

     

    Da jeg hadde satt den opp og fyrt opp virket alt OK, inntil jeg fyrte opp Skyrim, og ble klar over et grått/mørkt felt på skjermen, illustrert i vedlagt bilde.

    post-57205-0-28614800-1339784784_thumb.jpg

     

    Skillet mellom de to områdene, det ene litt mørkere enn det andre, går helt loddrett nedover skjermen, og ble med en gang veldig sjenerende med en gang jeg ble klar over det.

     

    Jeg begynte å tulle litt i mspaint for å sjekke hvilke farger det synes best ved; mørkere blåtoner virker å være mest utsatt for å tydeliggjøre dette skillet.

     

    Ellers er det nesten usynlig. Har ikke lagt merke til det i BIOS, men det er veldig tydelig ved Windows Login Screen.

     

    Noen idéer?

  3. Skal kjøre dualscreenoppsett med én skjerm til gaming, den andre til multitasking (video, surfing, alle mulige programmer).

    Dermed er jeg på utkikk etter en ny gamingskjerm som hovedskjerm, og det står mellom Samsung's SyncMaster S24B350H mot S24A450B.

     

    Jeg ser på den dyrere modellen som et alternativ fordi den har høydejustering (uvurdeelig funksjon, i mine øyne).

     

    I forhold til spesifikasjonene http://www.komplett....2667&sku=640799 som listet hos komplett, ser det ikke ut som den sistnevnte, dyrere skjermen er nevneverdig dårligere til gaming enn den billigere gamingskjermen.

     

    Eller er det noe jeg leser feil, som jeg burde få med meg?

     

    Min grunn for å tvile er dette:

    For øyeblikket bruker jeg en BenQ BL2400(PT?).

    Det er i utgangspunktet en kontorskjerm, akkurat som den sistnevnte ovenfor, selv om den på papiret skulle kunne duge greit til gaming.

     

    Enndog BenQ'en er ypperlig til film og surfing ETC, så har den litt også etterslep i horisontal vinkel og når den prøver å gjengi farger i mørke spill er det omtrent umulig å skjelne... ting. Alt som er av mørkere kaliber flyter bare til å bli en mørk masse.

    Dette er en egenskap jeg regner med at den har fordi den er beregnet på å bli brukt til kontorarbeid og lite mer. Det kan også bare være BenQ's egne paneler som bare ikke er like gode som Samsung's paneler, eller bare det at LED-teknologi er så relativt nytt at ikke alle småpirkområder er tatt hensyn til ennå.

     

    Kort spurt: Etterslepet kan jeg leve med, men disse mørkere fargene er opphav til mye frustrasjon når det gjelder spill. Er det noen som kan uttale seg om dette, angående de ovennevnte Samsung's skjermer? Tror dere Samsung's S24A450B vil ha samme problemer som BenQ'en jeg allerede har, siden den også er rettet mot kontorarbeid fremfor gaming?

     

    På forhånd takk!

  4. Hei! Yarr.

     

    Har en Asus N73Jn; den har multimedia-taster på siden, og det hadde vært fint om "Play/Pause"knappen gjorde noe ANNET enn å åpne Media Center i Windows. Som, for eksempel, faktisk "Play" eller "Pause".

     

    Volum opp/ned/mute funker helt fint, men "Play/Pause", "Forward" og "Rewind" gjør altså ikke.

     

    Noen idé om hvordan å få dem til å fungere på hvilken som helst medieavspiller (Spotify, Mediamonkey, VLC, osv).

     

    På forhånd, takk

  5. Litt off-topic: er det bare meg, eller er hele auraen i ME2, i tillegg fra å være helt fantastisk, på en måte hentet fra Blade Runner? Jeg fikk den "badworld"-Sci-Fi-følelsen, og den holdt seg egentlig gjennom hele spillet, med sine kontraster og... Ja. Jeg tenker på Blade Runner når jeg spiller ME2. Litt ekstra nostalgi som jeg synes fungerer godt i kontekst, hjelper jo bare på opplevelsen, da. x)

     

    I alle fall, har jeg ikke mye å tilføye om filmen. Og enndog en førstepersonsfilm ville vært stilig (håper de lager noen ordentlig sånne, en gang, f.eks. med HL-universet), så håper jeg for guds skyld de lar ME-filmen ha en autoral tredjepersons synsvinkel. Dvs, ikke 3person som i å henge over skulderen til main character; heller som en vanlig film, at en ser handling og plott fra utsiden. Med gode skuespillere og BioWare's forfattere burde det være null stress å frembringe følelser med en slik vinkling.

     

    Og, joda, selv om Shepard som kvinne hadde vært litt ekstra "eye candy" (valgte det tross alt selv, hun var bad ass renegade : D), så vil det være mer i tråd med vår stereotypiske oppfatning i dagens samfunn om hvorvidt helter er heroiske eller ikke, dersom han er en mann. Yeah. Noe sånt.

  6. var veldig glad for hvor brukervennlige de var, på TG ^^

     

    kjøpte meg et razer carcharias, som hadde en teit bass på høyre klokke, var skikkelig irriterende. gikk greit å kommunisere med, men den knirre-lyden var ikke til å komme unna til all slags bakgrunnsmusikk i spill. den var der, alltid. og siden dette headsetet gikk unna som varmt hvetebrød og var utsolgt, kunne de ikke la meg bytte til et nytt et, heller - på TG.

     

    nå får jeg, derimot, et nytt carcharias sendt i posten. så, her sitter jeg og gleder meg som en liten unge, ble helt forelsket i det headsetet ^^

  7. Det viser seg at jeg har et større problem - nå booter ikke Windows. Jeg lyktes i dag å komme inn i Windows med litt om og men og venting, og finne ut at selv mens disken er kjølig, så var den ennå ikke mulig å accesse.

     

    Så, jeg skal slå den av for å prøve med kombinasjoner av harddiskene koblet til/fra. Den installerer oppdateringer og slår seg av.

     

    Først koblet jeg ut lagringsdisken som jeg tok for å være problematisk, og prøvde å starte opp. Da fikk jeg en feilmelding opp om at 'System disk is not found', eller noe.

     

    En smule puzzled prøvde jeg nå det omvendte; å ha lagringsdisken koblet til, mens jeg koblet fra oppstartsdisken. Da fikk jeg opp 'BOOTMGR is missing'. Så prøvde jeg igjen å ha begge koblet til. Nå får jeg -kun- opp at BOOTMGR mangler, og maskinen starter dermed ikke opp.

  8. Takk for hurtig svar : )

     

    Men altså, det er bare lagringsdisken helt åpenbart har problemer - dog da disse ser ut til å gå utover resten av systemet (jeg har det inntrykk at helheten for et system har noe å si for ytelsen). Disse gjør også at jeg ikke kan være mer interaktiv med disken enn å se på ikonet dens i Min Datamaskin. Høyreklikker jeg på ikonet, så får jeg opp scrollemenyen til om jeg skulle høyreklikket på Min Datamaskin.

     

    Diagnoseprogrammet til Windows' egen repair-funksjon nevnte jeg allerede at ikke fant noen feil, så jeg mistet litt håpet på diagnoser der, og i diskmanagement fikk jeg ikke opp noe valg om å diagnostisere, såvidt jeg så.

     

    Teknisk sett blir det da litt vanskelig å drive med file recovery med mindre jeg får en 'reaksjon' fra disken x)

     

    Men takk! Jeg skal kjempe videre, for denne tapte kjærlighet jeg lengter så inderlig etter, min fortapte harddisk - prøve å se hvordan de forskjellige diskene liker/ikke liker seg hverandre i kombinasjon eller ikke.

  9. Konflikt:

    Harddisken (en 500 gig'er, ikke systemoppstartsdisk) gir meg "the silent treatment", og er synlig som disk i windows, men jeg kan ikke accesse filer o.l., eller en gang komme inn på den om jeg så dobbeltklikker på den.

     

    Bakgrunn:

    I går var jeg på konsert, og da jeg kom hjem var pcen min (som hadde fått lov til å stå på, alene, uten meg; dens intime, kjære eier, forvalter og forsørger) treg*. Selve himmelens lengde av treghet.

     

    *treg: alle programmer som skal kjøres, spesielt live messenger, alt som skjer i explorer.exe og så videre, virker som det henger seg - i mappevisninger kom ikke alle items vist, en gang, noe som rettet seg hvis jeg refreshet - videofiler brukte en halv evighet på å kjøres, hang seg opp ganske ofte i starten, og hang seg helt litt lenger uti (bare fra denne bestemte harddisken). Spill bruker evigheter på å loade, men kjører HELT fint når de først er i gang (ligger tross alt installert på en annen disk).

     

    Jeg slår på pcen i dag, ennå treg. Bestemmer meg for å defragmentere den disken jeg merker er tregest (lagringsdisken som nå ikke lenger kan accesses i windows - ikke oppstartsdisk), og 2% inn i analysen tenker jeg at det å restarte maskinen før jeg setter i gang for fullt, ville være en god idé.

     

    Den gang ei.

     

    Plutselig ville ikke windows en gang laste seg inn, det virket som den hang seg ved innlastningsskjermbildeanimasjonen (windows 7's loading screen, shiny logo-ting), så jeg restartet en gang til for å se om det fungerte. Deretter prøvde jeg å se om w7-dvd'en ville være til hjelp; men i menyene dens kom jeg aldri lenger enn steget til oversikten for hvilke disker jeg skal gjøre hva med - for den oversikten kom aldri. Jeg prøvde så å se om F8-tasten var mer til hjelp, men i Repair-modus så ble det aldri funnet en eneste feil, så da lot jeg den heller prøve system restore, og satte den tilbake i tid til før noen større sikkerhetsoppdateringer.

     

    Ingenting fungerte. Men jeg lot maskinen bare kjøre, for å se om den ville komme seg forbi window's innlastningsstadie. Det gjorde den, etter gudhvorlenge, og deretter måtte den logge seg inn på brukeren etter enda lenger, og endelig inne tar Min Datamaskin's vindu ekstremt lang tid, jeg får ikke kommet inn på lagringsdisken, og disk management tar evigheter å behandle, osv.

     

    Når jeg kjenner etter med fingrene, så er disken så varm at jeg brenner meg - vel, den andre 500'eren er også brennhet (denne andre disken er da systemoppstartsdisken, og fungerer øynesynlig).

     

    Det virker som om windows bruker tid på prøve å lese av lagringsdiskens mulige assosiasjoner til de programmene jeg forsøker å kjøre iogmed at filer har en tendens til å fragmentere seg, og bestemmer seg dermed for å tråkle gjennom noe den ikke har lyst til å lese (lagringsdisken), før den gjør det jeg ber den om (= eventuelt starter opp programmet jeg bad den om å kjøre i utgangspunktet).

     

    Jeg ville gjerne redde data der inne fra lagringsdisken, om det ennå er mulig, så jeg henvender meg til dere i et desperat skrik om hjelp - jeg vet ikke hva jeg skal foreta meg.

     

    Noen forslag?

     

    På forhånd takk.

     

    edit: forsøk på mer presisjon

  10. Noen som vet hvor mye det koster å spille Aion?

    Minste play timer koster?

    Greier ikke helt se vekk fra aion, lyst på det ass.

    DDO trenger hele tiden at man er i gruppe. Så lonewolf er lite mulig der. Å det blir til at man MÅ sitte mangen timer kun for å fullføre et quest. =(

     

    Noen her som spiller Aion NÅ, ikke før, men nå....

     

    jeg spiller da aion nå, spiller med to andre. er litt morsomt å queste rundt med dem mens vi sitter på skype, vi har veldig lik, dårlig humor. questene er jo oversatt fra koreansk til engelsk, vi opplever av og til sånne hint til ... vel, den samme følelsen som "All your base are belong to us!". ikke helt åpent, men hintetene er veldig morsomme å peke ut x)

     

    aion koster i seg selv relativt med flesk, det er jo helt nytt, men det er helt vanlig månedsavgift som med andre MMO's' månedsavgift. du får dog, veldig hyggelige, rabbatter av å bestille mer enn 1 måned av gangen.

     

    basic månedspris er på rundt 100,- NOK; varierer med kursen, naturlig nok, når avgiften betales i €; 12,9,- € såvidt jeg husker

     

    spill det litt! se om det er spillet for deg ;)

     

    eg brukte oblivion wiki (eller ka den heter) for å finne ut kor alle questene var så bare gjorde eg alle som stod på listen så vil tro alle har blitt gjort, men visst oblivion wiki manglet noen kan det hende eg isje har gjort alle.

    gleder meg til å se characteren din :D

     

    heter UESP.net (Unofficial Elder Scrolls Pages)! *pirkepå*

     

    men bruk også denne quest-walkthroughen fra IGN her; er mye, mye større! (min helt, min ridder i skinnende rustning):

     

    The Elder Scrolls IV: Oblivion Comprehensive Walkthrough - IGN FAQs. den er større når det kommer til quests, såvidt jeg har sett, men UESP har mye mer informasjon ved siden av, i tillegg.

  11. merkelig, det der, det med omgangskrets i et spill som til slutt definerer om du gidder å "tåle" det noe særlig. er på grunn av omgangskretsen i WoW at jeg stadig kommer tilbake. det, og at raiding kan være moro med de rette folkene.

     

    men ja, woot, oblivion. det kom seg til et punkt i min pc-historie, at mitt 6800gt (overklokket til 7800gt med standardkjøler, gainward ftw) til slutt bestemte seg å smelte etter halvannet år med press. og da skaffet jeg meg like gjerne en pc som jeg forestilte meg at aldri i det minste ville lagge i oblivion, det burde være en fin standard, selv om jeg da så frem til nyere spill også.

     

    herlig med 6 gig ram, ja, herlig med SLI@2x8800gt... og så flaskehalsen med quadcore. *sukk*

    jeg har drevet og sjekket rundt med ytelsen min under oblivion, og det virker bare som om oblivion nekter plent å bruke mer enn to kjerner av gangen. men det har ikke hindret min kjærlighet til De Gamle Pergamentrullene, Nummer Fire. mind you, pcen yter såpass godt at jeg ikke kan klage, er bare litt skuff når man investerer så mye i en pc som faktisk ikke helt gjør hva du vil den skal gjøre. det var heller overraskende da jeg installerte diverse mods til å gjøre spillets grafikk enda mer epic, at ikke merket noensomhelst forskjell i pcens ytelse. noe som enten sier noe om rigget mitt, eller noe om hvor gode mods det var, som bringer meg til at jeg ville anbefale dere mods, selvsagt!

     

    merk at de fleste har jeg funnet på TES Nexus, en hovedsaklig amerikansk side med en fantastisk samling mods. du må være medlem for å laste ned ting der, men jeg vil si at det er verdt det.

     

    et must have er jo oblivion mod manager (OMOD) for å organisere dem ordentlig. som GUI mod bruker jeg darnified. er det forresten -noen- som vet hvordan man faktisk lagrer innstillingene man stiller inn i denne mod'en? for den er helt fantastisk til å erstatte oblivion's sanne UI, mer oversiktlig osv. - og jeg har da også loading screen replaceren, dog disse får jeg ikke sett så mye til siden loading skjer på null komma niks (veldig synd, egentlig, at loading times er så godt optimalisert i dette spillet x]) og ja!, ja - et farget kart over cyrodiil!

     

    jeg er en gutt, så selvfølgelig følte jeg at når jeg kledde av min femme fatale, da skulle jeg også se mine tilsvarende olympus mons(-er, for flertall). jeg har benyttet Exnem's Female Eyecandy Body Replacer (både nude og underwear) men de holdt ikke helt med tanke på gear som ikke tilpasset seg selve kroppsformen, også. det var vel egentlig mest at jeg ville gear skulle se ut som de var sydd for meg, og drite i realismen. men Exnem holdt altså ikke.

     

    jeg fant Bab's body something-mod, og der fulgte det med, jeg har ikke talt, kanskje 500 forskjellige gear pieces, både med stats og noen bare for RP, noen for looks osv. Så nå går jeg rundt med en kraftig enchantet kjole uten beskyttelse og en liten maske i light armor som også er enchantet, og en finfin hette som kommer sammen med mine boots og hansker fra den mod'en som kanskje har vært verdt båndbredden mest: Lost Spires.

     

    denne legger til et helt nytt custom made questline, et archaeology guild og masse phat lewtz. men ikke bare det - de har gjort en overall god jobb med egen voice acting! dog, for å pirke burde en av dem skaffe seg bedre mic. de holder seg på grensen, men fortsatt innenfor, oblivion-sjelen, føler jeg. ufattelig vellykket.

     

    videre har jeg mod'en som jo skulle påvirke ytelsen på pcen min, men ikke gjorde det likevel - Natural Environments (2.1.3). istedenfor 7 værtyper har skaperne laget rundt 40, view distance og vegetasjon har fått en kraftig overhaul, du vil se flere fugler o.l. enn før, level og detail, texture resolution fungerer bedre, vann ser bedre ut (ikke SÅ stor forskjell) og til sist en liten finesse - nettene er gjort mørkere, mer realistiske i den forstand, slik at fakler virker som om de lyser sterkere.

     

    til sist har vi Illumination Within som sørger for at vinduer i bygninger som har "våken"-tider får en glød som om de er opplyst innenifra! et lite touch, dog DENNE mod'en kan være sinnsykt krevende i.e. Leyawiin osv.

     

    til sist, jeg har jo alle bethesda's expansion packs, knights of the nine, shivering, horse armor, frostcrag, thieves den, mehrunes razor, vile lair, og orrery, you know.

  12. du kan virkelig classen din pjuken :D

     

    og vel dark templar hadde kansje ikke vært en så dum idee, er så usikker her asså, eg vil i værtfall ha en soldier class. dark templar har jo dette med sort magi og slikt. ka type våpen er best å bruke på dem for PvE? og håper vi kan få spillt sammen på AoC pjukken ;)

     

    heh, kan og kan - kunne den bedre før, har ikke lært meg det nye opplegget med frostintegrert (med integrert kjøleløsning! :D). jeg kunne jo selvfølgelig samarbeide som en gruppe, for the record, men det var awesome fun å gå berserk og føle seg eiende. you know?

  13. i min erfaring, dvs min kompis', så er dark templar morsommere å spille enn både guardian og conqueror xD men jeg vet ikke. hva liker du best?

     

    er det greit for deg å ikke gjøre så rask damage (sammenlignet) og heller tåle mer, eller vil du gjøre mer damage?

     

    jeg mener, guardian er jo hakket bedre tank. så da burde også conqueror være hakket bedre med damage? du har enndogennå å tenke på, at conqueror er vel egentlig ideelt en supportklasse for en større gruppe, med mindre du selvfølgelig speccer anderledes. men idéen fra bunn av er jo "his shouts encourage his comrades on the battlefield!", så, ja.

     

    noe som er veldig hendig med conq, elsker jeg, er hans in-battle team mate resurrection.

    for jeg var jo necro. før vi ble nerfet (eller, ikke nerfet, men..) så hadde vi jo sinnsykt deilig damage output og jeg tanket gjerne selv med litt kreativ speccing for skjoldbuffen min. så jeg trakk noen stakkars npc'er, gjerne ganske mange av gangen, startet med invuln-AoE-blast (pestilential blast) og bare dro ned livene deres med mer AoE (var fullt dedikert unholy i nightfall. hadde ikke noen frost-talenter i det hele tatt.). som selvfølgelig skapte litt problemer for når tanken hadde lyst til å gjøre jobben sin, men det var fortsatt kjempemorsomt.

     

    poenget er at AoE'en som hovedsaklig dreper dem tar litt tid å utføre. og skjoldet varer ikke eivg, absorberer bare så og så mye damage *ooooops :innocent: *, så med en stun på feil sted = død. DER hadde conqueror sin beste nytte, imo : D resurrect, and continue the unholy rampage!

     

    edit: og heh, ja. pvp-virile venner, det var min grunn, vel, også... helt fortapt, helt fortapt...

     

    edit2: får vel bare spesifisere og si, at necros ble ikke nerfet. men de som speccet nightfall ble derimot direkte tvunget til å kombinere unholy og frost magic. det holder ikke lenger å bare spesialisere seg i én av retningene. noe jeg synes er veldig, veldig synd, da jeg liker best sort magi, og det var jo i tillegg fryktelig morsomt å spille!

     

    så, da de kombinerte, så gjorde de mer også, de forandret på virkningen av alle spells. og det var litt irr, for jeg var veldig fornøyd med gameplayet til necromanceren min, og så ble alt plutselig komplisert fordi de forskjellige spells var avhengige av hverandre! hjelpes. egentlig så hater jeg at jeg har omgangskrets i wow, for av det jeg har spilt, så er vil jeg vel si at det er morsommere å levle i AoC enn det er å raide i WoW. dog, ikke med samme sense of accomplishment.

  14. jeg joiner gjerne på Crom. helst etter Aion's allerede betalte dager, dog. men ja, hvis jeg husker rett har jeg en rundt 30 barbar, en rundt 50 necro og en rundt 60 hox der. heh, jeg har spilt det ganske mye til ikke å ha blitt 80 ennå x)

     

    har dog en 76 necro på Aquilonia rp-pvp. gud, timene med ganking som jeg aldri får tilbake, som jeg kunne brukt på mye morsommere ting. enn å bli ganket.

     

    heh, jeg vet ikke om du har hørt om det - men hvertfall, pvp i aoc er jo free for all, du kan drepe alle unntagen ditt eige laug. på serveren min fant vi, selvfølgelig, guildet ved navn SCUM. som drepte alle, overalt, alltid. om de så noe som beveget seg så var det snart opp i flammer og aske. og de gikk gjerne sammen om å gjøre det, mot folk som var av mindre level - og gjerne mer enn én gang; de campet i grupper. ikke snilt, ikke hyggelig i det hele tatt. murder-systemet fikk dempet det litt, dog ikke mye. og det hjalp ikke å spørre dem pent, heller, om de kunne gi seg med å ganke meg inntil jeg var ferdig med questet ville levere i sonen.

     

    og nå, i Aion!... ER SCUM DER IGJEN! AAAAGH!

  15. tja, du har nok rett. de er kraftig forsinket. angående motion blur tenker de hvertfall nyere enn hvordan vi har det selv i dag, men nei, ingen revolusjon.

     

    og joda! det blir spill, så, det er en video, jeg vet ikke helt om den er på selve siden, som viser noen sekunder gameplay med en crossbow eller noe.

     

    men eh, teamet som lager det har laget et spill før, Savage, som vant priser for "best independent game" eller noe. så er vel derfor jeg er litt spent, pluss at jeg har vel egentlig alltid forestilt meg det som et massivt RPG, utifra det jeg har lest, og den gang hadde jeg også oblivion mellom fingrene. som var herlig.

     

    åh, herlige timer jeg har kastet bort på slike herlige ting ^^

  16. har noen av dere sett på Project Offset, egentlig?

     

    jeg har sjekket innom siden deres jevnlig siden oblivion først kom ut, og de har ennå ikke blitt ferdige. håper på et stort, fantastisk spill! mht videoene deres på mediesiden deres, så har de ikke kommet så mye lenger, dog. og den gangen de gav ut disse videoene, da var det de viste top-of-the-range graphics. deres mål var "cinematic quality graphics" osv. motion blur per objekt i bildet, ikke bare hele skjermbildet som får slør.

     

    nå i dag, så har diverse spill tatt dem igjen, vil jeg tro x) kanskje med tanke på polygoner og shading, dog den motion blur-nyvinningen deres har jeg ennå ikke sett noe annet sted.

     

    edit: heh, vel. de har 2 relativt nye videoer. den kalt "meteor"noe er sinnsykt deilig å ha på HDskjerm : D

  17. Men kan ikke fatte at du ikke likte aion, men vil spille WoW. For de sier jo at Aion er WoW med vinger.

     

    vel, for å være helt ærlig så mangler den åpne betaen til Aion det som så populært kalles sjel. dessuten har WoW et bedre grunnlag mht lore og historie vi kjenner fra før med tidligere spill, med heroiske skikkelser vi ser opp til/beundrer/vil være/runker til i all hemmelighet; og igjen - har mer atmosfære, synes nå jeg, da. kampsystemet involverer meg ikke (nok?), men aller mest er kanskje appellen til klassene borte da det igjen kommer fra lore tilbake og du har ingen helter som faller innenfor disse spesifikke klassene.

     

    enten har jeg vel ikke lest så mye av Aions lore, dog jeg leste alt jeg kom over på hjemmesiden deres, eller så eksisterer den ikke, virker det som. i AoC hadde vi vår Conan, barberen som kjørte hack'n'slash'n'squirt'n'jizz'n'YAOUGH!, og det samme med magikerne; i conans krøniker (tegneserie på norsk) #17 (likte det nummeret veldig godt, faktisk) opptrer en necromancer som erkefienden, og hans sorte magi er til å ta og føle på; hans lille snikmorder-assistent er en bitch du ikke klarer å la være å like. (når jeg tenker over det begynner vel Conan-litteraturen å bli vel 70-80 år gammel, nå?)

     

    i WoW har vi f.eks. varian wrynn, en konge med amnesia som jobbet seg opp og drepte det han kom over og som prøvde å stoppe ham, av den salelige grunn: han ville. eller sylvanas windrunner, ei lita jente som ble voldtatt og drept av en mann i hodeskallerustning, for så å bli reist til et vandødelig liv av den enkle grunn - voldtektsmannen hadde lyst til å bruke henne mer. *host!* hun er en illsint, kalkulerende tispe som liker å skrike. hva mer kan man be om?

     

    for min del, når jeg skriver dette, så får jeg denne gode "aaah, good times, good times..."-følelsen (spesielt angående skrikingen, RAWR!), men ja, et spill trenger ikke bare å være et godt spill, selv om det også selvfølgelig teller, noe som bringer meg til ditt neste sitat, for vinger er awesome, men... likevel ikke så awesome at det gjør at du har lyst til å se bort i fra alt annet, vel

     

    Men det å finne det rette MMO spillet er vanskelig. For vi bedømmer ofte spillene på grunn lag av oppleveser man har i spillet. Vis man spiller med venner. Eller treffer mangen kjekke folk.

    Så når man skal til neste spill, og man ikke treffer de samme kjekke tingen så blir det fort gørr. Men slik er det ikke i alle tillfeller. Jeg har aldri hatt venner å spille med. Men truffe mye kule folk på nett i spill. Sist jeg var på DDO satt jeg i over 2time og bare pratet med en fyr jeg traff. Sånt er gøy syntes jeg.

     

    Men er det andre spill som du har i tankene og prøve da, pjuken?

    Kunne godt hatt en norsk til på DDO ;)

     

    For all del, jeg har omgangskrets både i AoC og WoW. mest i WoW, dog det har svunnet over årene. sosiale guilds som oppløste seg, venner som byttet faction, nye guilds som ble for seriøse. alt i alt tror jeg at jeg har fått en veldig fin opplevelse selv ved å følge etter vennene mine og forsøke å bytte faction i WoW, dog det går tregt. og jeg har en lvl 80 raiding druide allerede på den originale siden, liker jeg å spille med venner heller enn å raide.

     

    for å svare på det du peker på; jeg fikk faktisk med meg en kompis for å spille Aion med, og vi loker rundt i den åpne betaen som to magikere som liker å sprenge ting med våre flammeballforbannelser. "boom, baby!" er et ofte tilbakevendende sitat vi liker å hive rundt. så, selv om vi koser oss i spillet, så suges jeg ikke inn. selv om jeg av og til spiller uten ham for å prøve å la meg suges inn, så suges jeg ikke inn.

     

    for all del, det er ingenting spillet gjør direkte galt, men jeg kommer ikke inn i det. selv med tits, selv med kanskje beste eyecandy i noe MMO hittil, så... nei. it just doesn't cut it for me.

     

    for å oppsummere, så kan jeg vel kanskje sammenligne

    • wow har mest atmosfære og apell som gjør at du føler du er psykisk i ett med spillet og spillverdenen
    • aoc har mest interessant combat og utrolig graphics som gjør at du tror du faktisk er fysisk til stede i spillverdenen

    aion prøver å gjøre begge deler, virker det som, men driter først i graphics (den er overhode ikke så avansert som man skulle tro, dog kreativt satt sammen likevel). kampsystemet går også bare halve veien, og som jeg har sagt er verken apellen eller atmosfæren virkelig tilstede. med andre ord, det virker... halvt. halvt på det meste x)

     

    mind you, dette er ingen fullstendig analyse, dette er jo min opplevelse og sammenligning med egne fokusområder, andre ville kanskje synes noe helt forskjellig.. ^^

     

    og dessverre, nei. jeg har for mye skole til flere MMO'er nå xD

     

    edit: sylvanas ble ikke egentlig voldtatt, men det var en overdrivelse på hvor eid hun ble da hun ble drept. x)

  18. aions åpne beta er skuff. er sånn at jeg har mer lyst til å spille AoC fremfor aion. og jeg har mer lyst til å spille WoW enn AoC. dog, når jeg tenker meg om vil jeg egentlig ha necromancerklassen fra AoC inn i WoW. men ja. håper Aions release blir bedre, dog jeg forestiller meg at det ikke er så mye de KAN endre på for å gi meg den mmo-følelsen jeg trenger.

     

    ...er jeg blitt bortskjemt?

×
×
  • Opprett ny...